Fransa, Warmeriville
...İçindekiler listesi: Şeker, kestane, esmer şeker, saf vanilya özü. 100g için besin değerleri: Enerji değeri (kcal) 245 kcal / 100g Hücre 0g / 100g Yağ 0,9g / 100g Şeker 46g / 100g Enerji değeri (kJ) 1038kJ/100g Lif 3g / 100g Protein 0,7g / 100g Doymuş yağ asitleri 0,2g / 100g Karbonhidrat 57g / 100g Ürün içeriği: Klasik (6'lı paket) EAN kodu: 3045320008920 Ürün kodu: 12251 Ortalama son tüketim tarihi: 486 gün Menşei ülke: FRANSA Paketleme: 6 UVC Palet paketleme: 1254 UVC (yani 209 paket) Marka: BONNE MAMAN Anahtar kelimeler: bonne-maman...
Fransa, Pont-De-Labeaume
...kestane reçeli el yapımı içindekiler: %100 Ardèche kestaneleri, vanilya, şeker 320 g kavanoz Ağırlık: 500 g...
Fransa, Biguglia
...Brocciu (koyun peynir altı suyu, tuz) %30,2, tam süt %30,3, şeker, glikoz, likör, Korse kestane reçeli %15,1 (%62 şeker), Korse kestane unu %0,8, Madagascar vanilyası, doğal kestane. 100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 218,9 enerji (Kj) = 922,9 yağ (g) = 5,6 bunlardan doymuş yağ asitleri (g) = 3,8 tuz (g) = 0,3 karbonhidrat (g) = 37 bunlardan şeker (g) = 34,2 protein (g) = 4,6 Durum: Yeni İÇERİK: Brocciu (koyun peynir altı suyu, tuz) %30,2, tam süt %30,3, şeker, glikoz Net ağırlık: 100 g Menşei: Korse...
...Meyve toplam içeriği: 100 g ürün için 55 g meyve ile hazırlanmıştır. İçindekiler ve alerjenler: Kestane, vanilya, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100 g için ortalama besin değerleri Enerji 974/227 kJ kcal Yağ < 0.5 g Bunların içinden doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 55 g Bunların içinden şekerler 43 g Protein 1.2 g Tuz 0.01 g Kestane ve vanilya reçelimizin tanıtımı, kestanelerin zengin ve fındıksı özünü vanilyanın sıcaklığı ve tatlılığı ile birleştiren muhteşem bir karışımdır. Ağırlık: 335 g SKU: 3 455 149 000 416...
Fransa, Auros
... böğürtlen ve yaban mersini reçeli Doğal aromalar: - %100 saf Koyun Peyniri siyah kiraz reçeli - %100 saf Koyun Peyniri vanilya, kestane reçeli - %100 saf Koyun Peyniri yaban mersini, limon reçeli - %100 saf Koyun Peyniri incir, bal reçeli Kaplar masa bardakları olarak yeniden kullanılmaktadır.
Fransa, Auxerre
...Ağız Harika bir giriş, geniş ve nazik. Şarap erimeye başlıyor, dokusunun zarafetiyle büyülüyor. Karmaşık tatlar, şekerlenmiş beyaz meyveler ve baharatlar. Uzun, yumuşak bir final, yumuşaklık olmadan, kestane reçeli notalarıyla. Yemek-şarap uyumu: çiğ veya hafif pişirilmiş foie gras, Saint Jacques kabukluları, istiridyeler, sert peynirler veya mavi peynirler. Göz: altın sarısı renk Burun: yoğun...
İspanya, Lanjarón (granada)
...Bu özellikler, ürünlerimizin "Delikatessen" veya "Gurme" olarak kabul edilmesini sağlamaktadır. Ürettiğimiz diğer ürünler şunlardır: 1.- Ekolojik ürünler: - Ekolojik Bal - Al Andalus - Ekolojik Reçeller. 2.- El yapımı reçeller (%60 meyve) 3.- İspanyol balı. 4.- Diğer geleneksel ürünler: - Kestane ürünleri (şerbetli kestane, çikolatalı kestane mousse, brendi kestane kreması). - Ayva Reçeli (fabrikamıza yakın küçük bahçelerden seçilen ayvalarla yapılmaktadır) - Bal şekerleri, bal-limon, okaliptüs, okaliptüs balı ve frambuaz (yüzde 100 İspanyol balı ile yapılmaktadır)...
İspanya, Ourense
EKOKESTANE ÜRETİCİLERİ. ŞERBETLİ İĞDELER VE KESTANE VE BOLETUS KREMASI EKOKESTANELER. ŞERBETLİ İĞDELER VE KESTANE KREMASI 100% organik tarım sertifikalı seçkin gurme ürünler kataloğumuzu inceleyin. Şerbetli kestaneler, şerbetli iğdeler, kestane reçeli, boletus ile kestane kreması ve çikolatalı kestane kreması.
Yunanistan, Kozani
... sadece yağmur suyuyla sulanan, seyrekleştirilen bu ağaçlar, nefes alır, gelişir ve en lezzetli kestaneleri verir; bu kestaneler genellikle İtalya'ya ihraç edilmektedir. Bu kestanelerden, taneler ve 'çark' kestaneleri, Ekim 2014'te ilk kez 'Avgerini' adıyla bilinen Kestane Reçeli yapılmıştır. Reçel el yapımıdır, koruyucu içermez ve kestane parçaları içerir; bu da onu Yunan ve yabancı pazarda bulunan diğer kestane ürünlerinden ayıran bir özelliktir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler