Fransa, Saint-Omer
...Anjou bölgesine özgü olan Quernon d’Ardoise, şehrin evlerini kaplayan kiremitleri şekil ve rengiyle taklit ederek, kiremit madenlerimize bir selam duruyor. Çıtır ve eriyen yapısıyla Quernon d’Ardoise, sizi lezzet zirvesine çıkarıyor. Işıktan uzak, 14 ile 22°C arasında saklayınız. Boyutlar 5 cm (g) x 6.5 cm (d) x 15.2 cm (y) Net ağırlık 100g İçindekiler listesi şeker, beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması), badem, fındık, esmer şeker, dekstroz, konsantre: spirulina, elma, turp ve frenk üzümü. Net ağırlık: 100g...
Fransa, Jarnac
... bir zamandır. İlk notalar fındık, kuru kayısı ve incir ile başlar, ardından kakao, bal ve tatlı baharatlar, beyaz biber ve kişnişin parfümleri gelir; son olarak deri ve puro kutusu gibi ince notalarla sona erer. Nazik tat, şekerlenmiş portakal ve zencefilli ekmek tatlarıyla sona erer ve ipeksi, muhteşem ve uzun bir finalle tamamlanır. ÖDÜLLER ALTIN MADALYA Uluslararası Şarap ve Ruhlar Yarışması 2012 GÜMÜŞ MADALYA San Francisco Dünya Ruhlar Yarışması 2012...
Fransa, Poitiers
...Kullanılan fındıklar, yumuşaklığı ile ünlü Tonda Gentile çeşididir. Fındık likörü daha sonra kakao, vanilya ve portakal çiçeği ile infüze edilir. Sonuç, en az 6 hafta boyunca meşe fıçılarda dinlendirilir.
Fransa, Douvres La Delivrande
... yağı, jojoba yağı, fındık yağı, hint yağı ve kakao yağı, ayrıca tatlı badem ve jojoba mumu ile. Bitkisel emülsiyonlaştırıcı maddenin sayesinde su ile temas ettiğinde süt benzeri bir dokuya dönüşür, bu da uygulamasını oldukça keyifli hale getirir. Ayrıca, uçucu yağ içermez ve bu nedenle hamile veya emziren kadınlar için uygundur. Kullanım önerileri: Sıcak veya ılık su ile ıslatılmış yüzünüze katı makyaj temizleyiciyi sürün. Bu, süt benzeri bir çözeltiye dönüşecektir; yüzünüzü masaj yaparak temizleyin ve ardından durulayın.
...Buğday unu, Tereyağı, Şeker, Tavuk yumurtası, Kakao (6%), Fındık (2%), Fleur de sel (1%), Tuz. Formatlar: 180g & 100g...
Fransa, TERRASSON
FRUISEC, Soparind Bongrain grubunun bir yan kuruluşudur ve kuru meyvelerin işlenmesi ve dönüşümü konusunda uzmanlaşmıştır. FRUISEC, gıda endüstrisi için bir malzeme tedarikçisi olarak tanınmaktadır. Ürettiğimiz bazı kuru meyve ve karışım örnekleri: ceviz, badem, makademya, fındık, pecan cevizi, çam fıstığı, antep fıstığı, kaju, kaju fıstığı, kakao, kahve, tahıllar, dondurulmuş meyveler, bisküvi...
Fransa, Saumur
VAL DE LOIRE Distilery 1834 yılında kurulmuştur. El yapımı şuruplar, sindirim yardımcıları, yüksek kaliteli meyve kremleri üretmektedir. Absinth, GUIGNOLET, eski tarz pastis üreticisi. Şişelerde meyve kremleri, küçük şişelerde meyve kremleri, şişelerde veya küçük şişelerde meyve likörleri. Kakao likörleri, yeşil nane ve beyaz nane likörleri, kahve likörleri, gül likörleri, fındık likörleri...
Fransa, Chazelles Sur Lyon
... üretilmektedir, boyar madde, koruyucu ve aroma içermez. Palm yağı olmadan kakao ile pasta yayması üreticisi. Speculoos hamuru, fındık dolguları, diyabetikler için şekersiz ürünler vb. üreticisi. Sınırsız yaratıcılık, hayal gücü çılgınlığı, tat vurgusu, gelenek, ustalık ve üretim sırları, canlı, çıtır çıtır, AOC Espelette biberi, tuzlu tereyağı karamel, speculoos kreması ve diğerleri gibi pasta yaymaları yaratmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play