Almanya, Gnarrenburg
... temizlenmesi, ardından bir santrifüjde dehidre edilmesi ile elde edilir. Son olarak, elde edilen zencefil ekstresi, biraz glikoz şurubu ile birlikte modern ve nazik bir sprey kurutma işlemine tabi tutulur ve böylece kuru forma dönüştürülür. Ek yardımcı maddeler veya aromalar kullanılmaz. Sonuç olarak, mükemmel zencefil aroması ile dikkat çeken, açık bej renginde homojen, serbest akışkan bir anlık toz elde edilir. Bu mükemmel zencefil özellikleri ile çözünürlük...
Hollanda, Etten-Leur
LIA MOOS, ahşap ürünlerin, örneğin "epal pallets", "europallets" gibi, yanı sıra biyoyakıt enerji ile ilgili ürünlerin, örneğin "houtpellets", "Einplus pellets", "houtblokken", "spar blokken", "zaaghout", "zoetwaren", "schoonheidsproducten", "tarwe", "suiker", "spijsoliën", "oliehoudende zaden", "oliemeel extracten", "peulvruchten", "linzen", "specerijen", "verpakkingsmaterialen", "eetbare noten" ...
İspanya, Tarragona
... deneyimin tadını çıkarın. Öneri: Pipeti oda sıcaklığındaki yaklaşık 200 ml süt dolu bir bardağa koyun ve tatların tadını çıkarın. Uyarılar: 3 yaş altındaki çocuklar yalnızca ebeveyn gözetiminde kullanabilir! Pipeti kesmeyin. İçindekiler: Şeker, glikoz şurubu, fruktoz, yağsız kakao tozu, Vitaminler ve mineraller [çinko glukonat, B6 vitamini (piridoksin hidroklorür), D vitamini (kolekalsiferol)]. Doğal aroma. Saklama: Nem ve ışıktan uzak tutun!
....","Ingredients":"Beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, peynir altı suyu tozu, emülgatör: soya lesitini E322, doğal vanilya aroması), kaju fıstığı, yoğurt aroması, palmiye yağı, parlatıcı: E904 (kaplama), E414 (arabik zamk), glikoz şurubu, şeker. Gluten, yer fıstığı ve diğer fındık türleri izleri içerebilir."}...
Fransa, Saint Martin Belle Roche
...300 g lezzet. İçinde ne var? Tam yağlı süt (Fransa menşeli) %53, şeker, spekuloos hamuru %12 [(spekuloos %57 (buğday unu, şeker, margarin, kamış şekeri, soya unu, invert şeker, kabartma tozu (sodyum bikarbonat), tarçın, muskat), bitkisel yağlar (palmiye, kanola, hindistancevizi), şeker, emülgatör (kanola lesitini)], yağsız süt tozu %7, glikoz şurubu. İçerebilir: fındık, kuruyemiş ve yumurta...
...İçindekiler: %27 Çikolatalı Fındıklı Sos Dolgulu Kruvasan: Buğday unu, bitkisel yağ (palm, soya, ayçiçek), şeker, glikoz şurubu, nem tutucu (gliserol), bitkisel yağ (palm), maya, yağsız süt tozu, bitkisel yağ (kanola, ayçiçek, palm), yumurta, emülgatör (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), dekstroz, peyniraltısuyu tozu (süt), kakao tozu %1, modifiye tapyoka nişastası, tuz, nem tutucu...
İspanya, Valencia
...Yerel nişastalar, modifiye nişastalar, ön jelatinleştirilmiş nişastalar, maltodekstrinler, dekstrinler ve toz glikoz şurubu.
Eşleşen ürünler
Tapioka nişastası
Nişasta
Diğer Ürünler
Tapioca nişastası, tapioca unu
Nişastalar
İtalya, Acerra
...Capsule Caffè Cortese uyumlu Dolce Gusto - Sıcak İçecek - Biscottoro AÇIKLAMA Bisküvi tadında lezzetli kahve. En tatlı damaklar için mükemmel bir karışım. Gluten İçermez | Hidrojenize Yağ İçermez | GDO Yok Kapsül net ağırlığı: 12 g İÇİNDEKİLER: Şeker, toz glikoz şurubu, rafine hindistancevizi bitkisel yağları, yağsız süt tozu, süt proteinleri, yağsız kakao tozu, stabilizatörler: E340ii, E452i...
Bulgaristan, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... saklayın.","Ingredients":"Buğday unu, glikoz - fruktoz şurubu, kakao kreması %25 (şeker, hidrojenize bitkisel yağ / pamuk tohumu yağı, palmiye yağı /), kakao tozu %20 / %10-12 yağ içeriği /, emülgatör: soya lesitini, aroma: vanilin, kakao glazürü (şeker, tamamen rafine hidrojenize palmiye yağı, kakao tozu %8 (10-12% yağ), kuru peynir altı suyu, emülgatör: soya lesitini, aroma: vanilin), kakao tozu %1 / %10-12 yağ /, rafine ayçiçek yağı, kabartma maddeleri: sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat.","Shelf Life":"6 ay"}...
