Fransa, Perriers-Sur-Andelle
...Kapazite 2 16 pizza Fırın odasında tek bir brülör Otomatik / manuel çift çalışma modu için fırın fonksiyonlarını kullanmak üzere dokunmatik arayüz Dışa dönük ayarlanabilir lamba 6 boyutta mevcut Volkan taban modeli...
...Açıklama : T70 çavdar unu, geleneksel olarak ekmek yapımında kullanılan çavdar tanesinden elde edilen bir un türüdür. Hafifçe elenmiş olup, açık gri bir renge ve ince bir dokuya sahiptir. "T70" ifadesi, incelik ve besin zenginliği arasında iyi bir denge sağlayan bir kül oranını belirtir. Çavdar, hafif tatlı ve ekşi tadıyla tanınır ve ekmekler ile diğer hazırlıklara kendine özgü bir dokunuş katar. Köken : Ukrayna. Ambalaj : 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg kraft kağıt torba. Paletleme : 750-950kg.
Fransa, Avançon
2009'dan beri, tutkulu arıcı Samuel Pocquet, profesyonellerin ihtiyaçlarına yönelik toptan bal sunmaktadır. Pocquet Apiculture'da, ağırlıklı olarak Miel de Fleur ve Miel de Tilleul için 300 kg'lık fıçı veya 20 veya 40 kg'lık kova sunuyoruz. Ürünlerimiz, geleneksel süreçlere saygı göstererek, modern çıkarım teknikleri kullanılarak üretilmektedir ve bu da en katı gıda standartlarına uygun büyük ölçe...
Fransa, Castelnaudary
...Geleneksel fırın hazırlığı: koruyucu filmi çıkarın ve fırınınızı th. 7/240°C'ye önceden ısıtın. Ardından fırın sıcaklığını th. 5/150°C'ye (th. 5) düşürün ve “cassole”nizi aşağıdaki sürelerde pişirin: 1 porsiyon için 20 dakika 2 porsiyon için 45 dakika 4 porsiyon için 1 saat 15 dakika...
Fransa, Montauroux
...60x80 cm tekerlekli arabalar için G68 fırınımız, daha kapsamlı, daha şık ve daha modern bir başarıdır. Yıllardır, 70'ten fazla ülkede bulunan binlerce fırın, geleneksel EKMEK VE PASTA ürünlerini G döner fırınlarımızda pişirmeyi tercih ediyor. Gerçek bir teknoloji ve güvenlik yoğunlaşması olan bu ürün serisi, en talepkar kullanıcılar için büyük kalite garantileri sunan güvenilir ürünlerdir. Bu...
Fransa, Torcy Le Petit
...Fırın ürünleriniz için yeni tatlar ve dokularla yenilik yapmak ister misiniz? Karışımlarınızı oluşturmak için ayrı malzemelerle mi çalışıyorsunuz, ister geleneksel ister organik olarak?
... tünelde bulunan konvektif payı düzeltebilirler, bu da onları oldukça stabil fırınlar haline getirir. Enerji, ilgili noktaya uygun dozajlarla ve gerektiğinde iletilir. Soğuk fırın olarak da adlandırılırlar. Ürünlerin tamamının gereksiz yere ısınmasını önlerler ve bu nedenle soğuk ürünler için ideal bir çözüm sunarlar. İnfrared kurutma fırınları, geleneksel bir fırın şeklinde veya açık bir süreçte basit infrared paneller olarak da sunulabilir.
Fransa, Melesse
...Tatlı patates unu, besin maddeleri, lifler, antioksidanlar açısından zengindir ve glüten içermez. Geleneksel unlara çok iyi bir alternatiftir. Doğal olarak tatlıdır, yemeklere daha fazla lezzet ve turuncu bir renk katar. Birçok gıda uygulamasında kullanılabilir: fırın ürünleri, hamur işleri, çorbalar, soslar vb.
Fransa, Soreze
... uzun saatler boyunca ısının homojen bir şekilde dağılmasını sağlayan yüksek bir inersiye sahiptir. Tasarımı ve şekli, havalandırma ve sıcaklığın (70°C ile 350°C arasında ayarlanabilir) mükemmel bir şekilde kontrol edilmesini sağlar; bu sayede barbekünüzü sadece doğrudan veya dolaylı pişirme için bir ızgara olarak değil, aynı zamanda fırın, yavaş pişirme yemekleri veya sıcak tütsüleme için de kullanabilirsiniz. REF:BARBIGXL Ana malzeme:vernikli seramik Diğer malzeme:paslanmaz çelik ızgara Renk:yeşil Yükseklik:78 cm Net Ağırlık:99 kg...
