İtalya, Orbassano
...Tonnarelli, Lazio kökenli bir makarna türüdür ve Abruzzo'dan gelen akrabası chitarrucci'ye çok benzer. Ancak, bazı önemli detaylarda farklılık gösterirler: yuvarlak bir kesime sahiptirler, dokuları biraz daha pürüzlüdür ve geleneksel olarak sadece sert buğday irmiği ve su ile yapılırlar. Basit ve rustik tatları, onları klasik bir Roma yemeği olan 'cacio e pepe' için mükemmel hale getirir veya yumurta içermediğinden vegan tarifler için idealdir.
İtalya, Castellamare
...%100 İtalyan gözenekli ve buruşuk el yapımı makarna, her türlü sosu toplamak için mükemmel, yavaş kurutma süreci ile bronzdan çekilmiş, tadını ve aromasını tamamen korumak için.
İtalya, MILANO
...Taze üründen işlenmiş enginar, el yapımı tornalama, bu ürünü benzersiz kılan sapı sağlam bırakır. Mutfakta çok yönlüdür, birçok tarife uyum sağlar. Meze olarak başlayarak, zeytinyağında kullanılabilir veya lazanya ya da makarna sosu olarak, ayrıca son derece görsel bir sunumla meze ve parmak yiyecekler oluşturmak için de kullanılabilir. "Carciofi Citres" düşük asidik içeriği ile farklılık...
İtalya, Villafranca
...Scialatielli 081 Tutku ve gelenek, Campania'nın gerçek lezzetlerini yaratan büyük başarımızın bileşenleridir. Bu bölge, gastronomi kültürü ve el yapımı taze makarnanın tadını çıkarma zevki ile tanınmaktadır. Scialatielli ismi, Napoli dilindeki iki kelimeden gelmektedir: "scialare" (zevk almak) ve "tiella" (tava). Bu makarna türü, 1978 yılında şef Enrico Cosentino tarafından Amalfi'de...
İtalya, Messina
...Bu sadece bir antep fıstıklı makarna değil, aynı zamanda Sicilya sert buğdayından ve elverişli çevre koşullarından doğan bir gelenektir. Doğal ve yavaş kurutma, ona eşsiz bir tat ve aroma kazandırır. El yapımı üretim, saflığı garanti eder; bronz kalıplama ise mükemmel pişirme tutuşu ve soslarla iyi bir etkileşim sağlar. Her zaman benzersiz ve tanınabilir bir tat elde etmek için sadece Sicilyalı buğdaylar ve yüksek kaliteli antep fıstığı kullanılır. Çeşitli formatlar: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
İtalya, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Sert buğday Penne: Sadece Volterra'nın tepelerinde kooperatif çiftçileri tarafından toplanan sert buğday irmiğinden üretilen bir makarnadır. İşleme, bronz kalıplarla şekillendirme ve düşük sıcaklıkta kurutma yöntemlerine göre yapılmaktadır. El yapımı taze makarna: Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani.
...Viskoz papyon ve uyumlu cep mendili. Hediye paketinde satılmaktadır. İtalya'da el yapımı.
...El Yapımı Hazır Yemekler. Sertifikalı yüksek kalite. 300 gr'lık tek porsiyonlar ve 2,5 kg'lık tepsiler. Farklı referanslar, birinci sınıf klasik ve etli ile balıklı dondurulmuş taze makarna. Ravioli, Tortellini, Lazanya, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci vb. Hava yolları, oteller, kruvaziyer gemileri vb. için özel ambalajlar hazırlıyoruz.
İtalya, Paterno'
...Sicilya mutfağında vazgeçilmez bir malzeme. CONSERVE CONTI, aynı tutkuyla ve deneyimle, eski usul el yapımı olarak üretmektedir. Salataları zenginleştirmek, balık bazlı yemekleri lezzetlendirmek ve hatta yaratıcı makarna salataları hazırlamak için idealdir.
