...Peeling sütümüz, mango ve hindistancevizi ile hafifçe parfümlüdür. Peeling, kayısı çekirdeği tozu ve rendelenmiş hindistancevizi ile dokulandırılmıştır. Makyajı ve ölü deriyi zahmetsizce temizler. %100 doğal, el yapımı formülümüz, nazik ve etkili bir peeling sağlar.
Fransa, Roye
...Mango, papaya, muz ve kayısı aromalı bir fincan çay eşliğinde egzotik bir kaçamağa çıkın. Bal notaları, gül yaprakları ve mavi çiçekler, bu karışık rooibosa zıtlık ve tatlılık katıyor. Faydaları için özenle seçilen bal, etkili bir arındırıcıdır; ayrıca antioksidan ve nemlendirici özellikleri de vardır. Gül yaprakları, birçok faydası olan vitaminlerle dolu bir çiçek buketi sunar: B vitamini güzel...
...Acerola Tozu, Ananas Tozu, Elma Tozu, Kayısı Tozu, Aronya Tozu, Muz Tozu, Armut Tozu, Kan Portakalı Tozu, Böğürtlen Tozu, Camu Camu Tozu, Çilek Tozu, İncir Tozu, Goji Berry Tozu, Nar Tozu, Greyfurt Tozu, Guarana Tozu, Ahududu Tozu, Sembil Tozu, Hindistan Cevizi Tozu, Limon Tozu, Mandalina Tozu, Mango Tozu, Nektarin Tozu, Portakal Tozu, Papaya Tozu, Şeftali Tozu, Erik Tozu, Ayva Tozu, Rabarba Tozu, Deniz Alası Tozu, Ekşi Kiraz Tozu, Tatlı Kiraz Tozu, Limon Tozu Diğer meyve tozları talep üzerine...
Polonya, Warszawa
...Aloe vera yağı - Bacuri yağı - Illipe yağı - Kakao yağı - Kahve yağı - Kombo yağı - Makademya yağı - Mango yağı - Badem yağı - Kayısı yağı - Murumuru yağı - Shea yağı (karité yağı) - Avokado yağı - Kenevir yağı - Haşhaş yağı...
Fransa, Bellême
...Aromasız ve renklendiricisiz meyve şekerleri assortisi. Ahududu, ananas, lychee, frenk üzümü, yuzu, çilek, kayısı, elma, vişne, mango ve kalamansi. Olağanüstü ürünler sunmak için en iyi hammaddeleri seçiyoruz. Net Ağırlık (G):220...
Fransa, Ressons-Sur-Matz
...Yerel, aşısız çeşidi kurutuyoruz. Bu vahşi mango, düşük verimli ve eşsiz bir aromaya sahip küçük meyveler verir; kayısı, ananas, şeftali ve gülü andıran bir kokuya sahiptir. Her parça, mükemmel olgunlukta toplanmış bir mango'nun yarısına eşdeğerdir ve düşük sıcaklıkta kurutulmuştur. TOPTAN ÇANTASI: 2,5 kg Referans: MACVE...
Fransa, Illkirch-Graffenstaden
...GELENEKSEL OLANLAR Çilek Frambuaz Kayısı Yaban mersini Kiraz… KARIŞIMLAR Mürdüm eriği-kaneel Karamelize elma Çilek-nane Armut-verbena Mandalin-badem… Kayısı-rozmarin EGZOTİKLER Mango Passion Egzotik meyveler Hindistan cevizi… ALTERNATİFLER Kızılcık Yaban gülü Mara des bois çileği İncir Kestane… Ayrıca size fındık ezmesi ve romda bekletilmiş üzüm de sunabiliriz. Uygulamalar: yoğurt, beyaz...
