Fransa, Talant
...Pasta Gazetesi'nin Klasiklerin Yeniden Yorumlandığı Tarif Kitabı ile pastacılık ve tatlılarda uzmanlaşın! Pasta Gazetesi, Sébastien Serveau tarafından yeniden yorumlanan klasik pastacılık tariflerini içeren bu kitabı sunuyor. 30 profesyonel tarif, adım adım görsellerle açıklanmış, teknik noktalara vurgu yaparak pastacılıkta öğrenmek veya ilerlemek için idealdir. Aşağıdaki tarifleri bulacaksınız: rom ve portakal ile baba, çilek ve beyaz peynirli şarlot, çilek ve fesleğenli makaronlar, kara orman, opera, tuzlu karamel vanilyalı profiterol... Metin Fransızca ve İngilizce.
Fransa, Landeleau
...Kara buğday krepini, ekmek yerine kahvaltıda soğuk olarak tüketebilir, ayrıca yeşil salata, sebzeler, ton balığı veya küçük tavuk parçaları ile doldurulmuş bir "sağlıklı sandviç" olarak da yiyebilirsiniz. Poher bölgesinin geleneksel krepidir, Finistère Merkezinde Çap: yaklaşık 40 cm İçindekiler: Süt, kara buğday unu (%55), buğday unu, yumurta, GDO'suz soya unu, ayçiçeği yağı, tuz Dengeli tarifi...
Fransa, Gisay La Coudre
... çeşitlerimizin kökenini garanti altına alırken, ürün yelpazemizi genişletmek amacıyla kovanlarımızı 2 saat 30 dakika mesafeye kadar taşımak zorundayız. Bu sayede size çok güzel ıhlamur, orman veya akasya ve lavanta balı sunabiliyoruz. Başlangıçtan beri, saf bal ile yapılan tarifler geliştiriyoruz; örneğin, şeker, süt, yumurta veya yağ içermeyen eski tarifler ile yapılan saf bal zencefilli ekmek...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play