İtalya, Brusaporto
...“Scarpinòcc” geleneksel bir özelik olup, Parre halkının ve Bergamo iline bağlı yüksek Valle Seriana bölgesinin mutfak tarihinin sembolüdür. İsim, birkaç on yıl önce kullanılan, köy kadınlarının aileleri için diktiği el yapımı kumaş ayakkabıların şeklini çağrıştırmaktadır. Taze hamur, grana padano, galeta unu, yumurta, süt, tereyağı ve baharatlardan oluşan hafif bir iç harç ile doldurulmuştur. Pastificio Davena'nın “Scarpinòcc De Par” ürünleri, Ticaret Odası tarafından verilen “Bergamo Città dei Mille... Sapori” markası ile sertifikalandırılmıştır. 250g ve 500g'lık paketlerde mevcuttur.
İtalya, Marciano Della Chiana
...El yapımı makarna sosu, Valdichiana'dan elle toplanmış Aglione ile, Toskana'nın tipik tatlarını nerede olursanız olun tatmanızı sağlar. Adı yanıltıcı olabilir. Sadece daha büyük bir sarımsak gibi görünebilir, ama öyle değil. Bu, Toskana'nın güneyinde bulunan Valdichiana'ya özgü olağanüstü bir üründür. Kuzeni Sarımsaktan çok daha nazik olmasına rağmen, onu özel kılan bir özelliği vardır: Allina...
İtalya, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI En iyi Sicilian tahıllarının titiz bir seçimi ile CONCHIGLIONI doğar. İşleme süreci, makarnanın pişirme tutuşunu optimize etmek için soğuk su kullanılarak gerçekleştirilir. Bakır kalıplama, makarnanın yüzeyinde küçük aşındırmaların oluşmasına olanak tanır ve bu sayede sosları ve baharatları olağanüstü bir şekilde tutmasını sağlar. Ayrıca, makarna düşük sıcaklıkta yavaşça kurutulur, böylece organoleptik özellikleri ve besin değerleri korunur. Conchiglioni, bakır kalıplama ile üretilmiş, el yapımı bir makarnadır. Pişirme süresi 9 /11 dakika.
Eşleşen ürünler
Conchiglione
Conchiglione
Diğer Ürünler
Ürün Broşürü
Ürün Broşürü
İtalya, San Pietro Clarenza
...Bu kokulu ve lezzetli pesto, harika makarna yemekleri hazırlamak için idealdir. Kızarmış ekmek veya krakerler üzerine sürülerek lezzetli aperatifler ve atıştırmalıklar hazırlanabilir. Ayrıca salataya da aroma ve tat katar. İÇİNDEKİLER: En az %70 taze fesleğen, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, Parmigiano Reggiano (SÜT, tuz, RENNET) ÇAM FISTIĞI, CEVİZ, tuz. Paket boyutları: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
İtalya, Fisciano
...Industria Alimentare Pallante, zengin dört nesil mirasıyla önde gelen bir İtalyan makarna üreticisidir ve dünya genelindeki müşterilere en yüksek kalitede el yapımı makarna sunmaktan büyük gurur duymaktadır. Salerno, Fisciano'daki son teknoloji tesisimiz, gelenek ve yeniliği mükemmel bir şekilde harmanlayarak, yalnızca en kaliteli hammaddeler ve gelişmiş teknolojiler kullanarak günde 16.000 kg'a...
İtalya, San Cono
... irmiği ile el yapımı olarak üretilmektedir. Uzun süre dayanabilen "el yapımı makarna" olup, üretim tarihinden itibaren yaklaşık 24 ay boyunca tazeliğini korumaktadır. Bakır kalıplarla yavaş üretim süreci, ürünün en iyi şekilde sosu tutabilen pürüzlü ve gözenekli bir yapıya sahip olmasını sağlamaktadır. Makarna, gıda için uygun raflarda kurutulmakta ve statik hücrelerde maksimum 38° düşük sıcaklıkta...