Ukrayna, Poltava
... üretiminde koruyucular ve yapay besin takviyeleri kullanılmamaktadır. Meyve karışımının hazırlanmasında kurutulmuş ananas, kurutulmuş kayısı, mango, muz, kuru üzüm, ceviz ve hindistancevizi parçaları kullanıyoruz. Meyvelerin toplam ağırlığa oranı %30'dur. Parçaların boyutu, meyvelerin gevrek karışımında eşit şekilde dağılmasını sağlar ve ayrı ambalaj, malzemelerin miktarını istediğiniz gibi dozajlamanıza olanak tanır. Ambalaj türü: karton kutu 100 g ürün başına enerji değeri (kalori): 1256 kJ (300 kcal). Ağırlık: 450 gr Paket içindeki kutu sayısı: 27...
Almanya, Hamburg
...✅ Dondurularak kurutulmuş meyve karışımları - freeze-dried beeries dilim, toz veya bütün meyve olarak ✅ ÇEŞİTLİLİK: Ahududu, çilek, kızılcık, frenk üzümü, muz, elma, armut, kayısı, böğürtlen, yaban mersini, mango, ananas, aronya, kiraz, vişne, kavun, limon ve daha fazlası. ✅SÜPER MEYVE: Müsli, milkshake, yoğurt, lor peyniri, smoothie içinde lezzetli. Ara öğün için sağlıklı atıştırmalık. Cips ve...
Belçika, Seneffe
... karıştırılabilir Standart çeşitler: Elma, kayısı, yaban mersini, siyah kiraz, orman meyveleri, armut, ananas, frambuaz, kırmızı kiraz, çilek. Standart dışı çeşitler (veya özel meyve %'leri) talep üzerine mevcuttur. Örneğin: Siyah frenk üzümü, yaban mersini, mürver, kivi, mango, ruşeym, passion, şeftali, nar, passion, şeftali, nar ve daha birçokları.
... kavrulmuş kaju fıstıkları sağlıklı bir aperatif için idealdir. Kaju fıstığının faydaları Doğal antidepresan Ağız sağlığını iyileştirir Magnezyum açısından zengindir Enerji verir (B1, B2 ve B6 vitaminleri) Diyabet ve kanser riskini azaltır Günde bir avuç tüketilmesi önerilir. CROC'ELLA, kuru meyve el yapımı üretimi Kurutulmuş (Mango, çilek, üzüm, kayısı, zencefil...) Kabuklu (Antep fıstığı, kaju fıstığı, badem, yer fıstığı...) Tuzsuz kavrulmuş (Kaju fıstığı, Antep fıstığı, badem...)...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...140g'lık kutuda meyve şekerleri, 16 parça içermektedir. Kutu, 4 farklı aromada 16 parçadan oluşmaktadır: armut, kayısı, ahududu ve mango. Şık bir şeffaf kutuda sunulan bu meyve şekerleri, mükemmel bir hediye olacaktır. Enerji 1297 KJ / 310 Kcal Yağ 0.4 g Doymuş yağ asitleri 0.1 g Karbonhidrat 70.5 g Şekerler 42.7 g Protein 4.9 g Tuz 0.2 g Son kullanma tarihi 12 ay...
Fransa, Auterive
...), doğal aroma, meyan kökü, portakal kabuğu, calendula çiçekleri, tarçın çubukları, kayısı Fincan başına önerilen miktar: 15-20 g/l Demleme sıcaklığı: 100°C Demleme süresi: 10-12 dk Miktar: 100 g *Organik gıda *BİO *Egzotik bitki çayı *Son tüketim tarihi: 24 ay...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Terre de Maimbray beyaz şarabı, büyük bir aromatik derinliğe sahip olan bir Sancerre favorisi. Canlı ve mükemmel bir dengeye sahip olan bu lezzetli Sauvignon, şeftali, armut, kayısı, narenciye ve frenk üzümü gibi belirgin meyve notalarıyla gelişiyor. Ayrıca, zarif bir minerallik de kendini gösteriyor ve egzotik bir final ile (lychee, mango) tamamlanıyor. Bizi etkileyen muhteşem bir şişe ve...
Fransa, Auxerre
...Burun çok saf, yoğun ve karmaşık. Bağ şeftalisi, kayısı, mango. Beyaz çiçekler belirgin bir şekilde mevcut; akasya, mürver, alıç ve sarmaşık, güzel mineral notaları ile vurgulanmış. Ağız etli, zengin ve karmaşık, beyaz meyve tatlarıyla baskın. İyi bir tazelik ve ideal denge. Yemek ve şarap uyumu: beyaz etler, balıklar, deniz ürünleri, peynirler. Şarap yapımı: olgunluğa göre 3 ila 5 seçim. Süzme...
