100km etki alanında sonuç bulunamadı.
Etki alanı 250km olan sonuçlar gösteriliyor.
Fransa, Laissac
221km
...100% yerel ürünlerden oluşan hediye kutusu. Hediye kutusu şunları içerir: 3 adet Popine şarküteri (Sosis, lonzo, jambon cevizi, coppa veya kurutulmuş Aubrac sığırı) ve bir şişe Petit Pont kırmızı şarap (Pays d'Oc). Popineler: Nitrit içermeyen, dilimlenmiş ve %100 geri dönüştürülebilir cam bir kavanozda vakumlanmış şarküteri. 3 benzersiz malzeme, et, Guérande tuzu ve Kampot IGP karabiber...
Fransa, Auxerre
164km
...Nez Meyvemsi, çok olgun bir burun; şeftali, incir ve zencefilli ekmek karışımı. Hava ile temas ettikten sonra, yerel özellikler belirginleşiyor. Bouche Gergin, denizsel bir yapı ile tükürük artırıcı bir bitiş. Accord metvin Balık turta, ince balıklar, şarküteri veya "Chablis tarzı" jambon ile uyumlu. Vinification Pnömatik presleme, dışarıdan maya kullanımı yok, enzim eklenmiyor. 12 ay boyunca...
Fransa, Rillieux La Pape
146km
Patrimoniam, Fransız mirası olan, NİTRİTSİZ, organik şarküteri ürünleri üreten bir fabrikadır ve ürünlerimizin çoğu yerel etlerden yapılmaktadır. Lyon topraklarımızın mirasından tehlikede olan bir başyapıtla başlıyoruz: gerçek Lyon sosisidir. Gerçek ürünlere aç olan profesyoneller ve tüketicilerle birlikteyiz; doğaya saygılı ve lezzetli ürünler arıyoruz. Patrimoniam, en eski geleneksel...
Fransa, Villefranche De Rouergue
242km
...1962 yılında kurulan SACOR şirketi, Fransa'nın Güney-Batı bölgesinde kuru et ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. SACOR, geleneksel ve yerel tariflere dayanan gıda ürünleri sunmaktadır. Şirket, kuru sosis, kuru salam, şarküteri tabakları, chorizo, kuru jambon, coppa, pancetta, salam, tütsülenmiş göğüs gibi ürünler sunmaktadır. Şirket, şeffaflık ve lezzet mükemmeliyeti konusunda kararlıdır.
Fransa, Amancy
246km
...Ne fazlası, ne de azı. Mesleğimize olan sevgimizi ifade etmek için büyük kelimelere gerek yok. Eğer nesiller boyu öğrenilen ve devam ettirilen ustalıktan, seçtiğimiz etlerin kalitesinden, şarküteri yöntemlerimizi el yapımı tutma arzumuzdan, her zaman kendi ellerimizle ürettiğimiz ürünlerden, yerel geleneksel "eski" tariflerin özgün tatlarından, çevrimiçi satıştan, gerçek anlamda adil fiyat...
Fransa, Laguiole
177km
...La Maison CONQUET, Aubrac'ın gastronomik gelenekleri konusunda uzmanlaşmıştır. La Maison, saf Aubrac sığırı, Aveyron domuzu, Aveyron kuzu eti ve dana eti kullanarak şarküteri ürünleri, konserveler ve birçok et ve özel ürün üretmektedir. Şirket ayrıca pişirilmiş yemekler, sakatat, aligot ve tome gibi yerel peynirler de üretmektedir. La Maison tarafından sunulan pişirilmiş yemekler esasen tripoux, lahana dolması ve kuru erikli Aveyron farçous'tur.
Fransa, Servas
157km
...tedarikçilerimizin ve hammaddelerimizin titiz seçimi, ürünlerin izlenebilirliği ve endüstriyel ustalığımız. Ürünlerimiz, Bresse'nin yerel tariflerinden ilham almakta ve özenle seçilmiş malzemelerle üretilmektedir. Jambon, siyah ve beyaz kan sosisi ve baş peynirleri, Bressan civierleri, Lyon usulü pişirilmiş sosisler ve andouillettes gibi birçok şarküteri ürünü üretiyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play