İtalya, Alessandria
... Kremleri, Kenevir Limoncello, Kenevir Tohumlu Grappa ile Likör, Kenevir Cin) - Kozmetik Serisi (Yüz, Vücut, Biosport, Temizleyiciler, Biodermoliquids, Saç, Çocuk Serisi, El Yapımı Sabunlar, Konsantre Organik Sabunlar, Emülsiyonlar, Organik Ekolojik Kozmetik, Organik Dermo Sıvılar, Vegan Sertifikalı) - PET Serisi (Köpekler ve Kediler) - Aksesuar Serisi (Çantalar, Sırt Çantaları, Küçük Sırt Çantaları, Cüzdanlar)...
İtalya, Latina
... | taze meyveler | Yumuşak Buğday Unu / Sert Buğday Unu / Buğday / Bronte Fıstığı / Bronte Fıstık Parçaları / Bronte Fıstık Unu / Soya Yağı/ Sicilya Cannoli'leri / Sicilya Arancini'leri / El yapımı Panettonlar / Sicilya'dan geniş bir pasta ve tatlı çeşitleri / ithalat & ihracat tüm mükemmel ürünler...
İtalya, Altamura
...Altamura bölgesinde, Apuli-Lukani sınırlarında, Bari Murgia'nın yeşilliğinde, tamamen el yapımı PASTA JESCE üretimi gerçekleştirilmektedir. Hammaddelerin seçiminde gösterilen özen ve dikkat, uluslararası geçerliliği olan kuruluşlar tarafından sertifikalandırılmıştır ve makarnamıza lezzet ve kalite katmaktadır. 12 ila 18 saat arasında değişen uzun kurutma süreçleri uyguluyoruz; bu süreçler, 40 ile...
... tipikliği nedeniyle, hemen teslimat yapma imkanımız yoktur, yalnızca genellikle elimizde bulunan nakışlı mutfak veya banyo havluları ve diğer mutfak eşyaları hariç. Ayrıca, yüksek kaliteli, titiz bir yerel araştırmanın ürünü olan ve www.shopintuscany.com web sitemiz aracılığıyla dağıttığımız, Toskana'ya özgü bir dizi ürünümüz var: Şarap, Zeytinyağı, Şarküteri, Soslar ve Reçeller, Makarna, El yapımı Bira, Likör, Seramik, Deri ürünler vb. Tüm ürünlerimizin kalite markası: MADE IN TUSCANY...
İtalya, Caraglio
...{ "target_language": "1947'de nonna Fiorina ve nonno Giuseppe'nin el yapımı taze makarna üretimiyle başlayan macerası, 1962'de ravioli ve tortellini üretimi için ilk tesisin faaliyete geçmesiyle devam etti. O zamandan beri teknolojik evrim durmaksızın sürdü, ancak felsefemiz değişmedi: dedelerin özverisi ve tutkusu ile çalışmaya adanmak, geçmişin tatlarını korumak için yalnızca doğal ve saf...
İtalya, Sassano
... Şirket, 2019 yazında Sassano'nun sanayi bölgesinde modern ve yenilikçi yeni bir tesise taşındı; burada zanaatkarlığa saygı gösteren yeni teknolojiler kullanılmaktadır. Anında paketleme ve hızlı teslimat, makarnamızın sadece İtalyan pazarında değil, aynı zamanda yurtdışında da öne çıkan bir ürün haline gelmesini sağladı. I Sapori del Vallo, el yapımı ürünlerini gururla Avusturya, Almanya, İsviçre ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ihraç etmektedir.
İtalya, Palagianello
... gerekli olan ürünlerdir. Soledòr'un size tedarik edebileceği ve satabileceği gıda ürünlerinin en üst listesi şunlardır: 1) %100 İtalyan yapımı yüksek kaliteli el yapımı makarna ürünleri, 2) Apulia bölgemizden %100 İtalyan üretimi El Yapımı, Sızma Zeytinyağı, 3) Sarımsak, Portakal, Limon, Fesleğen, Mantar, Acı Biber, Kekik, Trüf gibi çeşitli karışımlar ve tatlarla %100 İtalyan üretimi El Yapımı, Sızma...