İspanya, Sevilla
...çilek veya yeşil mango gibi hafif tropikal aromalar ve kayısı gibi çekirdekli beyaz meyveler. Tat: İyi asidite, belirgin ve hoş. Hafif tuzlu bir dokunuş, hafif bitkisel yeşillik, biraz kremamsı. Son tat çok dengeli ve orta.
Fransa, Pacy-Sur-Eure
...fesleğen & mandalina, salatalık – kavun, badem parçaları, tonka fasulyesi, incir, çilek, çilek – nane, ahududu, yasak meyve, tropikal meyve, tutku meyvesi, kırmızı meyveler, nar, kivi, mango, mango – ananas, mango – hindistancevizi, mango – tutku meyvesi, mango – papaya, kavun, nane – okaliptüs, mojito, monoï – hindistancevizi, böğürtlen – yaban mersini, böğürtlen & meyve, gurme yaban mersini, hindistancevizi, hindistancevizi – yeşil limon, portakal, greyfurt, karpuz, şeftali, antep fıstığı, armut – frezya, elma – tarçın, kırmızı elma, yeşil elma, incir suyu...
Fransa, ST MARTIN D'AUXIGNY
...diğer ürünleriniz için de aynı yumuşaklık ve hassasiyet koşullarında kullanabilirsiniz. Kayısı, avokado, karnabahar, limon, mandalina, kivi, mandalina, mango, kavun, portakal, greyfurt, elma, erik, şeftali, domates,... ve hatta armutları işlemek için uygundur. Ayrıca, uzun ürünler için özel bir kap tasarlandı; bu ürünler patlıcan ve kabak gibi.
Belçika, Namur
...Yeşil çay Çin Sencha*, beyaz çay Pai Mu Tan*, portakal kabukları*, mango parçaları*, papaya*, doğal portakal aroması, doğal passion fruit aroması, doğal mango aroması, ananas*, kayısı*, calendula çiçekleri*, limon yağı*. Seçim: Poşet - 100 gr Dozaj: 12-15g/L Su sıcaklığı: 100°C Bekletme süresi: 2 - 3 dk...
Fransa, Objat
...), %31,79 kayısı püresi (kayısı, şeker), glikoz, pudra şekeri, trimolin, pektin, sitrik asit, su, %0,12 safran pistili. 100g için ortalama besin değerleri: Enerji 260 kcal / 1105Kj, yağ 0g, doymuş yağ asitleri 0g, Karbonhidrat 65g, şekerler 60g, protein 0g, tuz 0,08g...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Klasik tatlardan (Çilek, ahududu, kayısı, frenk üzümü ve mandalina) en özgün olanlara (Armut/vanilya, kiraz/karanfil, passion meyvesi/mango, lime/zencefil ve muz/karamel) kadar bir tatlar paleti içeren kutu. İçindekiler: meyve püresi (çilek, ahududu, lime, kayısı, passion meyvesi, mango, mandalina, armut, kiraz, muz), taze zencefil, karanfil, vanilya özü, şeker, su, toz glikoz, sarı pektin, sitrik asit.
Fransa, Amayé-Sur-Seulles
...İçindekiler: CBD Keneviri* (yüzde 20), Rooibos*, portakal kabukları*, doğal mango aroması, muz (muz, hindistancevizi yağı, kamış şekeri, bal)*, ayçiçeği çiçekleri*, papaya*, mango parçaları*, gül yaprakları*, kayısı*, mavi çiçekler*. *Fransız kataloğuna kayıtlı çeşitler. Organik tarım. THC %0,3'ten az Demleme süresi: 7-20 dk Sıcaklık: 100 °C...
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...İçindekiler Su; konsantreden meyve suyu (portakal %40, guava %2, kayısı %2, mango %1,8, tutku meyvesi %1,2); şeker. Minimum meyve içeriği %47.
