Fransa, Warmeriville
...İçindekiler listesi: Alkolü çıkarılmış şarap (AB'den) %80, diğer gazlı içeceklerden %30 daha az şeker – üzüm suyu, sakkaroz, karbondioksit, doğal aromalar, koruyucular: potasyum sorbat, sülfür dioksit <05g 429 429 0,59 <0,01 g | İçindekiler: Alkolü çıkarılmış şarap (AB'den) %80, üzüm suyu, şeker, karbondioksit, doğal aromalar, koruyucular: potasyum sorbat, sülfür dioksit Üretim yeri: Almanya...
Fransa, Bordeaux
... düzenlenmesini ve üzümün gravitasyonel olarak taşınmasını sağlıyor. Fermentasyonu başlatan tek şey, meyvelerde doğal olarak bulunan mayalardır. Şarap yapım süreci ve olgunlaşma boyunca, profesyonel bir şarap uzmanı süreci takip ediyor. Sağlık durumunun kusursuz bir şekilde kontrolü, şarabın iyi korunması için gereken sülfür miktarını önemli ölçüde azaltmayı sağlıyor. Üzümler: Merlot (60%), Cabernet Franc (40%) Üretici: Schmid-Haguenin Ailesi, Saint-Germain-de-la-Rivière (33240) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı Karton - 2018...
Fransa, Auxerre
...Vin De Savoie Scintillant - Claude Quenard Et Fils - SAVOIE Yemek-şarap uyumu:aperatif Şarap uzmanının tavsiyesi:8°'de servis edin Alkol oranı:11,5° Saklama süresi:3 ila 10 yıl Ambalaj:6 adet 75cl şişe içeren karton Şarap Evi:Claude Quenard ve Oğulları Menşei:Vin de Savoie Üzüm Cinsi:Gamay Mondeuse Tarım:Yeniden Doğal Tarım Etiket:Kontrollü Menşe Belgesi...
Fransa, Saint Cannat
... ikinci bir fermantasyon ile karakterize edilen geleneksel yöntem olarak adlandırılmaktadır. Alkol: %12 Artık şeker: 10-12 g/L DÉGUSTATION Açık ve parlak sarı renkte. Taze ve "ağızda" badem notaları ile birlikte bir burun. Ağızda cömert bir his, ardından güzel bir final. Tazelik ve meyve aromaları zarif bir şekilde harmanlanıyor. Bu köpüklü Bourgogne, aperatif için idealdir ve balık ve kabuklu deniz ürünleri yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacaktır. Servis için ideal sıcaklık: 6-8°C...
...Fransız İsimlendirmesi Muscat d'Alexandrie B Kullanım Şaraplık ve sofralık üzüm çeşidi Fenoloji Tomurcuklanma zamanı: Chasselas'tan 6 gün sonra. Olgunlaşma zamanı: 3. dönem, Chasselas'tan 4 hafta sonra. Teknolojik Potansiyeller Salkımlar büyük ve taneler çok büyüktür. Muscat d'Alexandrie B, güçlü, zarif ve çiçeksi aromalara sahip doğal tatlı şaraplar üretmeye olanak tanır. Bu üzüm çeşidinin şeker...
Fransa, Saint-bris-le-vineux
...Yonne Vadisi'nde yer alan Les Caves Bailly Lapierre, AOC Crémant de Bourgogne'nin beşiğidir. Gerçekten de, 1972'den beri Les Caves Bailly Lapierre, benzersiz doğal koşullar sunan yer altı taş ocağında başka bir dünyadan köpüklü şaraplar üretmektedir. Bu şaraplar, elle toplanmış, sabırla şaraplaştırılmış ve olgunlaştırılmış seçkin üzümlerden yapılmaktadır. Keskin ve ham şarapları, sizi yoğun bir mineral tazeliğine götürüyor...
Fransa, Castelviel
...Bordeaux yakınlarında, Saint-Emilion ve Sauternes arasında, Entre-deux-Mers'in engebeli manzarasının kalbinde yer alan Château POURQUEY GAZEAU, organik Bordeaux Şarapları üretmektedir. Şato, birçok AOP organik kırmızı, rosé, kuru beyaz, tatlı beyaz ve köpüklü şarap sunmaktadır. Şaraplar, toprağın doğal dengesinin korunduğu ve bitkinin sağlığının korunduğu bir bağda üretilmektedir. Château POURQUEY GAZEAU'nun bağı, Organik Tarım'a bağlıdır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play