Fransa, Appietto
...4 adet 100g'lık doğal, çikolatalı, bademli ve fındıklı canistrelli içeren assorti kutusu. Bu orijinal canistrelli kutusunun dekoru, bir köylünün geleneksel taş fırında canistrelli ekmeği pişirdiği tipik bir Korsika manzarasını gösteriyor; arka planda bir Korsika köyü yer alıyor. Bu sahne, 20. yüzyılın ortalarında Korsika'da sıradan bir manzaraydı; köylerde her mahallede bir fırın bulunuyordu ve...
Fransa, Neuilly-Sur-Seine
...BLAUPUNKT Kuskus pişirici çapı 9.45'' kapasite 8 litre paslanmaz çelik cam kapaklı. Geleneksel bir mutfak aracı, doğu mutfağından bir yemek olan kuskusun hazırlanması için. Ultra kalın 3 katmanlı kapsül taban. 3 noktalı perçinlenmiş kulplar. Tüm ısı kaynakları için paslanmaz çelik, indüksiyon + fırın dahil. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Hediye kutusu. 5 yıl garanti. REF:BL/COUS8L-I SETS/COLIS (PCB):4 EAN:3760072051092...
Fransa, Moustoir-Ac
...Paniclima, geleneksel hamur fermentasyonu için özel olarak geliştirilmiş bir dizi dolap ve oda sunmaktadır. Fransız fırıncılık sektöründeki büyük firmalarla iş birliği içinde yapılan güç ve hava akışı üzerine titiz bir çalışma, fırıncıların ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde karşılayan bir ürün geliştirilmesini sağladı. 400x600mm boyutundaki kasaları barındırmak üzere katalogda yer alan bu ürün, piyasada mevcut olan tüm desteklerle kullanılabilir. Ürün yelpazesi istenildiği gibi uyarlanabilir!
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
...Profesyonel panini ızgarası, aynı anda birden fazla panini pişirmeye olanak tanıyan 2 büyük yüzeye sahip plakalarla donatılmıştır. Panini makinesi 2200 Watt gücündedir ve elektrik beslemesi geleneksel 230 Volt priz ile sağlanmaktadır. Bu profesyonel panini makinesi, sıcak sandviçlerinizi, önceden pişirilmiş ekmeklerinizi ve paninilerinizi ısıtmanıza olanak tanır. Bu panini ızgarası, 2 büyük...
VALFLEURI, 7 taze yumurtalı Alsace makarnaları üreticileri pazarında liderdir. Büyük dağıtım, restoran ve gıda sanayisi için makarna yaratıcısı olan VALFLEURI, yumurtalı makarna, yüksek proteinli makarna, sanayicilere yönelik makarna, Alsace makarnası, fırın makarnası, catering makarnası ve geleneksel makarna üreten bir firmadır. Dünyadaki makarnaların büyük bir kısmı sert buğday irmiği ve su ile...
Fransa, Sevran
...Chrdiscount, çeşitli gıda sektörlerine uygun bir dizi restoran ekipmanı sunmaktadır: atıştırmalık, pizzacı, geleneksel restoranlar, fırın pastane, kasap... İstediğiniz zaman sitemizden sipariş verebilirsiniz. 500€ HT alışverişten itibaren ücretsiz teslimat yapılmaktadır (Fransa anakarası ve ikinci el/defolu ürünler hariç). Ayrıca, Île-de-France, Sevran (93270) mağazamızı da ziyaret edebilirsiniz...
Fransa, Noyal Sur Vilaine
... olarak üretilmiş iş ekipmanları konusunda Fransız bir uzman üreticidir. Bu aile şirketinin tarihi, 1954 yılına kadar uzanıyor; o yıl ilk Baguette işleme makinesi Sprint üretildi. Bu makine gerçek bir devrimdi, çünkü o zamanlar fırıncılar hamuru hala elle işlemek zorundaydılar. Büyük bir zorluk: mekanik işleme sürecinin, fırıncının geleneksel el hareketleriyle aynı sonucu vermesini sağlamak! O...
Fransa, Soufflenheim
... çömleklerimiz fırın, mikrodalga ve bulaşık makinesine dayanıklıdır. Sertleştirme işlemi sayesinde, tabaklarımız ve salata kâselerimiz bıçak kesiklerine ve salata çatal bıçaklarının darbesine karşı oldukça dayanıklıdır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play