Fransa, Montelimar
...), yumurta akı, tarçın tozu, doğal vanilya ekstresi. Üretim Yöntemi: Bal ve glukoz şurubu kazanda kaynatılır, ardından yumurta akı, pişirilmiş şeker, vanilya ve badem eklenir. Kuru incir ve tarçın eklenir. Alerjenler: Badem, yumurta, antep fıstığı, kabuklu yemişlerin olası izleri. Tüm nougatlarımız GLUTENSİZ olarak garanti edilmektedir.
Fransa, Saint Martin Belle Roche
...300g ve 60g'lık Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel tüpleri. İçinde ne var? Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel (glukoz-fruktoz şurubu, şeker, tatlandırılmış süt tozu, krema, tatlı tereyağı, Guérande deniz tuzu ile tereyağı, Guérande tuzu, su), stabilizatör: pektin. Alerjenler dikkatle incelendi Süt. İyi saklamak zor değil Régilait Tuzlu Tereyağı Karamel, açılmadan önce 15 ay ve açıldıktan sonra 1 ay, oda sıcaklığında saklanabilir. Plastik tüp, kapak: evsel atıklarla birlikte atılmalıdır.
Fransa, Saint-Omer
...Tamamen yeni tuzlu karamelim, bataklığımın Fleur de Sel'i ile hazırlanmıştır. El yapımı olarak üretilmiştir. İçindekiler listesi Glukoz şurubu, şeker, tam süt tozu, tereyağı, dextroz, Île de Ré tuzlu çiçeği (<%1), Île de Ré tuzu, sodyum karbonat, emülsifiye edici: ayçiçeği lesitini...
Fransa, Objat
...İçindekiler: Sütlü çikolata %35, AB dışı köken (şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini, bourbon vanilyası (kapsül içinde)), karamel (glukoz şurubu, tatlandırılmış konsantre yağsız süt (yağsız süt, şeker), feuilletine (buğday unu, şeker, bitkisel yağ (kopra), kolza yağı, antioksidan: alfa tokoferol, yağsız süt tozu, konsantre tereyağı (süt), vanilya aroması, tuz, emülgatör: kolza lesitini, arpa maltı ekstresi, renklendirici: paprika ekstresi)...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play