Fransa, Maubeuge
...Maydanoz, en popüler baharatlardan biridir ve dünyanın hemen her mutfağında kullanılmaktadır. Dehidre maydanoz flakaları, çok yönlü bir malzeme sağlar. Maydanoz flakaları, yemeklerle bir araya geldiğinde hafif tatlı ama acı bir ot tadı verir. Zümrüt yeşili rengi sayesinde, kurutulmuş maydanoz da oldukça popüler bir süsleme malzemesidir. Maydanoz flakaları nasıl kullanılır Acı profili, diğer...
...Izgara patlıcanlar 2.9 kg ızgara sebze antipastisi PACA bölgesi Marsilya Fransa Izgara patlıcanlar, bir aperatif olarak veya bir yemeğin yanında sunmak için idealdir. Sofranıza güneş katacaklar. İçindekiler: Izgara patlıcan (55%), ayçiçek yağı (37%), sirke, tuz, şeker, biber, sızma zeytinyağı, maydanoz, sarımsak, acı biber, fesleğen. Antioksidan askorbik asit E300. Asidite düzenleyici sitrik...
Fransa, Montry
1958'den beri aile şirketi olan ACI-Rubber, yüksek performanslı kauçuk ve termoplastik parçaların tasarımı, geliştirilmesi ve üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Tasarım aşamasından üretime kadar ACI-Rubber, prototipten seri üretime kadar her türlü kauçuk veya elastomer parça ticareti yapmaktadır. Size geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz: - Contalar - Borular, manşonlar, kılıflar ve hortumlar - Ka...
Fransa, Mandelieu
...François Roméo'nun acı biber aromalı sızma zeytinyağı, hazırlıklarınıza karakter katacak sıcaklık ve lezzet getirir. Acı biberli zeytinyağı, İtalyan yemeklerinize: pizzalar, makarnalar, ızgara etler ve ayrıca çorbalarınıza... derinlik kazandırır. Tariflerinize zenginlik katın! Net ağırlık: 0,250 KG Kapak: 25 CL...
Fransa, 15 Rue Gustave Eiffel
... dahil Özellikler: - Kızartma, WOK, ızgara için idealdir - %75'ten fazla faydalı tekli doymamış yağ asidi Omega-9 içerir - Omega-6 ve Omega-3 içerir - Yağın organik arıtma yöntemi, E vitamininin bileşimde korunmasını sağlar - Oksidasyona dayanıklı: yağ acı değildir, daha uzun raf ömrüne sahiptir - Yüksek sıcaklıkta kızartma için idealdir - Pişirme sırasında ürünlerin doğal tadını korur - Kızartma sırasında ürün tarafından daha az emilir - Yüksek duman oluşum noktası - 235 °C...
...Güneşli lezzetler, Akdeniz'in kokuları, aperatif masalarını süslemek veya klasik tariflere beklenmedik bir tat katmak için ardı ardına gelir. TAPENADE'LER, yeşil, siyah, patlıcan, kişniş, limon, acı, biber, fesleğen, domates, ançüez ANTI-PASTI, zeytinyağında kurutulmuş domatesler, zeytinyağında ızgara patlıcanlar, zeytinyağında enginar kalpleri. Enginar, patlıcan, kabak, biber, domates salataları...
Bu arama terimi için popüler ülkeler