Fransa, Paris
...Buononaturale orecchiette, İtalya'nın güneyinde, Irpinia'nın verimli bölgesinde, bronzdan çekme yöntemiyle, sadelik ve tutku ile yarı-el yapımı olarak üretilmektedir. Hamur, sert buğday irmiği ve su ile hazırlanmış olup, pişirmeye en iyi şekilde dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Kuru makarnalarımız ortalama 30 saat boyunca 50 derece Celsius'tan yüksek bir sıcaklıkta kurutulmakta ve ardından artık...
Fransa, Melle
Melle et une Pâte, Marais Poitevin (79) yakınlarında bulunan bir makarna üreticisidir. Yerel hammaddelerle mükemmel kuru ve taze makarnalar üretiyoruz. Makarlarımız benzersizdir ve size orijinal tatlar sunuyoruz: ayı sarımsağı, deniz yosunu, ısırgan otu, safran, melek otu, mantar, spirulina, kenevir, nane ve Espelette biberi. Ürünlerimizin gerçek kalitesini garanti etmekten gurur duyuyoruz. Ürünle...
... sürdürmek istiyorum; bu, gururla taşınması gereken bir İtalyanlık sembolü. İrmikleri, eskisi gibi aynı dikkatle seçiyoruz, onları el yapımı olarak işliyoruz, Maiella'nın sularıyla yoğuruyoruz ve iki gün boyunca kuruması için bekletiyoruz. Acele etmemek lazım. Bazı şeylerin iyi yapılması için sakin bir şekilde yapılması gerekir. İşte bizim pastamız. Benim için en iyisi.
Fransa, Ostwald
...Besleyici, organik ve el yapımı! Gemilli şeklindeki makarnalarımıza bayılacaksınız! Ve yumuşak çıtırlık için al dente pişirme seçeneğini tercih edin. Kullanım önerileri: Su kaynatın, besin kalitesini koruyarak hızlı pişirme 3/4 dakika, soğuk veya sıcak servis edin. Saklama: Kapalı bir kapta, kuru ve ışıkta koruyarak saklayın. İçindekiler: eski buğday unu, keten tohumu unu, su Miktar 250g'dan 2,5kg'a...
...Makarna yemeklerinizi eşlik edecek veya pizzalarınızı zenginleştirecek orijinal bir sos Malzemeler: Domates - Biber - Kırmızı soğan - Sarımsak - Kekik - Fesleğen - Defne yaprağı - Zeytinyağı - Köri - Tuz - Karabiber...
...Oyunun amacı nedir? Kartta belirtilen makarna yemeğini mümkün olan en hızlı şekilde, tabağına gerekli tüm malzemeleri ekleyerek yeniden oluşturmak. En hızlı olan kartı kazanır ve en çok kart kazanan oyuncu oyunu kazanır.
Fransa, Auros
2002 yılında kurulan MAISON VOISINE, aile şirketidir. Aquitaine bölgesinin yerel el sanatları ürünlerinin üreticisi ve toptancısıyız. MAISON VOISINE, uygun soğutma ekipmanları ile yerel ve bölgesel bir dağıtım aracı oluşturmak amacıyla kurulmuştur. Şirket, kasaplar, şarküteriler ve bakkallar gibi müşterilerimize doğrudan teslimatlar sunmaktadır. Birkaç nesil boyunca yetiştiriciler, kasaplar ve şar...
...Bu makarnalar %100 el yapımı! Gerçekten de, tüm malzemeler taze. Yumurtalar serbest gezen tavuklardan geliyor ve un doğrudan manastırın değirmeninden temin ediliyor. Bu el yapımı makarnaları üretmek için Alsas manastırındaki rahipler günde 800 ile 1000 yumurtayı elle kırıyor!
Fransa, St Sulpice De Faleyrens
...İşlenmemiş, stabilize edilmiş spelt topu dolgusu. Yastık için %100 pamuk kumaş. Kılıf için %100 pamuk veya keten kumaş. Desenler mevsime göre değişir. %100 el yapımı üretim.
...Île-de-France'da Varreddes'te bulunan çiftliğimiz, kısa devre ile el yapımı makarnalar oluşturmak için sert buğdayın sürdürülebilir tarımına kendini adamıştır. Birkaç nesildir çiftçi bir aile tarafından kurulan çiftliğimizde, sert buğdayımızı ve diğer ürünlerimizi çevreye saygılı bir şekilde yetiştiriyoruz. 2020 yılında, taş değirmenlerde öğütme tekniğini kullanarak çiftlikte makarna üretim...
LE CHAMP DES MILLE PATES şirketi, Mr ZUNINO Samuel tarafından kurulmuş olup, ailevi bir uzmanlıktan doğmuştur. Şirket, 2019 yılından beri organik el yapımı kuru makarna pazarında yer almaktadır. Şirket, yarı tam buğday makarnalarının tasarımı ve makarna pipetleri üretimi gibi gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Şirketin kuruluşunda, yalnızca Fransız hammaddeleri kullanarak ve çevresel...
...Villamayor Ingrédients, Fransa'da fırınlar, el yapımı veya endüstriyel makarna, ekmek, pizza, hamur işleri, pastacılık için yüksek kaliteli un ve irmik dağıtmaktadır. Mülkümüz olan değirmenden kendi kamyonlarımız ve dağıtıcılarımızla dağıtım yapıyoruz. Titiz bir buğday seçimi, Fransız geleneğine uygun unlar sunmamıza olanak tanımıştır. Üretim yerimiz, un ve irmik yelpazemiz hakkında daha fazla...
Fransa, Cambo-Les-Bains
HEGIAN, AOP Espelette Biberleri üretimi konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Espelette biberi, AOC-AOP etiketi altında olan tek Fransız baharatıdır. HEGIAN ürün yelpazesi, AOP biberleri, AOP biber ipleri, biber püresi, biber jölesi, el yapımı biberli hardal, biberli deniz tuzu, biberli makarna ve ayrıca bir şişe biberli yağ ve beş çeşni (toz, hardal, deniz tuzu, püresi ve jölesi) içeren bir kutudan oluşmaktadır.
...Kaynak suyu ile yapılan el yapımı makarna, sebze makarnası ve AOC Piment d'Espelette ile tagliatelle, Gaskonya'da Usta Makarna Yapımcısı Patrick CADIX'ten!
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play