...Peeling sütümüz, mango ve hindistancevizi ile hafifçe parfümlüdür. Peeling, kayısı çekirdeği tozu ve rendelenmiş hindistancevizi ile dokulandırılmıştır. Makyajı ve ölü deriyi zahmetsizce temizler. %100 doğal, el yapımı formülümüz, nazik ve etkili bir peeling sağlar.
Fransa, Roye
...Mango, papaya, muz ve kayısı aromalı bir fincan çay eşliğinde egzotik bir kaçamağa çıkın. Bal notaları, gül yaprakları ve mavi çiçekler, bu karışık rooibosa zıtlık ve tatlılık katıyor. Faydaları için özenle seçilen bal, etkili bir arındırıcıdır; ayrıca antioksidan ve nemlendirici özellikleri de vardır. Gül yaprakları, birçok faydası olan vitaminlerle dolu bir çiçek buketi sunar: B vitamini güzel...
Fransa, Bellême
...Aromasız ve renklendiricisiz meyve şekerleri assortisi. Ahududu, ananas, lychee, frenk üzümü, yuzu, çilek, kayısı, elma, vişne, mango ve kalamansi. Olağanüstü ürünler sunmak için en iyi hammaddeleri seçiyoruz. Net Ağırlık (G):220...
Fransa, Ressons-Sur-Matz
...Yerel, aşısız çeşidi kurutuyoruz. Bu vahşi mango, düşük verimli ve eşsiz bir aromaya sahip küçük meyveler verir; kayısı, ananas, şeftali ve gülü andıran bir kokuya sahiptir. Her parça, mükemmel olgunlukta toplanmış bir mango'nun yarısına eşdeğerdir ve düşük sıcaklıkta kurutulmuştur. TOPTAN ÇANTASI: 2,5 kg Referans: MACVE...
Fransa, Illkirch-Graffenstaden
...GELENEKSEL OLANLAR Çilek Frambuaz Kayısı Yaban mersini Kiraz… KARIŞIMLAR Mürdüm eriği-kaneel Karamelize elma Çilek-nane Armut-verbena Mandalin-badem… Kayısı-rozmarin EGZOTİKLER Mango Passion Egzotik meyveler Hindistan cevizi… ALTERNATİFLER Kızılcık Yaban gülü Mara des bois çileği İncir Kestane… Ayrıca size fındık ezmesi ve romda bekletilmiş üzüm de sunabiliriz. Uygulamalar: yoğurt, beyaz...
... kavrulmuş kaju fıstıkları sağlıklı bir aperatif için idealdir. Kaju fıstığının faydaları Doğal antidepresan Ağız sağlığını iyileştirir Magnezyum açısından zengindir Enerji verir (B1, B2 ve B6 vitaminleri) Diyabet ve kanser riskini azaltır Günde bir avuç tüketilmesi önerilir. CROC'ELLA, kuru meyve el yapımı üretimi Kurutulmuş (Mango, çilek, üzüm, kayısı, zencefil...) Kabuklu (Antep fıstığı, kaju fıstığı, badem, yer fıstığı...) Tuzsuz kavrulmuş (Kaju fıstığı, Antep fıstığı, badem...)...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...140g'lık kutuda meyve şekerleri, 16 parça içermektedir. Kutu, 4 farklı aromada 16 parçadan oluşmaktadır: armut, kayısı, ahududu ve mango. Şık bir şeffaf kutuda sunulan bu meyve şekerleri, mükemmel bir hediye olacaktır. Enerji 1297 KJ / 310 Kcal Yağ 0.4 g Doymuş yağ asitleri 0.1 g Karbonhidrat 70.5 g Şekerler 42.7 g Protein 4.9 g Tuz 0.2 g Son kullanma tarihi 12 ay...
Fransa, Auterive
...), doğal aroma, meyan kökü, portakal kabuğu, calendula çiçekleri, tarçın çubukları, kayısı Fincan başına önerilen miktar: 15-20 g/l Demleme sıcaklığı: 100°C Demleme süresi: 10-12 dk Miktar: 100 g *Organik gıda *BİO *Egzotik bitki çayı *Son tüketim tarihi: 24 ay...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Terre de Maimbray beyaz şarabı, büyük bir aromatik derinliğe sahip olan bir Sancerre favorisi. Canlı ve mükemmel bir dengeye sahip olan bu lezzetli Sauvignon, şeftali, armut, kayısı, narenciye ve frenk üzümü gibi belirgin meyve notalarıyla gelişiyor. Ayrıca, zarif bir minerallik de kendini gösteriyor ve egzotik bir final ile (lychee, mango) tamamlanıyor. Bizi etkileyen muhteşem bir şişe ve...
Fransa, Auxerre
...Burun çok saf, yoğun ve karmaşık. Bağ şeftalisi, kayısı, mango. Beyaz çiçekler belirgin bir şekilde mevcut; akasya, mürver, alıç ve sarmaşık, güzel mineral notaları ile vurgulanmış. Ağız etli, zengin ve karmaşık, beyaz meyve tatlarıyla baskın. İyi bir tazelik ve ideal denge. Yemek ve şarap uyumu: beyaz etler, balıklar, deniz ürünleri, peynirler. Şarap yapımı: olgunluğa göre 3 ila 5 seçim. Süzme...
