Fransa, Paris
... tutkulu bir uzman olan Loïs ile yakın işbirliği yaparak en iyi alabalıkları seçiyoruz, böylece köpeğinizin hem lezzetli hem de geleneksel bir ödül almasını sağlıyoruz. Her alabalık kuyruğu, kimyasal veya katkı maddesi kullanılmadan, saf özünü yakalamak için özenle kurutulmaktadır; bu sayede köpeğinizin hak ettiği otantik ve doğal tadı koruyoruz. Köpek Ağırlığı: 5 Kg max 5-10 Kg 10-20 Kg 20-30 Kg 30...
APICURE Paris, promosyon ürünleri ve kurumsal hediyelerle ilgili kaynak sağlama hizmeti sunan bir konsiyerjdir. Asya'da 12 yıldan fazla bir süredir faaliyet gösteren APICURE Paris, güvenilir ve dürüst üreticilerden oluşan bir ağ oluşturmayı başarmıştır; bu üreticiler, ciddiyetleri ve üretim kaliteleri ile seçilmiştir. APICURE Paris, etik ve sürdürülebilirliği gelişim stratejisinin merkezine koymak...
Fransa, Warmeriville
...Et ve hayvansal yan ürünler, Yağlar ve yağ asitleri, Bitkisel özler ve balık yan ürünleri (2, Mineral maddeler, Şekerler, Mayalar, 3,5 % balık ve rehidrate edilmiş balık yan ürünleri ile, 0,5 % somon, 0,5 % alabalık ve 0,5 % levrek. Aditifler: Besin katkıları: UMkg: Vit A 32000; Vit D: 1000; Vit E 170; mg/kg: Monohidrat demir sülfat (Fe 88); Anhidrit kalsiyum iyodür (2.2); Pentahidrat bakır...
Fransa, Boulogne-Sur-Mer
...Tüm ince veya derin derili balık türlerine uyum sağlayan manuel soyma makinesi: düz balıklar (dil, ray balığı vb.) ve taze veya tütsülenmiş büyük balık filetoları (alabalık, somon vb.). İki versiyonu mevcuttur: - bıçaklı (V358L) - veya sadece soyma aparatı ile (V358S). Kalınlık ayarı, makinenin yanındaki kol sayesinde V358L modelinde mümkündür. Opsiyonel olarak sunulan giriş silindiri, çalışma...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE, profesyonellere yönelik organik dondurulmuş ürünlerin dağıtımında 20 yılı aşkın bir süredir uzmanlaşmıştır. AQUIBIO markamız, bugün organik mağazalar, toplu yemek hizmetleri ve işleyiciler tarafından tanınmakta ve tercih edilmektedir. AQUABON markamız, organik olmayan tüm balık ve kabuklu deniz ürünleri ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. AQUITAINE BIOLOGIE, profesyonellerin başla...
Fransa, Soreze
...48,5x29x88,5 cm boyutlarında, çeşitli balıkları (alabalık, somon, yılan balığı...) ve büyük jambonlar dahil olmak üzere şarküteri ürünlerini tütsülemek için kullanılabilen çok amaçlı tamamen paslanmaz çelik dikdörtgen tütsüleyici. Tütsüleme hem sıcak hem de soğuk olarak mümkündür. Sıcak tütsüleme, yiyecekleri pişirirken (lezzet için) tütsülemeyi sağlar. Bu, tütsüleyicinizi birkaç kömürle...
Fransa, Les Eyzies De Tayac
...Taze ve tütsülenmiş alabalık eti ile hazırlanan sürülebilir ürünlerimiz kremalı, lezzetli ve taze. Aperatifler için mükemmel. (net ağırlık 100g) Referans: PTCRETRU Menşei: Fransa Ağırlık: 100g...
