Fransa, Boulogne-Sur-Mer
...V568, ince derili balıkların tüm türleri için uygun olan manuel bir derinleme makinesidir: dil balığı, vatoz kanatları, ahtapot, kalamar gibi düz balıklar. Bu çok yönlü makine, küçük filetlere derinleme yapmak için özel olarak tasarlanmış bir masa ile (V568 PF) veya masasız (V568 ST) olarak satılabilir. Yüzey sulama özelliği ile masa, parlamayı optimize eder ve elde çekme ile aynı sonucu elde...
Fransa, Outreau
CHANNEL SEA FOOD, deniz ürünleri ithalatı ve ihracatı konusunda uzmanlaşmış, Hauts de France bölgesinde bulunan bir şirkettir. Grubumuz, genetik ve yeni türlerin yaratılması konusunda sürekli bir izleme süreci yürütmekte olup, bu da bizi pazarın önemli bir oyuncusu haline getirmektedir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına her zaman duyarlı olarak, ürünlerimizin kalitesini artırmak için önerilerinizi di...
...Özellikler: Malzemeler: Ré Adası iri tuzu, doğal kalamar mürekkebi Ağırlık: 100G Ambalaj: PET kavanoz Menşei: Fransa Kullanım: Izgara veya buharda pişirilmiş deniz ürünlerinizin üzerine "kalamar mürekkep" tuzunu serpin, deniz lezzetlerinin patlaması için. Makarna üzerine bir tutam bu tuzu ekleyin, özgünlük ve hafif siyah bir renk katmak için. Balık filetolarınızı ızgara yapmadan, tavada kızartmadan veya fırında pişirmeden önce baharatlamak için kullanın. Referans:SEL00024...
Fransa, Bidart
...Tapas: Dondurulmuş unlanmış kalamar kızartmaları, 2 kg'lık karton - IFS - Maison Caudalie'nin her biri 5 ila 10 gram arasında değişen, hafif unlanmış çıtır kalamar parçaları, önceden çözülmeden 180°'de kızartılmak üzere hazırlanmıştır. Dondurulmuş tapas, 1 kilo'luk paketlerde sunulmaktadır; kontrollü sıcaklıklarda taşınır, kalite Maison Caudalie için asla taviz verilmeyen bir değerdir!
Fransa, Paris
Fransa, Sète
...1 Paket Kalamar Tüpü, sarımsak, soğan, iç harç (seçiminize göre et veya balık), tuz, karabiber, maydanoz, domates sosu, zeytinyağı, "aioli" ve beyaz şarap. Kalamar tüplerinizi hazırlamadan hemen önce su altında çözülmesini öneriyoruz. Tüpleri seçtiğiniz iç harçla doldurun ve tüpün ucunu bir kürdanla kapatın. Sarımsak, soğan ve maydanozu soteleyin. Üzerine domates sosu ve beyaz şarap ekleyin. Doldurulmuş tüpleri ekleyin ve kısık ateşte 25-35 dakika pişirin. Servis yaparken, aioliyi sosla karıştırın. Makarna veya pirinç ile servis yapın.
Fransa, Paris
AQUAFRESH FISH, Atlantik Okyanusu'ndan gelen balık ve deniz ürünleri tedarikçisidir. Size deniz ürünlerinin en iyilerini sunma misyonumuz var ve tazelik ile kaliteyi önceliklerimizin merkezine koyuyoruz. En çeşitli ihtiyaçlara cevap verebilmek için en geniş yelpazeyi sunuyoruz. Ayrıca, ürünlerin lezzetini ve tazeliğini garanti etmek için deneyimli yerel balıkçılardan tedarik sağlıyoruz. Ürünlerin...
Eşleşen ürünler
Ahtapot
Ahtapot
Diğer Ürünler
Karides
Karides
... tutarlıdır. Özellikle, rendelenmiş surimi, Japon Kamaboko, kalamar halkaları ve bebek yılan balığı taklitleri gibi ürünler üretmek için idealdir; kalıplı ürünler için ayar süreci veya hamurun elastikiyetini artırmak için karıştırma olarak kullanılabilir... Ayrıca, alerjen içermeyen, yani yumurta akı olmadan ürünler yapmayı da mümkün kılar. Kullanımınıza uyum sağlamak için farklı kalite dereceleri...
...Ispanak, domates, havuç, pancar, zerdeçal, fesleğen ve kalamar mürekkebi ile karıştırılmış yumurtalı makarna (sert buğday irmiği, yumurta, kalamar mürekkebi (yüzde 40 kalamar mürekkebi, su, tuz ve kalınlaştırıcı Sodyum Karboksimetilselüloz))...
