Fransa, Ploërmel Cedex
...Bu omlet, yumuşak bir dokuya sahip ev yapımı bir omleti yeniden üreten geleneksel bir türdür. Fransa'da yumurtlayan tavuklardan elde edilen bir üründür. Ayrıca ince otlar ile de mevcuttur. Fransa Yumurtaları BİO Etiketi Açık alanda yetiştirilen tavuklar Ambalaj: 50 omletlik karton - 90g...
Fransa, Guérande
...Kuzeyden gelen güçlü tat... Norveçeden doğrudan gelen bir savaşçı halk tarafından aktarılan bir tarif. Viking Tuzu, yemeklerinize dumanlı notaları, biberin acılığını ve baharatlı köri tadını ekleyerek lezzet katıyor. Genel olarak çorbalar, güveçler ve soslar için önerilir. Hem güçlü hem de nazik olan bu tat, patates, pirinç, çırpılmış yumurta ve elbette somon ile harika bir uyum sağlar. Bir omlet veya peynirli sufle üzerinde, vazgeçilmezdir!! SKU:SGV250...
Fransa, Valréas
...Provence'den ince doğranmış siyah trüf, tüm aromasını ortaya çıkarıyor. Tadım önerileri: Risotto, taze makarna, patates püresi veya omlet yapmak için mükemmel.
Fransa, Malataverne
... marine edilmiş ançüez filetosu ile mükemmel bir uyum sağlayan malzemelerin bir listesini sunuyoruz. Eğer bu malzemeleri ağırlıklı olarak kullanan bir tarifiniz varsa, o zaman kesinlikle ançüez ekleyebilir ve her seferinde başarılı olabilirsiniz: - Yeşil veya siyah zeytin - Domates (taze, ezilmiş, cherry domates...) - Kapari - Kızarmış biber - Kabak - Patates - Mozzarella ve feta peynirleri - Haşlanmış yumurta, mayonez veya omlet - Sarımsak dişleri.
Fransa, Pleucadeuc
...• Tuzlu ve tatlı soslar, garnitürler, yağlar ve sıvı baharatlar • Pompalı ürünler • İşaretli veya işaretsiz UYGULAMALAR • Et, deniz ürünleri, sebzeler, makarna ile birlikte • Hazır yemekler • Krep, omlet, pane ürünleri için dolgu... • Sebzeler, deniz ürünleri için kaplama AMBALAJ • 25 g'dan 1 kg'a kadar poşetler (düz poşet veya doypack) • 5 kg veya 10 kg'lık torbalar • 1 tonluk konteynerler SAKLAMA • Taze poşetler ve kapsüller: 0 ile +4°C arasında 21 ile 180 gün • Dondurulmuş poşetler ve kapsüller: -18°C'de 12 ile 18 ay • Taze konteynerler: tariflere göre son tüketim tarihi...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
...Kalın patates kızartmaları, patateslerden hazırlanmıştır. Kızartma sırasında iyi bir tutuş sağlar, böylece güzelce altın rengi almış ve çıtır çıtır kızartmalar elde edilir. Bu sote patatesler, gratin ve omlet hazırlamak için idealdir. Ürün dondurulmuş olup bir poşette paketlenmiştir. Ağırlık: 5x1kg...
Fransa, Grigny
...Kesilmiş taze soğanımız açık alanda yetiştirilir ve olgunlaştığında hasat edilir. Daha sonra, ayıklanır, yıkanır ve dondurulmadan hemen önce doğranır. Taze soğan, yemeklerinizi veya salatalarınızı tatlandırmak için mükemmeldir. Kesilmiş taze soğan ile birçok tarif bulunmaktadır; çorba, omlet ve salata tariflerine kolayca eklenebilir. Ve daha birçok mutfakta, tek yapmanız gereken hayal etmek ve yaratmaktır. AMBALAJ: 8 x 250g...
Fransa, Perpignan Cedex
...balıklar, yumurtalar, çorbalar veya sebze sote, gratinler, kekler… Kuzu, tavuk, balık kari… bu tipik karışım ile hazırlayabileceğiniz birçok lezzetli yemek var. Kari ayrıca taze krema ile, balık veya midye çorbasında, balık ve kabuklu deniz ürünleri, beyaz etler, patates, pirinç, makarna, omlet, mayonez, yumurta kasesi ile de aromalarının zenginliğini çok iyi ifade eder. Ayrıca sebzeler veya meyvelerle de mükemmel bir şekilde uyum sağlar.
Fransa, Arles
...Conserves Guintrand Ratatouille'mizi bir tencerede kısık ateşte ısıtın ve pişmiş etlerinizi pişirme suyu ile birlikte ekleyerek servis edin. Soğuk veya hafif serinletilmiş olarak, bir yemeğe başlamak için zeytinyağı ile gezdirerek harika bir lezzet sunar. Eğer artan bir miktar varsa, 2 veya 3 yumurta kırın, çırpın ve lezzetli bir omlet yapın. Malzemeler: domates (%40), patlıcan (%18), kabak (%18), yeşil ve kırmızı biber (%8), soğan (%6), ayçiçek yağı, zeytinyağı (%1), şeker, tuz, modifiye mısır nişastası, baharatlar (kereviz dahil), baharatlar, asidik madde sitrik asit (E330).
Fransa, Levallois Perret
...domates bazlı hazırlıklara lezzet katar: domates sosları, pizzalar, ratatouille. Her türlü sebze ile mükemmel bir uyum içindedir: patlıcan, kabak, mantar, enginar, nohut, pirinç. Sarımsak, soğan, kekik ve zeytinyağı ile hoş bir şekilde birleşir. Salatalara, soslara, mozzarella gibi peynir çeşitlerine lezzet katar. Omlet veya çırpılmış yumurta olsun, yumurtalarla harika bir uyum sağlar. Fesleğenin faydaları: Doğal bir antibakteriyeldir ve akciğerlerinizi ve bronşlarınızı istenmeyen maddelerden temizler.
Fransa, Besancon
...MUTFAKTA: Tatlı biberin mutfakta birçok kullanımı vardır: tavuk, hamburger, kebap, omlet, füme somon, her türlü şiş kebap, avokado mousse... Tatlı biber, mutfakta vazgeçilmez bir baharattır. FAYDALARI Tatlı biber, A, C, E vitaminleri açısından zengindir. Birçok antioksidan içerir. Yemeklerde ölçülü kullanıldığında = Vitamin ve antioksidan dolu.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play