No results

Sonuç bulunamadı
"et tütsüleme fırınları"

Ürün için "et tütsüleme"
Ostalb'dan Lime Tütsülenmiş Et
Ostalb'dan ince lime tütsülenmiş et, geleneksel yöntemlerle hazırlanmıştır. Bölgesel domuz etinden yapılmıştır. Vakumlu paketlenmiş, minimum 200g - Di...
Kızarmış sığır eti
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklığı: ...
Tuzlu domuz pastırması
Tuzlu domuz pastırması veya tuzlu domuz karnı, Monte Safira'nın mükemmelleştirdiği geleneksel bir Portekiz lezzetidir. En kaliteli yerel etlerden yapı...
Kuru sosis
Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Aromalı Pulled Pork - Ulusal domuz omuzu, düşük sıcaklıkta 16 saat pişirilmiştir.
Domuz eti, aromalar, deniz tuzu, esmer şeker, domates sosu, kahve tozu, doğal aromalar, baharatlar Alerjenler içerir: Hardal, koruyucu madde içermez ...
Kuru Sosisler
El Yapımı Ürünler, Pirene Dağları'ndan, Geleneksel Yöntemlerle. Kimyasal koruyucu içermeyen (E ...), alerjen içermeyen (laktozsuz, glütensiz). Doğal b...
Tuzlu domuz ayakları
Biz, tuzlu domuz ayakları alanında toptancı olarak faaliyet göstermekteyiz. Tuzlu domuz ayaklarını Avrupa ve Afrika genelinde ihraç ediyoruz. Ürünleri...
Yarım et kaburgalar
Yarım et kaburgaları, et tutkunları için popüler bir seçimdir ve yemeklerinizi zengin bir tat ve yumuşak bir doku ile zenginleştirir. Bu kaburgalar, k...
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Capocollo Nonno Nazzareno
En iyi taze kupalardan üretilmiştir, ismini aldığı büyükbaba Nazzareno'nun bıraktığı eski bir baharatla tatlandırılmıştır. Otantik ve unutulmaz bir le...
Domuz karnı
Berkshire Domuz Kafesi Berkshire Domuz Kafesi Domuzun karnını, üzerinde hala et bulunan yağlı sırt olarak düşünün. Şefler, yeşillikleri veya fırın fas...
Bölgesel Ürün
Domuz Başı Siyah Boğa Beyaz Boğa Bakla Butifarra Karaciğer Pate Köy Butifarra Cular Butifarra Siyah Butifarra Katalan Cular Sant Roc Yumurta Butifarra...
Ürün için "et fırınları"
ÇRZ 750RO - Kavurma Fırını
Kuruyemiş Kavurma Fırını...
BKM.12 Et Kıyma Makinesi - Temizlemesi kolay paslanmaz çelik gövde/tepsi, sökülebilir somun, plaka, bıçak ve vida
Ürün Kodu BKM.12 Kapasite (Kg/h) 100 Gerilim (Volt/Hz) 220 / 50-60 Güç(kW/HP) 0,55 / 0,7 Ağırlık (Kg.) 25 Boyutlar(mm) 540x260x310...
Sedicinoni Inox - Dış mekan ve gömme dolap için dolaylı pişirme odun fırını
Fark yaratan odun fırını… SEDICINONI. Genişletilmiş pişirme odası sayesinde hazırlanan tüm yiyecekler elinizin altında, 80'lik geleneksel bir fırının ...
Vega kömürlü açık ızgara - Tek, çift veya üçlü
Grill VEGA – kömür kullanarak et, balık, peynir ve sebze pişirmek için tasarlanmış klasik bir açık ızgara modelidir. AYIRT EDİCİ ÖZELLİKLER: - Kömürl...
Lahmacun (Türk pizzası) hattı - tam otomatik makineler - üretim kapasitesi saatte 2000 adet'e kadar
Tüm hat gıda sınıfı malzemelerden yapılmıştır - makineler ISO ve CE sertifikalarını almıştır - 1 yıl garanti - gaz veya dizel ile çalışır - tamamen ot...
PROFESYONEL MİKRODALGA FIRINLAR
Dış KAPLAMA PASLANMAZ ÇELİK • 1000 W GÜÇ • 1 MANYETRON • Güç seçme düğmesi, zamanlayıcı düğmesi (10 dakikaya kadar) 4 güç seviyesi 300/500/700/1000 W ...
Çekmeceli Fırın
Ergonomik, esnek ısıtma işlemi için çekmeceli ocak Çok yönlü ve verimli: Bir çekmeceli ocak, farklı gereksinimlere sahip parçaların aynı anda işlenme...
Soğutulmuş Et Kıyıcı No. 32, Monoblok Paslanmaz Çelik - Et Kıyıcılar
Saatlik verimlilik: 650 kg. Donanım: 6 mm ızgara ve paslanmaz çelik bıçak. Genel özellikler: Soğutmalı, yenilikçi süper kompakt kıyıcı, sessiz, güçlü ...
Fırın veya hava fritözü kroketleri
Fırın veya hava fritözü için kroketler. Bu kroketler, bu cihazlar için özel olarak yapılmıştır, tavada kızartmak için değil.
Makine Yatakları
MAP Prinzing, çelik ve mineral dökümden yapılmış kaynak parçaları veya birleşim yapılarının uygulanmasında sizin her yönüyle destekçinizdir. Malzemele...
Iberik domuz filetosu
10 aydan büyük iberik domuzu. Domuzun omurgasının arka kısmında bulunan yağsız et parçası (Sırt). Ağırlığı 250-350 gr arasında değişen bir parça. Ibe...
Ekstraktörler
Gastronomi için özel olarak geliştirilmiştir Kompakt ve sağlam yapı Premium işçilik Spot kaynaklı Yağ yağmuru musluğu Aydınlatma Hızlı montaj Kolay te...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play