Almanya, Heidelberg
Diafood GmbH, yüksek kaliteli kuru sebzeler, aromatik bitkiler ve organik ürünler konusunda uzmanlaşmış, bitkisel hammaddelerin işlenmesinde lider bir şirkettir. 35 yılı aşkın deneyimi ile Diafood, kalite ve sürdürülebilirlik sayesinde mükemmel bir üne kavuşmuştur. Şirket, yalnızca sıkı organik kalite standartlarını karşılayan sertifikalı tedarikçilerle çalışmaktadır. Özellikle gıda endüstrisinde...
Fransa, Castelnaudary
...Périgord tarifine göre hazırlanan ördek yağları, ördek eti, ördek yağı ve sarımsak püresi ile klasik ve belirgin bir tat için yapılır. Daha fazla lezzet için soğuk servis edilmesi önerilir, ideal olarak aperatif olarak tostlar üzerinde veya yemek sırasında salata olarak.
Ukrayna, Pervomaysky
...Karakılçık tanesi (%90.0), kurutulmuş sebzeler (domates %3.0, kızarmış soğan, havuç, soğan, tatlı biber, maydanoz kökü, sarımsak), kurutulmuş otlar karışımı (%1.2 - değişken oranlarda: fesleğen, yeşil maydanoz, yeşil dereotu), toz baharat karışımı (karabiber, defne yaprağı, karabiber).
Almanya, Bad Bramstedt
... oluşturur. Güçlü bir yahni de onsuz olmaz. Aromatik ot, en iyi şekilde patates çorbası ve salatası, patates köfteleri ve kızarmış patatesler, ördek ve kaz kızartmaları, koyu mantarlar, havuçlar, bezelyeler, doldurulmuş domatesler ve domates çorbası, balık çorbaları ve balık raguları ile uyum sağlar. İçerik: 10,00 g Ürün No: 206560...
...Kızarmış soğan püremiz, haşlanmış sosis ürünleri için özellikle uygundur. Tam gövdeli, aromatik kızarmış soğan/sarımsak tadının istendiği et ürünleri için idealdir.
...Mekanik olarak kabukları soyulmuş kaju fıstıkları, Vietnam veya Brezilya kökenlidir. Kaju fıstıkları, bir mekanik karıştırıcıda siyah sarımsak püresi ve tuz ile karıştırılır. Ardından nemi gidermek için düşük sıcaklıkta pişirilir ve daha sonra kavrulur. Bu, farklı tatları bir araya getiren orijinal bir aperatif ürünü haline getirir. Siyah sarımsaklı kaju fıstıkları, aile veya arkadaşlarla yapılan bir aperatif için herkesin beğenisini kazanacaktır.
Fransa, Malataverne
... marine edilmiş ançüez filetosu ile mükemmel bir uyum sağlayan malzemelerin bir listesini sunuyoruz. Eğer bu malzemeleri ağırlıklı olarak kullanan bir tarifiniz varsa, o zaman kesinlikle ançüez ekleyebilir ve her seferinde başarılı olabilirsiniz: - Yeşil veya siyah zeytin - Domates (taze, ezilmiş, cherry domates...) - Kapari - Kızarmış biber - Kabak - Patates - Mozzarella ve feta peynirleri - Haşlanmış yumurta, mayonez veya omlet - Sarımsak dişleri.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...aslında ömrünü uzatır, bu yüzden saklamadan önce doldurun. Malzeme Listesi 250 gram yıkanmış ve temizlenmiş tavuk ciğeri 2 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı doğranmış maydanoz Yarım çay kaşığı karabiber Tuz 2 diş doğranmış sarımsak 100 ml çift krema 23 adet graham kraker veya kızarmış ekmek üçgeni Kırmızı frenk üzümü jölesi (isteğe bağlı süsleme) Süzülmüş kapari Tüm tavuk ciğerlerini temizleyin ve bir kenara koyun.
Fransa, Cournon D'auvergne
...İçindekiler: yeşil mercimek*(%54), su, pişirme yağı, ayçiçek yağı*, havuç*, soğan*, limon suyu*, sarımsak*, iri tuz, köri*, baharatlar*. * Organik Tarım ürünüdür. Vejetaryenler için uygundur. Kullanım önerileri Kızarmış tahıllı ekmek dilimlerinin üzerine sürmek veya grissini batırmak için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı tohumlar, filizler veya baharatlar gibi diğer malzemelerle...
...sarımsak ve baharatlarla kavrulmuş beyaz bademler. Malzemeler Beyaz badem (kabuksuz), sarımsak, baharatlar, tuz, patates nişastası. Tüm kuru meyvelerimiz (badem, antep fıstığı, kaju fıstığı, makadamya,…) yağsız, renklendirici ve koruyucu madde olmadan kuru olarak kavrulmaktadır, böylece kuru meyvelerin tadını en iyi şekilde koruyabiliyoruz. Sarımsak ve maydanozlu kavrulmuş bademler, talebinize göre kova, poşet, kavanoz, tepsi ve diğer ambalajlarda sunulmaktadır. Fransa genelinde paletle gönderim yapıyoruz ve ücretsiz kargo seçeneği mevcuttur.
