Fransa, Douvres La Delivrande
...1Sırt ağrılarına son. Bu çok pozisyonlu üzüm çekirdeği kayışı size tam bir konfor sunar. Isıtıcı veya soğutucu, seçim sizin! Ürün Avantajları: - Sabitleme kayışları - Üzüm çekirdeği ve organik pamuk - Böbrekler, omurlar veya boyun için - Isıtıcı yastık veya soğuk kompres Özellikler: - Batı Avrupa'da üretilmiştir - Organik pamuk, organik üzüm çekirdeği - Kayış boyutları 50 x 25 cm...
Fransa, Marseille Cedex 14
...ayçiçeği çekirdeği. Kızartılmış kuru meyveler: badem, yer fıstığı, bakla, mısır, karışımlar, fındık, kaju fıstığı, antep fıstığı, kabak çekirdeği, ayçiçeği çekirdeği, nohut. Kuru meyveler: yumuşak meyveler, tropikal meyveler, incir, kayısı, erik, hurma, üzüm. Kuru sebzeler: kırılmış buğday, fasulye, mercimek, bakla, mısır, arpa, bezelye, pirinç. Konserve ürünler: hazır yemekler, konserve sebzeler, çeşitler, püreler, domates. Zeytinler ve baharatlar: bidon zeytin, kutu zeytin, yağlar, baharatlar, soslar, baharatlar.
Fransa, Millau
...Kuru, gergin ve hasar görmüş ciltler için bu organik yüz yağını oluşturduk. Bu organik yüz yağı, besleyici ve yenileyici özelliklere sahip doğal hazinelerin bir konsantresidir. Formülü, organik kamelya yağı, havuç macerasyonu, organik urucum ve organik kayısı yağı ile birleştirilmiştir. Cilt tonunu aydınlatmaya yardımcı olur, cilde elastikiyet kazandırır ve ona kadifemsi bir dokunuş sunar. Doğanın bakımlarıyla sarıldığınızda, yüzünüz tüm parlaklığını geri kazanır! 30 ml'lik serigrafi baskılı cam pompa şişe, ahşap kapak.
...Malzemeler: Buğday unu, tereyağı, şeker, serbest dolaşan tavuk yumurtası, beyaz çikolata %23 [Şeker, kakao yağı, laktoz (süt), tam süt tozu, yağsız süt tozu, emülgatör: ayçiçeği lesitini (E322), vanilya aroması.] (4,8%), kuru kayısı (4,8%): kayısı, badem (4,8%), kabartma tozu, tuz. Buğday unu, tereyağı, şeker, serbest dolaşan tavuk yumurtası, beyaz çikolata %23 [Şeker, kakao yağı, laktoz (süt), tam süt tozu, yağsız süt tozu, emülgatör: ayçiçeği lesitini (E322), vanilya aroması.] (4,8%), kuru kayısı (4,8%): kayısı, badem (4,8%), kabartma tozu, tuz. Formatlar: 180 & 100g...
Fransa, Olivet
...Referans 9990000017416 İçindekiler: Tahıl flakeleri* (yulaf*, buğday*, arpa*, çavdar*), meyveler* %31 (fındık*, kuru üzüm* %7 [kuru üzüm*, ayçiçek yağı*], incir* %7 [incir*, pirinç unu*], elma* %4, kuru erik* %3 [kuru erik*, pirinç unu*], kayısı* %2 [kayısı*, pirinç unu*]), tahıl puffları* (pirinç*, buğday*, yulaf*, arpa*, dehidratize arpa maltı şurubu*). * Organik Tarım'dan elde edilen bileşenler.
Fransa, Aubagne
...kullanım sırasında cilde zarar vermemek amacıyla yumuşatıcı ve nemlendirici ajanlar eklenmiştir. Bu yağ giderici sabun, inatçı olanlar da dahil olmak üzere, tüm yağlı veya kuru kir türleri üzerinde etkilidir. Bu nedenle, otomobil tamircileri, örneğin yağ, gres veya kirleri temizlemek amacıyla sık el yıkama için bu tür ürünleri gerçekten takdir etmektedir. Bu sabunun kremsi dokusu ve taze portakal kokusu, el yıkamayı gerçekten keyifli hale getirir. Bu mikro boncuklu sabun, 4,5 litrelik bidonlarda sunulmaktadır...
Fransa, La Tessoualle
...Abrikot & Bergamot katı şampuanı, shea yağı ve jojoba yağı içeren, tüm saç tipleri için el yapımı bir sabundur. Aşırı yağlıdır ve soğuk yöntemle üretilen bitkisel gliserin açısından oldukça zengindir. YAĞLI saçlar için İDEAL'dir. Kullanım önerileri: Avuç içinde iyi bir şekilde köpürtün, ardından ıslak saçı uygulayın. Sabununuzun ömrünü uzatmak için serin ve kuru bir yerde saklayın. Fransa'da üretilmiştir. Referans:7012...
Fransa, Talant
... tatlılarınızı süsleyebilirsiniz, ayrıca bir mandalina-badem veya bal-badem keki, kurabiyeler, kayısı ve bademli bir tart veya bir paris-brest de yapabilirsiniz. Referans: FDCABE Stokta: 123 Ürün Boyutlar: 500gr Ağırlık Fiyat: 0.5...
