Fransa, Torcy Le Petit
...10 yıllık uzmanlık: 10 yılı aşkın bir süredir, teknik mühendislerimiz ve ustabaşlarımız, glüten intoleransı, alerjisi veya aşırı hassasiyeti olan tüketicilerin hizmetinde, glütensiz ekmek, baget ve pastalar için lezzetli hazırlıklar geliştirmektedir. Lezzet artı: Fırın ürünleri yaratma konusundaki uzmanlığımızla, glütensiz ürün yelpazemize "Lezzet artı" katma taahhüdünde bulunuyoruz; bu, otantik...
Fransa, Avançon
...POCQUET APICULTURE'ın 250g Le Pain d'Epices'i, tatlı lezzetlerin tutkunları için vazgeçilmez bir lezzettir. Kaliteli malzemelerle üretilen bu zencefilli ekmek, el yapımı bal ile zenginleştirilmiştir ve bu ona eşsiz ve otantik bir tat kazandırır. İster çay veya kahvenizle eşlik etsin, ister tatlı olarak tadılsın, bu zencefilli ekmek damak zevkinizi şenlendirecektir. Her lokma, balın tatlılığını ve...
...Zencefilli ekmeğin atası bal ekmeğidir. Bu, eski Mısırlılar ve Yunanlılar tarafından biliniyordu. Zencefilli ekmeğin kökeni Mi-Kong'dur, bu da Çince'de "bal ekmeği" anlamına gelir. Haçlı Seferleri sırasında, Batılılar onu kutsal topraklarda keşfetmiş ve tarifini ve baharatlarını geri getirmişlerdir. Bu ekmekte baharat karışımı ince ve dengelidir: tarçın, zencefil, karanfil, kakule, rezene ve yıldız anason. Tüm bisküvilerimiz el yapımıdır, organik hammaddelerle, katkı maddesi ve koruyucu olmadan üretilmektedir. Net ağırlık: 250 gr / adet...
Fransa, Talant
...İşte Editions Bellouet Conseil'in en yeni eseri. Bu kitap, meslektaşlarımız tarafından öğretilen geleneksel tarifler ile okulumuzun öğretmenleri tarafından geliştirdiğimiz tarifler arasında bir köprü niteliğindedir. Miras alınan pastalar (Saint-Honoré, millefeuille, baba, kralların keki, elmalı tart, Noel kütükleri, Paris Brest ve Mont Blanc) kitabın 8 temasında ele alınmakta olup, Jean-Michel...
Fransa, Chemillé-En-Anjou
...Ekmek, hamur işleri, pastalar, bisküviler için otomatik üretim için römork üzerindeki endüstriyel kalıplar... Özel yapım, endüstriyel boyutlar, çeşitli kaplamalar mevcut.
Fransa, Castelnaudary
...Domuz eti ve yağı, %34 domuz ciğeri, YUMURTA, tuz, karabiber, baharatlar. Etler Fransa menşeilidir. ŞEFİN TAVSİYESİ: Taze olarak ekmek, turşu ve biraz iyi şarap ile servis edin... Bizde, bayram yemekleri çiğ sebzeler ve pastalar ile özdeşleşir! En ünlüsü, elbette, tadını çıkaracağınız: CIĞER PASTASI! Küçük bir tavsiye: serin tutun! Her zaman beklenmedik bir aperatif, piknik, saat 4'te bir dilim ekmek veya televizyon keyfi için en sadık arkadaşınız olacaktır... Son olarak, onu en iyi arkadaşı, kıtır turşu ile servis etmeyi unutmayın.
...Nantes'ta bulunan yüksek kaliteli pastane ve çikolata dükkanı. 1948'den beri faaliyet göstermektedir. Nantes'e özgü lezzetler: pirinç kekleri, armorikain, Nantes kekleri, Nantes seyahati koleksiyonu, Nantes bağlarından şaraplı çikolatalar, tuzlu tereyağı karamel vb. Pastalar: tartlar, eclairler, tatlılar, her türlü etkinlik için profiterol: düğün, doğum günü, çay saati, yemek vb. Sunulan ürünler...
Fransa, Aubigny En Artois
Les Délices des 7 Vallées, fırınlar ve pastaneler için dondurulmuş hamur işleri ve ekmek üreten Hauts de France bölgesinden bir şirkettir. Sadece yüksek kaliteli hamur işleri ve pastalar üretiyoruz, böylece iyi ürünlerin tadını ve lezzetlerini garanti edebiliyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play