... hat üzerinde sunulmaktadır: "Kara Hattı", "Deniz Hattı", "Tatlı Hattı" ve "İçecek Hattı". Bu sayede, kaliteli Sicilian Tipik Ürünleri pazarındaki tüm talebi karşılayabilmektedir: Pestolar, Pateler, Zeytinyağında Bekletilmiş Ürünler, Baharatlar, Ançüezler, Ton Balığı, Bottarga, Kremler, Bal, tipik likörler, el yapımı makarna, Sicilian arancini, sıcak yemekler, Sicilian cannoli, Sicilian Brioche, Sicilian şarapları, tipik Sicilian tatlıları, Sicilian yağı vb. Kaliteyi, Tazeliği ve Doğallığı Seçin...
... distribütörü haline gelmiş, sadece Sicilian hayvancılığından elde edilen süt kullanılarak, eski bölgesel geleneklere göre el yapımı olarak üretilen ricotta, koyun ve keçi peynirlerinin mükemmelliğini temsil etmiştir. Şirket ayrıca diğer İtalyan bölgelerinden gelen süt ürünleri, geniş bir soğuk et yelpazesi, konserveler, makarna sosları ve baharatlar, dondurulmuş gıdalar, şarap, likörler, içkiler ve konaklama sektörü için diğer özel ürünler sunmaktadır.
Diğer Ürünler
Sicilya Peyniri
Sicilya Peyniri
İtalya, Sammichele Di Bari
...Il Pastificio Di Bari Tarall'oro, 1982 yılında kurulmuştur; 2014 yılında fırın ürünleri serisini önemli yeniliklerle yeniden piyasaya sürerken, el yapımı makarna konusundaki ana işini kaybetmemiştir. Tarall’Oro makarnası, yaklaşık 100 ürün ile 10 farklı lezzette, yalnızca birinci sınıf sert buğday irmiğinden yapılmaktadır, bronz kalıplarda şekillendirilmiş ve düşük sıcaklıkta yavaş kurutma süreci...
İtalya, Buonvicino
...Bronzdan çekilmiş makarnamız el işçiliği ile üretilmektedir. Bölgesel tarifler ve doğal hazırlıklar için uygun olan Pasta Ricca, size "ev yapımı" dokunuşunu verecektir. Sloganımız: kaliteden ödün vermeden! Hedef pazarımız, İtalya'da ve yurtdışında sürekli artış gösteren tipik ve yüksek kaliteli ürünlerdir. El yapımı makarna fabrikamızın tüm avantajlarını öğrenmek için bizimle iletişime geçin!
İtalya, Villafranca
...Pastifici Vesuvio®'ya hoş geldiniz, otantik mutfak geleneği ile Akdeniz taze makarna üreten lider bir üretici! Tutku ve gelenek, gerçek Campania lezzetlerini hayata geçiren büyük başarımızın malzemeleridir. Bu bölge, gastronomik kültürü ve taze, el yapımı makarnaları denemenin keyfi ile tanınmaktadır; bu makarnalar geçmişin tüm geleneği ile üretilmektedir. Bu makarnanın özelliği, bileşimindedir...
İtalya, Paina Di Giussano
... dükkanımızda her zaman bulabileceğiniz bazı ürünler: Kaşıkla ve dilimlenmiş Gorgonzola d.o.p., 30'dan fazla farklı Gorgonzola bazlı mavi peynir; üst düzey şarküteri ürünleri, Valsassina (LC) bölgesinden taze peynirler, inek ve keçi peynirleri, bal, reçeller, şaraplar, yumurta, taze makarna, yoğurt, un, çay, bitki çayları, bisküvi ve daha fazlası. Dükkanımıza girmek sadece bir zevk değil, aynı zamanda sunduğumuz el yapımı ürünler ile piyasada bulunanlar arasındaki farkı anlamanın bir yoludur.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play