Fransa, Castelnaudary
...Périgord tarifine göre hazırlanan ördek yağları, ördek eti, ördek yağı ve sarımsak püresi ile klasik ve belirgin bir tat için yapılır. Daha fazla lezzet için soğuk servis edilmesi önerilir, ideal olarak aperatif olarak tostlar üzerinde veya yemek sırasında salata olarak.
...Mekanik olarak kabukları soyulmuş kaju fıstıkları, Vietnam veya Brezilya kökenlidir. Kaju fıstıkları, bir mekanik karıştırıcıda siyah sarımsak püresi ve tuz ile karıştırılır. Ardından nemi gidermek için düşük sıcaklıkta pişirilir ve daha sonra kavrulur. Bu, farklı tatları bir araya getiren orijinal bir aperatif ürünü haline getirir. Siyah sarımsaklı kaju fıstıkları, aile veya arkadaşlarla yapılan bir aperatif için herkesin beğenisini kazanacaktır.
Fransa, Malataverne
... marine edilmiş ançüez filetosu ile mükemmel bir uyum sağlayan malzemelerin bir listesini sunuyoruz. Eğer bu malzemeleri ağırlıklı olarak kullanan bir tarifiniz varsa, o zaman kesinlikle ançüez ekleyebilir ve her seferinde başarılı olabilirsiniz: - Yeşil veya siyah zeytin - Domates (taze, ezilmiş, cherry domates...) - Kapari - Kızarmış biber - Kabak - Patates - Mozzarella ve feta peynirleri - Haşlanmış yumurta, mayonez veya omlet - Sarımsak dişleri.
Fransa, Cournon D'auvergne
...İçindekiler: yeşil mercimek*(%54), su, pişirme yağı, ayçiçek yağı*, havuç*, soğan*, limon suyu*, sarımsak*, iri tuz, köri*, baharatlar*. * Organik Tarım ürünüdür. Vejetaryenler için uygundur. Kullanım önerileri Kızarmış tahıllı ekmek dilimlerinin üzerine sürmek veya grissini batırmak için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı tohumlar, filizler veya baharatlar gibi diğer malzemelerle...
...sarımsak ve baharatlarla kavrulmuş beyaz bademler. Malzemeler Beyaz badem (kabuksuz), sarımsak, baharatlar, tuz, patates nişastası. Tüm kuru meyvelerimiz (badem, antep fıstığı, kaju fıstığı, makadamya,…) yağsız, renklendirici ve koruyucu madde olmadan kuru olarak kavrulmaktadır, böylece kuru meyvelerin tadını en iyi şekilde koruyabiliyoruz. Sarımsak ve maydanozlu kavrulmuş bademler, talebinize göre kova, poşet, kavanoz, tepsi ve diğer ambalajlarda sunulmaktadır. Fransa genelinde paletle gönderim yapıyoruz ve ücretsiz kargo seçeneği mevcuttur.
Fransa, Rungis
1982 yılından beri kuru meyve uzmanı olan şirketimiz PALIMEX, Rungis'teki MIN tesisimizde en kaliteli kuru meyveleri ithal etmekte, işlemekte ve ambalajlamaktadır. ▶ Rungis'teki Tesisimiz - Sizinle, hizmetinizde! 2020 yılında kuru meyve kavurma ve özel bir baharatlama süreci geliştirdik. Ustalık, kalite ve yenilik, bizi farklı kılan avantajlardır. Özel ambalajlama hatlarımız, hızlı yanıt verme y...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Meyve yoğunluğu ile karakterize edilir; dominant tatları arasında meyve, muz, elma, kivi ve yeşil domates yer alır. Ayrıca, enginar ve taze kesilmiş otlar gibi bitkisel aromaları da vardır. Balıklar, etler (özellikle av etleri), carpaccio ve taze sebzelerle birlikte kullanımı önerilir. Kişisel olarak, sarımsak ve domatesle ovulmuş kızarmış ekmek üzerine bir miktar zeytinyağı eklemeyi veya taze keçi peynirinin üzerine, taze çekilmiş karabiber ile birlikte eklemeyi öneririm. Son 2 yılda 52 kez ödüllendirilen değirmen 2016 Yılında Olgun Meyve Kategorisinde İspanya'nın En İyi Zeytinyağı En İyi...
Fransa, Paris
...Tunus'un en bilinen mezelerinden biri, vazgeçilmez mechouia salatasıdır. Kızarmış biberler ve domateslerden oluşan bu salata, bazen ton balığı ile zenginleştirilir ve meze olarak ekmekle servis edilir. İçindekiler: Tatlı biber, taze domates, soğan, zeytinyağı, soya yağı, sarımsak, tuz, baharatlar İçindekiler: Tatlı biber, taze domates, soğan, zeytinyağı, soya yağı, sarımsak, tuz, baharatlar Stokta: 1000 Ürün...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play