Fransa, Bordeaux
... eşleştirmesi: şarküteri, kırmızı et, av etleri, pişirilmiş peynirler. Deniz ürünleri, soslu balık, gizzar salatası, beyaz et, tartlar. Alkol: %14,5 vol. Üzümler: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Üretici: Marka AG Vins Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020...
Fransa, Sète
...Tuzlu morina, derisi aşağı gelecek şekilde plancha'da pişirilmiş veya Chiquetaille de morue: Karayipler'e özgü tipik bir ana yemek, patates salatası ile birlikte sunuluyor, bu bir zorunluluk!
Fransa, Boulogne-Billancourt
... yapılan fermantasyonun ardından ince tortular üzerinde olgunlaşma, bu şaraba ipeksi bir doku ve güzel bir kremsilik kazandırırken, aynı zamanda ince bir karmaşıklık eklemektedir. Burun, kavun, taze kesilmiş ot ve lime notalarıyla açılırken, lychee ve guava gibi egzotik aromalarla dengelenmektedir. Ağızda, ayva ve passion fruit tatları baskın olup, vintage'ın taze ve doğal asiditesiyle desteklenmektedir; bu da parlayan ve mineral bir bitiş sunmaktadır. Bu şarap, greyfurt ve karides salatası, deniz ürünleri veya Tay mutfağı yemekleri ile mükemmel bir uyum sağlar.
Fransa, Auxerre
... (homard rôti sauce aux agrumes, homard à la Maltaise servi froid), fromages (roquefort), desserts (salade de fruits exotiques, glace châtaignes, tarte feuilletés aux pêches jaunes)":"başlangıçlar (foie gras), etler (şekerli limonla fırınlanmış tavuk, kuzu beyinli morille), balık ve deniz ürünleri (narenciye soslu ızgara ıstakoz, soğuk servis edilen Malta usulü ıstakoz), peynirler (roquefort), tatlılar...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play