...Zeytinyağı, enginar, yeşil domates ve çiçeklerin zengin ve sarıcı bir buketi ile.
Yoğun, kalıcı ve temiz bir tat, baharatlı hislerle dengeli acı algılarıyla birlikte.
Kırmızı etler, baklagil çorbaları veya klasik Apulia usulü ızgara ahtapot gibi önemli yapıya sahip yemekler için önerilir.
İtalya'da bu Monovarietale'yi üreten az sayıda firmadan biriyiz.
... lezzetli bir şekilde kapanır.
Coratina zeytinyağı, bıraktığı eşsiz ve ayırt edici tatlar ve aromalar için tadılmalı ve takdir edilmelidir. Bu önemli ve belirgin tatlara sahip zeytinyağı ile iyi giden birçok yiyecek vardır.
Mutfakta sebzeler ve ızgara etler için, porcini mantarları için, ayrıca karışık baklagil çorbaları, salata domatesleri ve özellikle mevsim peynirleri için önerilmektedir.
Coratina zeytinyağı, kötü kolesterolü azaltan en yüksek oleik asit oranına da sahiptir.
... bahçelerimizde ve güçlü Calabria güneşinde yetiştirdiğimiz sebzeler, optimum olgunluğa ulaştığında aşağıdaki kavanozlara dönüştürülecektir: ızgara patlıcan, ızgara biber, domates püresi, acı soslar, kurutulmuş domates, enginar, soğan vb. En yüksek ciddiyeti bekliyoruz ve ürünlerimizin mükemmel kalitesini ve doğallığını garanti ediyoruz. Denemeden inanmayın!!!!!