... meyveler, fındık ve tohumları içermektedir; bunlar arasında susam, iki yıllık gecegöğü, İspanyol adaçayı ve kabak tohumları bulunmaktadır. Fındık çeşitlerimiz arasında: fındık, badem, antep fıstığı, kaju fındığı, makadamya fındığı ve karışımlar yer almaktadır. Kuru üzüm, mango, hurma, kuru erik, kayısı ve şekerlenmiş meyveler gibi özel seçimlerin tek kaynağıyız. Kekik, karabiber, yenibahar, muskat...
İspanya, Chipiona
... Üzümü, Ahududu, Nektarin, Şeftali, İncir, Kayısı, Üzüm... Sebzeler: Brokoli, Lahana, Karnabahar, Şalgam, Turp, Kaba Lahana, Şalgam, Ispanak, Pancar, Pırasa, Marul, Kıvırcık, Tatlı Patates, Patates, Balkabağı, Salatalık, Kabak, Yeşil Fasulye, Mısır, Kereviz, Kereviz Kökü, Hindiba, Mâche, Maydanoz, Kuşkonmaz, Soğan, Pırasa, Patlıcan, Biber, Domates, Havuç, Kereviz... Çiçekler: Allium, Krisantem...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
MENET KURU ERİK, çekirdekli, çekirdeksiz, dolgulu, çikolatalı, şaraplı, şuruplu, kremalı, eklenmiş şeker içermeyen püre şeklinde kuru erik uzmanıdır. Bize MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR adresinden e-posta ile ulaşabilirsiniz. Kuru kayısı, ananas, incir, çilek, mango sunuyoruz. Bu meyveler, mağazanızda dikkat çeken ve müşterilerinizin iştahını kabartan bir renk yelpazesi oluşturmak için kızılcık (veya...
İtalya, Ferrara
...Nuu Srl, 2018 yılında kuru meyve ticareti alanında faaliyet göstermek üzere kurulmuştur: hurma, incir, kayısı, mango. Büyük perakende, toptancılar ve sanayi taleplerine yanıt veriyoruz. Hurma: Mısır'da 29'dan fazla hurma çeşidi bulunmaktadır. Şirketimiz, 5000 yıldan fazla bir süredir var olan bu çeşitlerden bazılarına odaklanmaktadır. Kuru incir: Mısır'da yetiştirilmekte olup, bizim denetimimiz...
İspanya, Cuarte De Huerva
...Mango, Lima, Papaya gibi ürünlerde uzmanız. İspanyol jambonu, İber domuzları, Şarküteri ürünleri. Kabak, maksimum tazelikte, etkili bir izlenebilirlik kontrolü ile sunulmaktadır. Üretim, ambalajlama ve lojistik süreçleri üzerindeki kontrol, GMS'nin pazarda eşi benzeri görülmemiş bir hizmet kapasitesi sunmasını sağlamaktadır. Ananas, muz, portakal ve mango sonrası dünya çapında en çok tüketilen...
Belçika, Marcinelle
...kızılcık, siyah frenk üzümü, hurma, çilek, ahududu, frenk üzümü, böğürtlen, yaban mersini, üzüm, limon, klementin, mandalina, portakal, greyfurt, ananas, muz, nar, guava, kivi, lychee, mango, papaya, ayva, karpuz, armut, elma, kayısı, avokado, kiraz,… Müşterilerimiz arasında restoranlar, catering firmaları, fırınlar, huzurevleri, okullar, küçük gıda dükkanları, CPAS gibi kuruluşlar bulunmaktadır.
Fransa, Houlgate
Patrelle aile şirketi artık bir buçuk yüzyıldan fazla bir süredir var. Bu işletmenin başlangıcında yalnızca bir ürün vardı: Patrelle aroması. Patrelle bugün geniş bir ürün yelpazesine sahip: her zaman aromalar (Patrelle aroması, balsamik, barbekü, sığır eti) yanı sıra meyve sosları (frambuaz, çilek, kırmızı meyveler, kayısı, frenk üzümü, kayısı-mango) ve çikolata.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play