Tunus, Tunis
...Susam tohumlarından yapılan, çok sayıda faydası olan ve çikolatanın eşsiz tadını barındıran bir doğu lezzeti. Malzemeler: Susam ezmesi, şeker, glikoz şurubu, kakao tozu Son Tüketim Tarihi: Üretim tarihinden itibaren 3 yıl. Beklenen kullanım: Doğrudan tüketim veya sürme amaçlı Besin değeri: 536 Kcal/100g Birim: 200 ve 350g...
Fransa, Malataverne
...4 Kg'lık nougatlı kek, 20 adet bireysel olarak ambalajlanmış dilime kesilmiş (Yaklaşık 200 Gr). Ağırlık veya dilim başına satılacak. İçindekiler: badem, şeker, bal, glikoz şurubu, yumurta akı, bitkisel yağ, süt tozu ( %5), laktoz (%5), hostes (patates, su, bitkisel yağ), emülgatör ayçiçek lesitini, doğal aromalar.
Fransa, Saint Orens De Gameville
...Malzemeler: sütlü kaplama çikolatası (şeker, kakao yağı, süt tozu, kakao çekirdekleri, soya lesitini emülgatörü, vanilya), fındık, badem, şekerlenmiş portakal kabuğu (portakal, şeker, glikoz şurubu), şeker Kuruyemiş, yumurta, tahıl, süt ve susam izleri içerebilir. Net Ağırlık: 190g civarı. Ağırlık, kullanılan fındık ve bademlerin boyutuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Saklama koşulları: Işıktan uzak, kuru ve oda sıcaklığında (18° ile 20°C arasında) saklayın. Net Ağırlık (G): 190...
Fransa, Talant
...Lezzetli çikolata aromasıyla, çalışması kolaydır; yarattıklarınız da katkı maddesi olmadan kolayca yapışabilir. İçindekiler: şeker; glikoz şurubu; %34 saf beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam SÜT tozu, SÜT PEYNİRİ tozu, yağsız SÜT tozu, emülgatör E322, vanilin aroması); kakao yağı; nişasta; su; emülgatörler E422, E415; boyar madde E171; koruyucu E202. Alerjenler: SÜT ve süt ürünleri (laktoz...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Provence'den pralin gianduja ile kaplanmış meyve püresi. 16 ile 20°C arasında kuru bir yerde saklayın. İçindekiler: şeker, kakao yağı, Provence bademleri, kakao hamuru, yağsız süt tozu, dehidre glikoz şurubu, stabilizatör toz sorbitol, kayısı, kiraz, incir, çilek, su, çilek, kiraz, incir, kayısı, jelatör pektin, kaplama maddesi arabik zamk, sitrik asit, soya lesitini...
Polonya, Wrocław
...Çikolata kaplı kızılcık. Kakao yağına ek olarak, çikolata bitkisel yağlar içerir. İçindekiler: kurutulmuş kızılcık %40 (kızılcık, şeker, ayçiçeği yağı), çikolata %30 - kakao kitlesi min. %43 (şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, bitkisel yağ - palmiye, shea, sal, mango çekirdeği - değişken oranlarda, emülgatörler: lesitinler (soya) ve E476, aroma), şeker, azaltılmış kakao tozu yağı, glikoz şurubu...
Fransa, Furiani
...İÇERİK Sütlü çikolata %33.6 (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao hamuru, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması), canistrelli (buğday unu, beyaz şarap, alkol, ayçiçeği yağı, tuz), feuilletine (buğday unu, şeker, anhidrit süt yağı, süt proteini, tuz, arpa malt unu, kabartma tozu: E500II), kuru meyveler (badem, fındık), glikoz şurubu, narenciye, sorbitol, passion fruit, çay (rooibos, nepita, rezene, nane), rom, badem ezmesi, UHT krema, gluten, doğal renklendiriciler. Referans: EC240LAIT...
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...Vanilyalı dondurma, karamel sosu (%11) ve karamelize ceviz (%7) ile. Vanilyalı dondurma, karamel sosu ve karamelize ceviz. Malzemeler Malzemeler: YOĞURT (%26), SÜT tozu, şeker, TAZE KREM, çilekler (%11), dehidre glikoz şurubu, yumurta sarısı, konsantre limon suyu, jelatör: pektinler, doğal aroma. Alerjenler: büyük harfle yazılmış malzemelere bakınız.
Belçika, Ghislengien
...İçindekiler : - Sütlü çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao hamuru, emülsifiye edici: soya lesitini, doğal vanilya aroması) - Hidrojenize bitkisel yağlar - Nugat (şeker, glikoz şurubu, badem, bal, kakao yağı, patates nişastası, yumurta akı, doğal vanilya ekstresi) - Fındık - Süt, gluten, yumurta, soya ve kuruyemiş izleri içerebilir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play