Fransa, Pacy-Sur-Eure
...fesleğen & mandalina, salatalık – kavun, badem parçaları, tonka fasulyesi, incir, çilek, çilek – nane, ahududu, yasak meyve, tropikal meyve, tutku meyvesi, kırmızı meyveler, nar, kivi, mango, mango – ananas, mango – hindistancevizi, mango – tutku meyvesi, mango – papaya, kavun, nane – okaliptüs, mojito, monoï – hindistancevizi, böğürtlen – yaban mersini, böğürtlen & meyve, gurme yaban mersini, hindistancevizi, hindistancevizi – yeşil limon, portakal, greyfurt, karpuz, şeftali, antep fıstığı, armut – frezya, elma – tarçın, kırmızı elma, yeşil elma, incir suyu...
Fransa, ST MARTIN D'AUXIGNY
...diğer ürünleriniz için de aynı yumuşaklık ve hassasiyet koşullarında kullanabilirsiniz. Kayısı, avokado, karnabahar, limon, mandalina, kivi, mandalina, mango, kavun, portakal, greyfurt, elma, erik, şeftali, domates,... ve hatta armutları işlemek için uygundur. Ayrıca, uzun ürünler için özel bir kap tasarlandı; bu ürünler patlıcan ve kabak gibi.
Fransa, Objat
...), %31,79 kayısı püresi (kayısı, şeker), glikoz, pudra şekeri, trimolin, pektin, sitrik asit, su, %0,12 safran pistili. 100g için ortalama besin değerleri: Enerji 260 kcal / 1105Kj, yağ 0g, doymuş yağ asitleri 0g, Karbonhidrat 65g, şekerler 60g, protein 0g, tuz 0,08g...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Klasik tatlardan (Çilek, ahududu, kayısı, frenk üzümü ve mandalina) en özgün olanlara (Armut/vanilya, kiraz/karanfil, passion meyvesi/mango, lime/zencefil ve muz/karamel) kadar bir tatlar paleti içeren kutu. İçindekiler: meyve püresi (çilek, ahududu, lime, kayısı, passion meyvesi, mango, mandalina, armut, kiraz, muz), taze zencefil, karanfil, vanilya özü, şeker, su, toz glikoz, sarı pektin, sitrik asit.
Fransa, Amayé-Sur-Seulles
...İçindekiler: CBD Keneviri* (yüzde 20), Rooibos*, portakal kabukları*, doğal mango aroması, muz (muz, hindistancevizi yağı, kamış şekeri, bal)*, ayçiçeği çiçekleri*, papaya*, mango parçaları*, gül yaprakları*, kayısı*, mavi çiçekler*. *Fransız kataloğuna kayıtlı çeşitler. Organik tarım. THC %0,3'ten az Demleme süresi: 7-20 dk Sıcaklık: 100 °C...
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...İçindekiler Su; konsantreden meyve suyu (portakal %40, guava %2, kayısı %2, mango %1,8, tutku meyvesi %1,2); şeker. Minimum meyve içeriği %47.
Fransa, Villeneuve Sur Lot
MENET KURU ERİK, çekirdekli, çekirdeksiz, dolgulu, çikolatalı, şaraplı, şuruplu, kremalı, eklenmiş şeker içermeyen püre şeklinde kuru erik uzmanıdır. Bize MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR adresinden e-posta ile ulaşabilirsiniz. Kuru kayısı, ananas, incir, çilek, mango sunuyoruz. Bu meyveler, mağazanızda dikkat çeken ve müşterilerinizin iştahını kabartan bir renk yelpazesi oluşturmak için kızılcık (veya...
Fransa, Houlgate
Patrelle aile şirketi artık bir buçuk yüzyıldan fazla bir süredir var. Bu işletmenin başlangıcında yalnızca bir ürün vardı: Patrelle aroması. Patrelle bugün geniş bir ürün yelpazesine sahip: her zaman aromalar (Patrelle aroması, balsamik, barbekü, sığır eti) yanı sıra meyve sosları (frambuaz, çilek, kırmızı meyveler, kayısı, frenk üzümü, kayısı-mango) ve çikolata.
Fransa, RUNGIS CEDEX
...Egzotik meyveler alanında, Banagrumes yıl boyunca Hass çeşidi avokado ithalatında lider konumundadır. Yeni Zelanda ve Fransa'dan gelen kivi, Batı Afrika ananası (Cayenne düz veya MD2), uçakla/gemilerle gönderilen Meksika yeşil limonları ve mango, egzotik ürün yelpazemizin kalbini oluşturmaktadır. Ayrıca önemli miktarlarda üzüm, şeftali, nektarin, ayva, lychee, kaki, incir, nar, kayısı, erik vb...
Fransa, Rungis Cedex
...JET SET - RAPHAËL PRIMEURS S.A.S : Rungis'te kuru meyve toptancısı, Rungis'te kuru sebze toptancısı. Şirketimiz, kuru meyve çeşitleri olan erik, kayısı, incir, hurma, dehidre meyveler, çilek, mango vb. ürünleri hem dökme hem de önceden paketlenmiş, organik olarak, kendi markamız JET SET altında sunmaktadır. Ayrıca, elliden fazla zeytin, tapenade ve çeşitli baharat referansına sahibiz. Ticari...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play