Fransa, Ham
...Organik Kekik ile Infüze Elma Sirkemiz, özenle seçilmiş organik elmalardan üretilmektedir. Bu elmalar, yüksek kaliteli elma suyu elde etmek için sıkılır. Ardından, bu elma suyu doğal olarak fermente edilerek elma sirkesine dönüşür. Daha sonra, bu sirke taze kekik ile infüze edilerek hafif baharatlı ve otlu bir tat kazanır. Güzel bir altın rengi ve akışkan bir dokuya sahip olan bu elma sirkesi...
Fransa, Mietesheim
...Bu balsamik sirke sosu, birçok baharatın taze zencefil ile macerasyonu ile hazırlanır ve ardından incir ile karıştırılır. Eşsiz tadı, tüm etleri mükemmel bir şekilde tamamlar. İçindekiler: Modena balsamik sirke %77,8 (şarap sirkesi, üzüm pekmezi, renklendirici: karamel E150D. İçerir: sülfatlar), incir %19, baharatlar %3,3 (tarçın, zencefil, karabiber, beyaz biber, karanfil, kara kimyon).
Fransa, Vaulx-En-Velin
...Sirke içinde yeşil biberler yemeğe baharatlı bir tat katar. Farklı ürün boyutları: 2kg, 5kg Menşei ülke: Cezayir...
Fransa, Paris
... Acılığı, doğal deniz tuzu kullanan Yunan yöntemine göre giderilmektedir; bu sayede zeytinlerin tat kalitesi bozulmadan korunmaktadır. İçindekiler: Çekirdeksiz Kalamon zeytinleri* %50, çekirdeksiz yeşil zeytinler* %50, sirke*, fesleğen*, kekik* (*organik tarımdan elde edilmiştir) Son Tüketim Tarihi: 24 ay PCB - KARTON: 6 birim...
Fransa, Gennevilliers
...Sunduğumuz pürüzsüz dokuya sahip biber püresi nadir bulunur, çünkü birçok çekirdeğini çıkarmak için titiz bir hazırlık gerektirir. Yine de, baharatlı notalar sevenler için ne kadar lezzetli! Bu, tamamen Seneafood için üretilmiş geleneksel bir el yapımı üründür. %100 doğal ekstra acı biber püresi, mevcut düzenlemelere uygun olarak renklendirici veya koruyucu içermez. İçindekiler: Taze biber %97, yağ %1, sirke %1, tuz %1 Ağırlıklı tat: oldukça acı Doku: Çekirdeksiz pürüzsüz Tadım önerisi: Tuzlu yemeklere eşlik eder.
Fransa, Sainte Croix En Plaine
...Hırsızlar, vücutlarını koruyan kendi karışımları olan bir sirke ile kapladıklarını anlattılar. O zamandan beri buna "4 hırsız sirke" deniyor. Yoğun ve baharatlı tatlara sahip bu sirke, yemekleri ve özellikle çiğ sebzeleri lezzetli bir şekilde aromalandırır. Faydaları: filtre edilmemiş / pastörize edilmemiş / sirke anası ile / kafur içermeyen / asidik olmayan / doğal olarak glütensiz / koruyucu...
Fransa, Guenange
... eklenmesi gereken narenciye dokusunu katmak için burada; sarımsak ve soğan ise ünlü sosu lezzetlendirecek. İçindekiler: Su, taze jalapeno (kaynak Hollanda), şeker kamışı, sirke, tuz, soğan, sarımsak, rom (1%), limon (0,2%). Fransa'da üretilmiştir. 100 Ml 5 000 (Scoville Ölçeği)...
Fransa, Malataverne
...Tarih, köken ve gastronomide hamsi keşfi Romalılar, hamsiyi mutfaklarına dahil eden bilinen ilk halklardan biri olmalı. Ünlü "garum" soslarını yaparak hamsiyi kullanmışlardır. Bu sos, tuzlu suda pişirilmiş hamsilerden oluşur ve sirke ile doğranmış maydanoz ile servis edilir. Bu tarif, günümüzde bildiğimiz İngiliz hamsi sosuna çok benzemektedir. Hamsiler, Orta Çağ'ın başlarında Fransız mutfağında...
Fransa, Saint Gilles
...Baharatlı veya tatlı-ekşi, 4 organik sirkemiz güçlü aromalar yayıyor. Bunlar, kullanıma hazır organik iki fazlı sos ile tamamlanmaktadır.
Fransa, Mulhouse
...Melfor sirke, 1922 yılında yaratılmış, alkol sirke, bal ve bitki infüzyonundan oluşan bir çeşnidir. Böylece, rengi kehribar olan sirke, sulandırılmış pancar alkolünden elde edilir, asetik fermantasyon ile değiştirilir, filtrelenir ve tekrar su ile sulandırılır. Bu, yemekleri nazikçe lezzetlendirecektir. Melfor Orijinal sirke, 50 ve 100cl'lik şişelerde mevcuttur. Ürün yelpazesi, Melfor Baharatlı, Melfor Güney Tarafı, Melfor Konserve Özel ve Melfor Balsamik gibi diğer versiyonlarla çeşitlenmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play