Fransa, Rungis
1982 yılından beri kuru meyve uzmanı olan şirketimiz PALIMEX, Rungis'teki MIN tesisimizde en kaliteli kuru meyveleri ithal etmekte, işlemekte ve ambalajlamaktadır. ▶ Rungis'teki Tesisimiz - Sizinle, hizmetinizde! 2020 yılında kuru meyve kavurma ve özel bir baharatlama süreci geliştirdik. Ustalık, kalite ve yenilik, bizi farklı kılan avantajlardır. Özel ambalajlama hatlarımız, hızlı yanıt verme y...
Almanya, Laucha
...şeker, ayçiçek yağı, kızarmış soyulmuş patlıcan %5, iyotlu tuz, soğan, sarımsak, kimyon, karabiber, maydanoz • Eşsiz bir şekilde hafif baharatlı ve meyvemsi • Koruyucu maddeler, tatlandırıcılar ve yapay aromalardan arındırılmış...
Avusturya, Enzersdorf An Der Fischa
...Taze sarımsaklı yağımız, kızarmış beyaz ekmek üzerinde. Üzerine taze doğranmış maydanoz ve rendelenmiş elma. Bu size garip mi geliyor? - Olé, haklısınız! Sarımsak yağımızın ne kadar çok yönlü olduğu gerçekten şaşırtıcı!
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Meyve yoğunluğu ile karakterize edilir; dominant tatları arasında meyve, muz, elma, kivi ve yeşil domates yer alır. Ayrıca, enginar ve taze kesilmiş otlar gibi bitkisel aromaları da vardır. Balıklar, etler (özellikle av etleri), carpaccio ve taze sebzelerle birlikte kullanımı önerilir. Kişisel olarak, sarımsak ve domatesle ovulmuş kızarmış ekmek üzerine bir miktar zeytinyağı eklemeyi veya taze keçi peynirinin üzerine, taze çekilmiş karabiber ile birlikte eklemeyi öneririm. Son 2 yılda 52 kez ödüllendirilen değirmen 2016 Yılında Olgun Meyve Kategorisinde İspanya'nın En İyi Zeytinyağı En İyi...
Tunus, Tunis
...Berber Harissa, Kırmızı Biberlerden yapılan bir hazırlamadır. Hem yemeklerin, hem de salataların veya sandviçlerin yanında kullanılabilir. Tadı, tüp veya kutu harissadan çok daha zengindir. Kızarmış biber ile güneşte kurutulmuş biberi birleştiren Tunus mutfağının klasiklerinden biridir. Kategoriler: Gıda Ürünleri Konserve Harissa & Hrouss İçindekiler: Kırmızı Biber %75, Ayçiçek Yağı, Zeytinyağı, Sarımsak, Tuz, Baharatlar...
İspanya, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"Kuzey Aragon'da gerçekleşen domuz kesimi.","FORMA":"Kısrak nalı şeklinde.","PREPARAZIONE":"Hafifçe yuvarlatılmış ince dilimler halinde kesilmiş.","DA CONSERVARSI":"Serin ve kuru bir yerde saklanmalıdır.","PRESENTAZIONE":"28/30 kalibre parçalar; doğal bağırsakta.","INGREDIENTI":"Domuzun yağsız kısımları ve pastırma.","DA ACCOMPAGNARE":"Domates veya sarımsak aromalı kızarmış ekmek ile ya da alternatif olarak sade.","SAPORE":"Lezzetli, hafif otlu aromalı.","CONFEZIONAMENTO":"Kontrollü atmosferde.","SCADENZA":"6 ay; ambalajda belirtilen tarih."}...
Almanya, Waldkirch
... kuru kayısı 100ml kuru kırmızı şarap 1 diş sarımsak, ince doğranmış 1/2 soğan, ince doğranmış 150g kuzu suyu (alternatif olarak et suyu) 2 yemek kaşığı Wernet kavak balı biraz taze kişniş Kırmızı biber Tuz...
Fransa, Paris
...Tunus'un en bilinen mezelerinden biri, vazgeçilmez mechouia salatasıdır. Kızarmış biberler ve domateslerden oluşan bu salata, bazen ton balığı ile zenginleştirilir ve meze olarak ekmekle servis edilir. İçindekiler: Tatlı biber, taze domates, soğan, zeytinyağı, soya yağı, sarımsak, tuz, baharatlar İçindekiler: Tatlı biber, taze domates, soğan, zeytinyağı, soya yağı, sarımsak, tuz, baharatlar Stokta: 1000 Ürün...
İtalya, Sassello
... malzemelerin öne çıkmasına olanak tanıyan iyi bir sıcaklık seviyesine sahiptir. Kızarmış biberin lezzetli aroması. Kuzey Afrika kökenli lezzetli bir acı sostur. Ürünün raf ömrü 30 aydır ve çeşitli formatlar mevcuttur.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play