Fransa, Malataverne
...Efsaneye göre, M.Ö. 6. yüzyılda, düzenli 'Deniz Meltemi' rüzgârlarıyla hareket eden Fenike gemileri Akdeniz kıyısına yanaştı. Yanlarında üzüm yetiştiriciliği ve şarap yapımı bilgilerini getirdiler. Yemek ve şarap eşleştirme önerileri Arkadaşlar arasında günlük yemekler, mangal ve yaz salataları için. Bu beyaz şarap, levrek filetosu veya bademli alabalık gibi balık yemeklerinizle mükemmel bir uyum sağlayacaktır. Servis sıcaklığı 2° 6° Dekante edilmeli mi Hayır...
Fransa, Auxerre
... uyumu: kızartılmış ördek, ızgara alabalık, kızartılmış kaz Şarap yapımı: Château Smith Haut Lafitte, her bir terroir varlığını ayrı ayrı işler. Hasat, titreşimle üzüm ayıklama ve optik ayıklama sayesinde en son teknolojilerden faydalanır. Şarap, konik ahşap tanklarda fermente edilir. Şarap daha sonra 18 ay boyunca (yüzde 60'ı yeni) fıçılarda olgunlaştırılır. Göz: yoğun kırmızı Şarap uzmanının...
Fransa, Lys Haut Layon
...AOC Riesling Alsace domaine Klein ​Kuru, Meyvemsi, Mineral Gözle: Soluk sarı, yeşil ve parlak yansımalarla, karakteristik tazeliğini vurguluyor Burunda: Canlandırıcı narenciye notaları, ince limon aromaları, mineral tonlar Ağızda: Dominant bir asidik yapı, bu şaraba bütün, tam bir karakter ve mineral bir ifade veriyor Mükemmel eşleşme: Sauerkraut, Alabalık filetosu, Buharda sebzelerle birlikte morina filetosu Servis sıcaklığı: 8 ila 10°C Saklama, olgunlaşma: 5 ila 7 yıl...
Fransa, Montigny-Le-Bretonneux
...Somon: Salmo salar Alabalık: Oncorhynchus mykiss Dil balığı: Molva Molva Mavi dil: Molva dypterygia...
Fransa, Mulcent
...Yvelines'te bulunan bu 1991 yılında kurulan aile şirketi, dünyanın en iyi çiftliklerinden gelen havyar çeşitlerini seçmekte ve bunları atölyesinde işleyerek talepkar profesyonellere sunmaktadır. Le Comptoir du Caviar ayrıca, kalitesiyle tanınan 10 orijinal tarifte sunulan premium tarama üretmektedir. Ürün yelpazesi, titizlikle seçilmiş deniz ürünleri (somon yumurtası, deniz kestanesi kürü, alabalık yumurtası...) ile tamamlanmaktadır.
Fransa, Sarrance
..."VIVIERS" ırkını müşterilerimizin ihtiyaçlarına sürekli olarak uyarlamamıza ve her zaman daha yüksek performanslı alabalık yumurtaları sağlamamıza olanak tanımaktadır. Alabalık yumurtalarımız, gerektiğinde 3 günden fazla seyahat etmelerini sağlayan izotermal kutular içinde dünya genelinde sevk edilmektedir.
Peerless-Bam, 1952 yılından beri nehir balıkçılığı (toc, oltayla, rod ile, ...) için alabalık ve beyaz balıklar, ayrıca deniz balıkçılığı (surfcasting, tekneyle destekleme, trol) için Fransız bir üreticidir. Peerless-Bam makaraları, havacılık alanında kullanılan aynı malzemelerle ve uzmanlıkla tasarlanıp üretilmektedir. 5 yıl garanti ile sunulmakta ve güvenilir ve etkili bir Satış Sonrası Hizmet sayesinde 15 yıl boyunca uygun fiyatlarla onarım imkanı sunulmaktadır.
