İspanya, Valencia
...Yerel nişastalar, modifiye nişastalar, ön jelatinleştirilmiş nişastalar, maltodekstrinler, dekstrinler ve toz glikoz şurubu.
Eşleşen ürünler
Tapioka nişastası
Nişasta
Diğer Ürünler
Tapioca nişastası, tapioca unu
Nişastalar
İspanya, Tarragona
... tadını çıkarın. Öneri: Pipeti oda sıcaklığındaki (yaklaşık 200 ml) bir süt bardağına koyun ve tatların tadını çıkarın. Uyarılar: 3 yaş altındaki çocuklar yalnızca ebeveyn gözetiminde kullanabilir! Pipeti kesmeyin. İçindekiler: Şeker, Fruktoz, Yağsız kakao tozu, Glukoz şurubu, Vitaminler ve Mineraller [çinko glukonatı, B6 vitamini (piridoksin hidroklorür), D vitamini (kolekalsiferol)]. Doğal aromalar, Boya [Karotenoidler (β-karoten)]. Saklama: Nem ve ışıktan uzak tutun!
Fransa, Montelimar
...), yumurta akı, tarçın tozu, doğal vanilya ekstresi. Üretim Yöntemi: Bal ve glukoz şurubu kazanda kaynatılır, ardından yumurta akı, pişirilmiş şeker, vanilya ve badem eklenir. Kuru incir ve tarçın eklenir. Alerjenler: Badem, yumurta, antep fıstığı, kabuklu yemişlerin olası izleri. Tüm nougatlarımız GLUTENSİZ olarak garanti edilmektedir.
Fransa, Saint Martin Belle Roche
...300g ve 60g'lık Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel tüpleri. İçinde ne var? Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel (glukoz-fruktoz şurubu, şeker, tatlandırılmış süt tozu, krema, tatlı tereyağı, Guérande deniz tuzu ile tereyağı, Guérande tuzu, su), stabilizatör: pektin. Alerjenler dikkatle incelendi Süt. İyi saklamak zor değil Régilait Tuzlu Tereyağı Karamel, açılmadan önce 15 ay ve açıldıktan sonra 1 ay, oda sıcaklığında saklanabilir. Plastik tüp, kapak: evsel atıklarla birlikte atılmalıdır.
Türkiye, Istanbul
...yoğurt veya krep üzerine sos olarak kullanılabilir - Fırın tariflerinde lezzetlidir - Kullanışlı 1.6 kg'lık kavanozda gelir İçindekiler: Şeker, Buğday Unu, Bitkisel Yağlar, Glukoz Şurubu, Konsantre Süt, Şekerleme Şeker, Kakao Yağı, Düşük Yağlı Kakao Tozu, Emülgatör, Tuz, Aroma Vericiler. Besin Değerleri (100g başına): Enerji: 2269 kJ / 542 kcal, Yağ: 34.1 g, Karbonhidrat: 56.7 g, Protein: 7.1 g, Tuz: 0.23 g. Alerjenler: İçerir: Buğday, Süt, Soya. İçerebilir: Kuruyemiş, Yumurta. Saklama: Serin, kuru bir yerde saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın.
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: glukoz-fruktoz şurubu, çikolata %25 (şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, bitkisel yağ (palmiye), süt yağı, emülgatörler: lesitin (soya) ve E 476; aroma), şeker, su, bitkisel yağ (palmiye yağı, kısmen sertleştirilmiş palmiye yağı, emülgatör: E471), yağsız süt tozu, jelatin maddesi: agar, yüksek köpük albümin (yumurta beyazı, stabilizatör: E 1505), koruyucu: potasyum sorbat, asidite düzenleyici: sitrik asit, aroma: etil vanilin, tuz, boyar madde: karotenler. Susam içerebilir. Kakao yağına ek olarak, çikolata bitkisel yağlar içerir. Çikolatadaki kakao katıları: %40.5. Set: Folklor...
Fransa, Saint-Omer
...Tamamen yeni tuzlu karamelim, bataklığımın Fleur de Sel'i ile hazırlanmıştır. El yapımı olarak üretilmiştir. İçindekiler listesi Glukoz şurubu, şeker, tam süt tozu, tereyağı, dextroz, Île de Ré tuzlu çiçeği (<%1), Île de Ré tuzu, sodyum karbonat, emülsifiye edici: ayçiçeği lesitini...
...Biz sunuyoruz: BIO Dextroz BIO Baharatlar BIO Glukoz Şurubu ve daha fazlası. BIO Guarkernmehl BIO Tavuk Yumurta Beyazı Tozu BIO Tavuk Yumurta Sarısı Tozu BIO İnvert Şeker Şurubu %72,7 BIO Keçiboynuzu Tozu BIO Karamel BIO Patates Nişastası BIO Yağsız Süt Tozu BIO Mısır Nişastası BIO Maltodekstrinler BIO Pirinç Şurubu BIO Ham Şeker BIO Soya Unu BIO Kuru Glukoz BIO Buğday Gluteni BIO Şeker Pancarı Şurubu...
Almanya, Berlin
...Soğutucu reyonundaki klasik. Hafif ve taze lor peyniri, yoğun süt tadında. Sabahları ve yolda tatlı sevenler için ideal. İçindekiler: %85 Yemeklik lor peyniri karışımı (%79,3 Yemeklik lor peyniri üç çeyrek yağlı (süt, süt asidi bakterisi kültürü), şeker, yoğun süt katkısı %5,2 (glukoz ve fruktoz şurubu, şeker, su, şekerli yoğun süt %10, bitkisel yağ (palmiye ve shea çekirdeği yağı), aromalar...
Avusturya, Gerasdorf
... aroması); bitter çikolata (kakao kitlesi; şeker; kakao yağı; emülgatör: soya lesitini; doğal vanilya aroması); emülgatör: gliserin; glukoz şurubu; tereyağı; kristalize invert şeker şurubu; stabilizatör: sorbit; boyalar: E120, E100, E133, E150b.
Fransa, Objat
...İçindekiler: Sütlü çikolata %35, AB dışı köken (şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini, bourbon vanilyası (kapsül içinde)), karamel (glukoz şurubu, tatlandırılmış konsantre yağsız süt (yağsız süt, şeker), feuilletine (buğday unu, şeker, bitkisel yağ (kopra), kolza yağı, antioksidan: alfa tokoferol, yağsız süt tozu, konsantre tereyağı (süt), vanilya aroması, tuz, emülgatör: kolza lesitini, arpa maltı ekstresi, renklendirici: paprika ekstresi)...
...Uluslararası pazarda Süt Dışı Krema F60'ı sunmakla meşgulüz. Mevcut ürünler, daha kaliteli malzeme ve gelişmiş teknikler kullanabilen uzmanların yardımıyla, sektörün belirlediği standartlara uygun olarak hazırlanmıştır. Ayrıca, sunduğumuz ürün çeşitli ambalaj seçenekleriyle de mevcuttur. Özellikler: Kirleticilerden arındırılmış Son derece etkili Hassas bileşim Bileşim: Glukoz Şurubu Sodyum...
...Sahne-Karamell Konfekti Kakao (15%) ve Minz Yağı ile İnce Acı Kakao Fudge, nane tadıyla. Çok Britanya, çok lezzetli. İçindekiler: Şeker, Glukoz Şurubu, KREM, Kakao Tozu, Kakao Kütlesi, Aromalar. 100g'daki Besin Değerleri Enerji 1525kJ/ 360kcal Yağ 11g Bunlardan doymuş yağ asitleri 6g Karbonhidrat 64g Bunlardan şeker 57g Protein 2g Tuz <0,1g...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play