Fransa, Volgelsheim
...Bu 70 mm yüksekliğindeki yerleştirilebilir ızgara, mum eritme kapları için su banyosunda destek olarak kullanılabilir. Referans: 24820 Uyumlu: T30 eritme cihazı Çap: 320 mm Yükseklik: 70 mm Malzeme: Paslanmaz çelik Aksesuar ailesi: eritme ve kalıptan çıkarma...
...ORİJİN Kuru Beyaz Şarap La Misaine Blanc Sec, günlük yemeklerinizi eşlik etmek için dengeli, otantik ve keyifli şaraplar sunmak amacıyla şarap uzmanlarımız tarafından özel olarak seçilmiştir. ŞARAP YAPIMI Paslanmaz çelik tanklarda geleneksel yöntemle. ÜZÜM ÇEŞİDİ Airen TADIM NOTLARI Güzel, yeşilimsi yansımaları olan açık sarı renkte. Burunda narenciye aromaları. Damakta canlı ve hafif ekşi. YEMEK EŞLEŞMELERİ Deniz ürünleri, ızgara balık veya kremalı peynirlerle birlikte keyfini çıkarın. 9°C (48°F) sıcaklığında servis edin.
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Geleneksel şarap yapımı: presleme, tortu ayırma, ince tortular üzerinde 12 ay boyunca termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma. TADIM NOTLARI Güzel, parlak altın sarısı bir renge sahip, ışıltılı yansımalarla. Burunda, egzotik meyve (mango, ananas) ve kuru meyve (fındık, badem) aromalarını zarif bir şekilde harmanlayan yoğun bir buket açığa çıkıyor. Ağızda yoğun bir...
Fransa, Saint-Gaudens
...Diğerleri: oyuncaklar, gümüş eşyalar, bakır, plastik ayakkabılar. Temizler, yağdan arındırır, kireç çözer. Parlatır ve parlatır. Tüm yıkanabilir yüzeyler için idealdir: paslanmaz çelik, alüminyum, cam ve pleksiglas, plastikler, akrilik, gümüş eşyalar, bakır vb... Güneş enerjisi ile üretilmiştir, böylece enerji tasarrufu sağlar. Izgara kapakları veya yumuşak, vernikli, kaplamalı veya hassas yüzeyler için uygun değildir. Kullanımdan önce ürünü gizli bir yüzeyde test edin.
Fransa, Auxerre
... nazikçe karşılayan nadir şaraplardan biridir. Şarap yapımı: Pnömatik presleme, dışarıdan maya kullanımı yok, enzim eklenmesi yok. Olgunlaşma: %100 paslanmaz çelik tank. Ambalaj: birim fiyatı, 6 şişelik kartonlar halinde satılmaktadır, diğer şaraplarla karıştırabilirsiniz, nakliye bedava. Göz: açık altın Burun: çiçeksi (akasyalı, beyaz diken) veya meyvemsi (elma) Şarap uzmanının tavsiyesi: aperitifte...
Fransa, Lys Haut Layon
...Terroir: Şist üzerinde kil ve çakıl toprak Durum: Yüksek layon Şarap yapımı Alkol fermentasyonu, sıcaklık kontrolü ile paslanmaz çelik tanklarda gerçekleştirilir. 4 ay boyunca tortuda olgunlaştırma. Tadım sıcaklığı: 6 ile 8°C arasında Göz: Sarı, açık yeşil Burun: Beyaz meyveler ve narenciye, mentollü notalar Ağız: Ferah ve meyvemsi, narenciye ve çiçek notaları ile Saklama potansiyeli: 2 yıl...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play