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Cömert ve aromatik olan bu Viognier, sarı etli meyve notaları ve hafif beyaz çiçek dokunuşlarıyla kendini gösteriyor. Aperatif olarak, keçi peyniri & bal ile hazırlanan tostlar, somon & dereotlu kek veya Girit tostları ile mükemmel bir uyum sağlar. Yemekte ise, ızgara kalamar, kuşkonmazlı risotto, biberiye ile pişirilmiş tavuk veya alevde karides ile eşleştirebilirsiniz. Ayrıca, arkadaşlarınızla aperatif olarak soğuk bir şekilde de tadını çıkarabilirsiniz. Kapazite: 75 cl Alkol Derecesi: %13 VOL...
Fransa, Auxerre
...Tadım Taze ve meyvemsi, çok belirgin çiçek, narenciye ve egzotik meyve notaları ile. Yemek ve Şarap Uyumu 11°C'de kalamar kızartması, marine hamsi, beyaz şarapla pişirilmiş andouillette veya koyun peyniri ile tadını çıkarın. Şarap Üreticisi Gilles Copéret şarap evi, iki tutkulu ve hedonist olan Annie ve Gilles Copéret tarafından yönetilmektedir. Beaujolais'in kalbinde, Régnié-Durette'de bulunan...
... Cromis) Kırmızı Çipura (Pagrus Pagrus) Deniz Alabalığı (Cynoscion Striatus) İllex Kalamar (Illex Argentinus) Arjantin Kırmızı Karidesleri (Pleoticus Muelleri) Atlantik İstavrit (Scomber Scombrus) Pasifik İstavrit (Scomber Japonicus) At İstavriti (Trachurus Trachurus) Ve daha birçok tür, lütfen uzmanlarımızdan biriyle iletişime geçmekten çekinmeyin. Sadece tam soğutucu konteynerlerle...
Fransa, Rungis
... izlenebilirliğine ve tedarikçileriyle müşterileriyle kurduğu sıkı ilişkilere borçludur. Fransız restoranları: Çizgili levrek, morina, turbot, levrek, dil balığı, kuyruklu levrek, sarı ve siyah yer balığı, pagrus, yaban ve yetiştirilmiş levrek, ahtapot, kalamar, rascasse,... Japon restoranları: Albacore ton balığı filetosu, obez ve kırmızı ton balığı, Norveç yetiştirme somonu ve kırmızı etiket, Yunanistan yetiştirme çipura, Yunanistan yetiştirme levrek, taze ve dondurulmuş ahtapot, beyaz mulet,... Kamu kurumları: büyük kamu kurumlarına deniz ürünleri tedarikçisi.
Fransa, Castets
... maddesi, koruyucu, renklendirici veya tat artırıcı içermez. Taze ürünlerimizi alıyor ve mümkün olduğunca kısa tedarik zincirlerini destekliyoruz; yerel üreticilerden iyi sebzeler (domates, yeşil fasulye, beyaz fasulye, bezelye...), iyi etler (domuz, ördek...) ve Saint Jean de Luz veya Adour balık pazarından mükemmel balıklar (kalamar, beyaz ton balığı, lamba balığı...) seçiyoruz. Tüm konservelerimiz, 600 m2'lik CEE ve HACCP standartlarına uygun atölyemizde, üç aşçımız tarafından hazırlanmakta ve pişirilmektedir.
Fransa, Paris
...Fas'ta balıkçılık şirketi. Donmuş ürünler: Ahtapot Kalamar Temizlenmiş kalamar Kalamar Bütün sardalya Sardalya HGT Sardalya filetosu...
Fransa, Port-saint-louis-du-rhône
... sosu, hamsi sosu, balık sosu ve köpükler: Somon köpüğü, otlu ton balığı köpüğü, beyaz şaraplı uskumru köpüğü, viskili sardalya köpüğü, hamsi sosu, tapenade, rouille,... Yeni ürünler: Sebzeli balık kuskus, brokolili kalamar, kabuklu deniz ürünleri soslu kalamar, şaraplı kalamar.
Fransa, Dremil-Lafage
... konusunda kusursuz bir kalite garantisi sunuyoruz. Ancak Gaston, aynı zamanda doldurulmuş kalamarlar, taze morina ve kalamar salataları, ördek parmentier, peynirli sarma ve daha birçok ürünle de tanınmaktadır. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçmenizi bekliyoruz.
Fransa, La Ciotat
...Fransa merkezli dondurulmuş deniz ürünleri ithalatçıları. Çeşitli kökenlerden gelen mavi balıklara (sardalya, uskumru, ançüez, hamsi, bütün veya fileto) ve kafadanbacaklılara (kalamar / kırmızı, beyaz kalamar, çeşitli kökenlerden) uzmanlaşmışız. En iyi fiyatla premium kalite: toplu kartonlar veya talep üzerine daha küçük ambalajlar. Çok iyi İngilizce konuşuyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play