Fransa, Roquefort
...35 yıl önce kurulan AQUALANDE, Avrupa'da su ürünleri yetiştiriciliğinin lideridir. Şirket, su ürünleri sektöründeki tüm faaliyetlerde gelişim göstermiştir. Üç dinamik alanda büyümüştür: seçim ve üreme, alabalık yetiştiriciliği ve alabalık işleme. AQUALANDE grubu, doğal ortamda sürdürülebilir ve sorumlu bir su ürünleri yetiştiriciliği yaklaşımına bağlıdır.
Fransa, Vic En Bigorre
...TRANSPORTS VEZO grubu, 1970 yılından beri hayvan beslenmesi teslimatı konusunda uzmanlaşmıştır. Şirket, pelet, un, kırıntı ve hammadde (buğday, arpa, mısır, soya) taşımaktadır. Tavuk, domuz, sığır, koyun, keçi, at, alabalık gibi çiftliklerle çalışmaktadır. Grup, Fransa'nın batısında hayvan beslenmesi hizmeti sunmaktadır. Kalite garantisi olarak, şirket HACCP sertifikasına sahiptir.
Fransa, Descartes
...Loire Şatosu'nun kalbinde, Touraine'de bulunan Moulin du Couvent, çiğ balıkları özel olarak tütsülenmiş ürünlere dönüştürüyor: somon, Loire yılanbalığı, haddock, flounder, kılıçbalığı, ton balığı, marlin, morina yumurtası, mersin balığı, alabalık, brenne sazanı... Geniş bir ambalaj yelpazesi sunuyoruz: Tüm somon, kısa dilimleme (tabak sunumları için), dilimlerin isteğe bağlı kalibrasyonu: 20, 30, 40, 50, 60 veya 70 gr, canapé üretimi için tüm uzunlukta dilimleme, •özel kesim: şerit, blok vb.
Fransa, Carentan
...William & James Şirketi, Normandiya'nın Carentan şehrinde bulunmaktadır. Yüksek kaliteli somon ve alabalık tütsüleme konusunda uzmanlaşmıştır. Bütün balıktan tütsülenmiş somonun ambalajlanmasına kadar geçen süreçte, titiz bir seçim yapılmakta ve ardından kuru tuzlama, düşük sıcaklıkta tütsüleme ve nihayetinde ince dilimlerin bıçakla kesilmesi aşamaları gelmektedir. Bu farklı aşamalar, William & James ürünlerinin kalitesini garanti eder; bu kalite, zanaatkar bir ustalık (Usta Zanaatkar Etiketi), tazelik ve ham maddelerin kalitesi üzerine kuruludur.
Fransa, Kerpert
1995 yılında kurulan ARMORVIF, başlangıçta balıkçılık veya yeniden stoklama amacıyla alabalık (phoxinus phoxinus) yetiştiriciliğine odaklanmıştır. İhracat satışlarını sağlamak için canlı veya konserve olarak satılmaktadır. Ayrıca, konserve olarak sunulan gümüş balıkları da mevcuttur. Şirketin yan ürünleri arasında gölet balıkları için yapay üreme alanları bulunmaktadır; türlere veya koşullara...
Fransa, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, 2 nesildir aile şirketi. Boya, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen, tütsülenmiş balık üreticisiyiz. Taze ve tütsülenmiş balıklardan oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. (ton, somon, kılıç balığı, alabalık, bottarga, morina, karides, istiridye, midye, siyah yer balığı, pisi balığı, ahtapot, Akdeniz levreği, Akdeniz çipurası, deniz levreği ve daha fazlası...)...
Fransa, BANCA
...Banka su ürünleri çiftliği, öncelikle Bask Ülkesi'nin kalbinde yer alan muhteşem ve vahşi bir ortamdır. 17. yüzyıldan itibaren, Arpéa kaynağı burada Banka köyündeki bir değirmeni besliyordu. 1965 yılında Jean-Baptiste Goicoechea, bu alanda bir alabalık yetiştiriciliği kurmaya karar verdi; suyun olağanüstü kalitesine ve bu işletmeyi yönetecek insanların tutkusuna inanarak, Banka alabalığının gastronomik bir referans haline gelebileceğini düşündü.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play