Fransa, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Beyaz AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Beyaz organik şarap Üzüm çeşitleri Vermentino %70 - Ugni blanc %30. Yeni meşe fıçılarda 12 ay olgunlaştırıldı, ardından şişede 1 yıl olgunlaştırıldı. Tadım Renk, altın ve gümüş yansımalarla hafif sarıdır. Ağız yapısı yapılı, yuvarlak ve derindir: - Doku: güzel ve kremamsı - Aromalar: beyaz ve sarı etli meyveler - Bitiş: kavrulmuş, vanilyalı, kalıcı Yemek eşleşmeleri: - Konyak soslu ızgara ıstakoz. - Geleneksel beyaz şaraplı Coq au vin. - Kuru mantar ve chanterelle ile kuzu eti. - Kabuklu deniz ürünleri. - Karakterli peynir tabağı.
Fransa, Lalinde
...Toptan gıda mağazaları, şefler, peynir üreticileri ve catering için organik çiçekler ve otlar karışımı, bir burrata veya salatayı zenginleştirmek ve güzelleştirmek için mükemmel. 100g olarak satılır Net ağırlık: 100g...
Fransa, LANGEAIS
...Servi Doryl, tekil veya blok kalıplar halinde bir araya getirilebilen, tabanlı veya tabansız kullanılabilen iki çeşit kalıp sunmaktadır. Uygulama: Tüm yumuşak peynir türlerinin kalıplama ve süzme işlemleri Malzeme: Kopolimer polipropilenden enjeksiyonla üretilmiş parçalar Boyutlar: - Farklı formatlar: kare, dikdörtgen, oval vb. - Talep üzerine yeni formatlar...
Fransa, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses, Gaillac ifadesinin özüdür: özgün üzüm çeşitleri, güzel dokular, tazelik dolu. Kırmızı şaraplar baharatlı ve meyvemsi, beyazlar ise mineral ve narin narenciye notaları taşır. Château Enclos des Roses beyaz tatlı şarabı, Sauvignon ve Mauzac üzüm çeşitlerinin fıçıda olgunlaştırılmasıyla elde edilen zarif bir karışımdır. Basitçe büyük bir şarap. Foie gras veya "peynir": roquefort...
Fransa, Roubia
... yansımalarla zenginleştirilmiş dikkat çekici bir renge sahip. Siyah meyveler, vişne likörü ve çilek reçeli notaları, ayrıca baharatlar ve vanilya. Ağızda ipeksi tanenlerle yapılandırılmış, hoş bir tazelik sunan, zarif bir kalıcılığa sahip ve keyifli bir bitişe sahip.\n\nACCORD METS-VINS\nKatar bölgesine ait pirinçli boğa eti yemeği.\nLanguedoc bölgesine ait cassoulet ve etli yemekler.\nXavier peynir evi, yarı kuru bir \"Pierre-Percée\" öneriyor.\nİdeal olarak 16°/17° sıcaklıkta servis edilir.\nTam ifadesi için 1 saat önceden karaflanmalıdır.\n\nContenance (L): 0,75\nPoids Brut (kg): 1,3"}...
Fransa, Saint Cannat
...\nKırmızı ve siyah meyvelerle birlikte baharatlı ve kavrulmuş notalara sahip etkileyici bir burun.\nOlgun Akdeniz tatlarıyla dolu, sağlam ve tam gövdeli bir ağız. Konsantrasyon, güç ve tazeliği zarif bir parfümle birleştiren cömert bir şarap.\nİdeal olarak 16 ile 18°C arasında servis edilen bu şarap, ızgara sığır bonfile, kümes hayvanları veya av etleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca tavuk chop suey, baharatlı yemekler ve tabii ki güzel bir peynir tabağı gibi egzotik mutfaklarla da iyi gider!"}...
Fransa, Vernosc-Les-Annonay
... yelpazesini özel olarak geliştirmiştir. Kullanım önerileri Hazır kullanım için %100 doğal, aroma, koruyucu ve renklendirici içermez Kolay kullanım ve hassas dozaj için özel ambalaj Ürün ve zaman tasarrufu sağlayan dozaj kapağı Açıldıktan sonra uzun süreli saklama Tüm lezzetleri koruyan bir poşet sayesinde kestanenin gerçek tadı Kestane kreması, sos ve dolgu olarak, krep, waffle, sorbe, beyaz peynir gibi yiyeceklerle birlikte kullanılabilir...
Fransa, Aboncourt-Gesincourt
... "cancoillotte" ve "gruyère de France IGP" üretiminde diversifikasyonuna devam etmiştir. Bugün, Pâturages Comtois aynı zamanda cancoillotte üreticisidir. Hauts du Val de Saône peynir kooperatifi, her yıl 35 milyon litre sütü yumuşak ve preslenmiş pişirilmiş peynir haline dönüştürmektedir. Kooperatif, yumuşak peynir üretiminin %75'ini ihraç etmektedir. Uzmanlığı sayesinde, beş kıtada 3,500 tonun üzerinde...
... ve gıda bezlerimiz tamamen atölyelerimizde üretilmektedir. 3 nesildir, Tissages NICOLLET, zanaatkar fırıncılar için keten bezler üretmekte ve sütçüler, peynir üreticileri, şarküteri, fırıncılar vb. için bir dizi süzme ve filtrasyon kumaşı ve bezleri sunmaktadır. Tissages NICOLLET, gıda endüstrisi için koruyucu önlükler de sunmaktadır. Gıda kullanımına uygun kumaşlar. Gıda ile temas için PVC...
Fransa, Le Busseau
... tomme üretebiliyoruz. Uzmanlığımız: Kasım 2023'te uluslararası CAPRINOV fuarında gümüş madalya kazandığımız çiftlik keçi tommesidir. Bugün, esas olarak sanayi, peynir üreticileri ve olgunlaştırıcılarla çalışıyoruz.
Fransa, Maurs
...Cantabella (Cantal tipi peynir), Cantazolla (Cantal ve mozzarella karışımı). Restorasyon için uygun ürünler sunmaktayız. Amacımız, geleneksel üretim yöntemlerine saygı gösteren ürünler ticareti yapmaktır. Bu yaklaşım, aşağıdaki sertifikalarla doğrulanmaktadır: Dağ Ürünü, GDO'suz Sertifikalı Ürünler ve İyi Tarım Uygulamaları Şartı.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play