Fransa, Saint Martin Belle Roche
...300 g lezzet. İçinde ne var? Tam yağlı süt (Fransa menşeli) %53, şeker, spekuloos hamuru %12 [(spekuloos %57 (buğday unu, şeker, margarin, kamış şekeri, soya unu, invert şeker, kabartma tozu (sodyum bikarbonat), tarçın, muskat), bitkisel yağlar (palmiye, kanola, hindistancevizi), şeker, emülgatör (kanola lesitini)], yağsız süt tozu %7, glikoz şurubu. İçerebilir: fındık, kuruyemiş ve yumurta...
Fransa, Malataverne
...4 Kg'lık nougatlı kek, 20 adet bireysel olarak ambalajlanmış dilime kesilmiş (Yaklaşık 200 Gr). Ağırlık veya dilim başına satılacak. İçindekiler: badem, şeker, bal, glikoz şurubu, yumurta akı, bitkisel yağ, süt tozu ( %5), laktoz (%5), hostes (patates, su, bitkisel yağ), emülgatör ayçiçek lesitini, doğal aromalar.
Fransa, Saint Orens De Gameville
...Malzemeler: sütlü kaplama çikolatası (şeker, kakao yağı, süt tozu, kakao çekirdekleri, soya lesitini emülgatörü, vanilya), fındık, badem, şekerlenmiş portakal kabuğu (portakal, şeker, glikoz şurubu), şeker Kuruyemiş, yumurta, tahıl, süt ve susam izleri içerebilir. Net Ağırlık: 190g civarı. Ağırlık, kullanılan fındık ve bademlerin boyutuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Saklama koşulları: Işıktan uzak, kuru ve oda sıcaklığında (18° ile 20°C arasında) saklayın. Net Ağırlık (G): 190...
Fransa, Talant
...Lezzetli çikolata aromasıyla, çalışması kolaydır; yarattıklarınız da katkı maddesi olmadan kolayca yapışabilir. İçindekiler: şeker; glikoz şurubu; %34 saf beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam SÜT tozu, SÜT PEYNİRİ tozu, yağsız SÜT tozu, emülgatör E322, vanilin aroması); kakao yağı; nişasta; su; emülgatörler E422, E415; boyar madde E171; koruyucu E202. Alerjenler: SÜT ve süt ürünleri (laktoz...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Provence'den pralin gianduja ile kaplanmış meyve püresi. 16 ile 20°C arasında kuru bir yerde saklayın. İçindekiler: şeker, kakao yağı, Provence bademleri, kakao hamuru, yağsız süt tozu, dehidre glikoz şurubu, stabilizatör toz sorbitol, kayısı, kiraz, incir, çilek, su, çilek, kiraz, incir, kayısı, jelatör pektin, kaplama maddesi arabik zamk, sitrik asit, soya lesitini...
Fransa, Furiani
...İÇERİK Sütlü çikolata %33.6 (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao hamuru, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması), canistrelli (buğday unu, beyaz şarap, alkol, ayçiçeği yağı, tuz), feuilletine (buğday unu, şeker, anhidrit süt yağı, süt proteini, tuz, arpa malt unu, kabartma tozu: E500II), kuru meyveler (badem, fındık), glikoz şurubu, narenciye, sorbitol, passion fruit, çay (rooibos, nepita, rezene, nane), rom, badem ezmesi, UHT krema, gluten, doğal renklendiriciler. Referans: EC240LAIT...
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...Vanilyalı dondurma, karamel sosu (%11) ve karamelize ceviz (%7) ile. Vanilyalı dondurma, karamel sosu ve karamelize ceviz. Malzemeler Malzemeler: YOĞURT (%26), SÜT tozu, şeker, TAZE KREM, çilekler (%11), dehidre glikoz şurubu, yumurta sarısı, konsantre limon suyu, jelatör: pektinler, doğal aroma. Alerjenler: büyük harfle yazılmış malzemelere bakınız.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play