Fransa, Warmeriville
...İçindekiler listesi: Şeker, kestane, esmer şeker, saf vanilya özü. 100g için besin değerleri: Enerji değeri (kcal) 245 kcal / 100g Hücre 0g / 100g Yağ 0,9g / 100g Şeker 46g / 100g Enerji değeri (kJ) 1038kJ/100g Lif 3g / 100g Protein 0,7g / 100g Doymuş yağ asitleri 0,2g / 100g Karbonhidrat 57g / 100g Ürün içeriği: Klasik (6'lı paket) EAN kodu: 3045320008920 Ürün kodu: 12251 Ortalama son tüketim tarihi: 486 gün Menşei ülke: FRANSA Paketleme: 6 UVC Palet paketleme: 1254 UVC (yani 209 paket) Marka: BONNE MAMAN Anahtar kelimeler: bonne-maman...
Fransa, Pont-De-Labeaume
Fransa, Biguglia
...Brocciu (koyun peynir altı suyu, tuz) %30,2, tam süt %30,3, şeker, glikoz, likör, Korse kestane reçeli %15,1 (%62 şeker), Korse kestane unu %0,8, Madagascar vanilyası, doğal kestane. 100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 218,9 enerji (Kj) = 922,9 yağ (g) = 5,6 bunlardan doymuş yağ asitleri (g) = 3,8 tuz (g) = 0,3 karbonhidrat (g) = 37 bunlardan şeker (g) = 34,2 protein (g) = 4,6 Durum: Yeni İÇERİK: Brocciu (koyun peynir altı suyu, tuz) %30,2, tam süt %30,3, şeker, glikoz Net ağırlık: 100 g Menşei: Korse...
Fransa, Auros
... böğürtlen ve yaban mersini reçeli Doğal aromalar: - %100 saf Koyun Peyniri siyah kiraz reçeli - %100 saf Koyun Peyniri vanilya, kestane reçeli - %100 saf Koyun Peyniri yaban mersini, limon reçeli - %100 saf Koyun Peyniri incir, bal reçeli Kaplar masa bardakları olarak yeniden kullanılmaktadır.
...Meyve toplam içeriği: 100 g ürün için 55 g meyve ile hazırlanmıştır. İçindekiler ve alerjenler: Kestane, vanilya, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100 g için ortalama besin değerleri Enerji 974/227 kJ kcal Yağ < 0.5 g Bunların içinden doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 55 g Bunların içinden şekerler 43 g Protein 1.2 g Tuz 0.01 g Kestane ve vanilya reçelimizin tanıtımı, kestanelerin zengin ve fındıksı özünü vanilyanın sıcaklığı ve tatlılığı ile birleştiren muhteşem bir karışımdır. Ağırlık: 335 g SKU: 3 455 149 000 416...
Fransa, Auxerre
...Ağız Harika bir giriş, geniş ve nazik. Şarap erimeye başlıyor, dokusunun zarafetiyle büyülüyor. Karmaşık tatlar, şekerlenmiş beyaz meyveler ve baharatlar. Uzun, yumuşak bir final, yumuşaklık olmadan, kestane reçeli notalarıyla. Yemek-şarap uyumu: çiğ veya hafif pişirilmiş foie gras, Saint Jacques kabukluları, istiridyeler, sert peynirler veya mavi peynirler. Göz: altın sarısı renk Burun: yoğun...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play