Fransa, Pleucadeuc
... • Kullanıma hazır ürün • Verimliliğinizi ve kazançlarınızı artırma • Maliyet kontrolünüzü daha iyi sağlama • Güçlendirilmiş bakteriyolojik güvenlik SACAKLAMA • Taze : 0+4°C’de 16 gün ile 21 gün arası • Dondurulmuş : -18°’de 18 ay YENİDEN DOKULU SEBZE VE MEYVE HAZIRLARI PLAKALARDA VEYA PARÇACIKLARDA • Végédécor : Yeşil biber, Kırmızı biber, Sarı biber, Soğan, Domates • Primdécor : Kuru erik, Kayısı, Ananas, İncir • Pulpedécor : Sebzeler, kırmızı meyveler, sarı meyveler, egzotik meyveler, pişirilmiş...
Fransa, Paris
...Organik Shea Yağı: onarıcı ve koruyucu. İnsaponifiye maddeler açısından zenginliği, yumuşatıcı bir etki sağlar; bu nedenle özellikle kuru ve çok kuru ciltler için uygundur. Organik Kayısı Çekirdeği Yağı: yumuşatıcı ve besleyici özellikleri sayesinde, cansız ve yorgun ciltlerin yeniden canlılık, parlaklık ve esneklik kazanmasına yardımcı olur. Organik Jojoba Yağı: bitki aleminin eşsiz bileşimi, cildin hidrolipidik filmini güçlendirerek ona esneklik ve yumuşaklık kazandırır. Organik Soya Yağı: Özellikle esansiyel yağ asitleri (alfa-linolenik asit) açısından zengindir.
...Meyve toplam içeriği: 100 g bitmiş ürün için 55 g meyve ile hazırlanmıştır. İçindekiler ve alerjenler: Kayısı, ananas, limon, incir, mandalina, portakal, armut, elma, kuru erik, kıyılmış badem, fındık tozu, kuru üzüm, bal, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100 g için ortalama besin değerleri Enerji 864/204 kJ kcal Yağ < 0.5 g Doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 56...
Fransa, Jarnac
... ağacı, kuru kayısı ve mantar aromaları sunar. TADIM NOTLARI Mükemmel bir uyum için dengeli aromalar Zengin aromalara sahip bir konyak, çok fazla incelik geliştiren bir konyaktır. Toprak, bağlar, fıçılar ve olgunlaşma yılları, bu aromaların her birinin özelliklerini tanımlayan unsurlardır ve bu nedenle konyaklarımızın her aşamasında bu aromaların öne çıkması için gerekli tüm özeni gösteriyoruz...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... sağlayacaktır. Alsas'ta lezzetli bir egzotik yolculuğa çıkın! İçerik: 75cl Tür: Yarım kuru beyaz şarap Üzümler: %100 Gewurztraminer Artık şeker: 17g/L AOC: Alsas Saklama: Şu anda içilebilir ve 2026'ya kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 8-10°C...
...Açık çeşit ifadesi, kuru ve şekerlenmiş meyve aromaları tarafından geride bırakılmıştır: portakal, kabuk, kuru kayısı, ayva reçeli. Ad: A.O.C. Muscat de Lunel VDN Renk: Beyaz Hacim: 0.75 L Alkol Oranı: %15 İklim: Akdeniz Üzüm Çeşidi: %100 Beyaz Muskat küçük üzümler Servis Sıcaklığı: 7 ila 8 °...
Fransa, Lys Haut Layon
...Terroir: Şist üzerinde kil ve çakıl toprak Durum: Yüksek Layon Şarap Yapımı Alkol fermentasyonu ve olgunlaşma bir yıl boyunca fıçılarda gerçekleştirilir. Tadım 10 ile 12°C arasında Göz: Sarı Burun: Meyvemsi, komposto, kayısı Ağız: Sarı meyve aromaları ve reçineli meyve notaları Saklama Potansiyeli: 5 yıl Denge: Kuru Yemek ve şarap eşleşmeleri: Soslu balıklar, Saint-Jacques midyeleri, beyaz etler ve pişirilmiş peynirler. Amerikan usulü lüfer, krema soslu ıstakoz ve beyaz soslu tavuk. Budama: Çift Guyot Yükseklik: 100 ile 120 m...
Fransa, Capdenac Gare
...BAR’ERGY, %100 BİO bir enerji barıdır; bitkisel bileşenler tarafından doğal olarak sağlanan karbonhidrat, mineral ve C vitamini kaynağıdır. BAR’ERGY, enerji sağlamak için susam ve ayçiçeği tohumları, kuru üzüm ve kayısı karışımından oluşur. Lezzetli, yumuşak ve eriyen dokusu, keyif ve lezzeti iyi sindirilebilirlik ile birleştirir. Kalite taahhüdümüz NUTERGIA, 2006 yılından itibaren ERGYSPORT...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Tadım: Gümüş yansımaları olan güzel altın rengi. Burun, beyaz çiçekler, kayısı ve narenciye notalarıyla çok fazla incelik sunuyor. Ağız dengeli, dolgun, yuvarlak ve hafif ekşi bir final ile keyifli. Şarap Evi: ŞATODU DONJON Appellation: IGP COTEAUX DE PEYRIAC Bölge: LANGUEDOC ROUSSILLON Renk: Beyaz Üzümler: Colombard, Sauvignon Yetiştirme Yöntemi: Sürdürülebilir Tarım Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg Karakter: Kuru Yıl: 2020...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Provence'den pralin gianduja ile kaplanmış meyve püresi. 16 ile 20°C arasında kuru bir yerde saklayın. İçindekiler: şeker, kakao yağı, Provence bademleri, kakao hamuru, yağsız süt tozu, dehidre glikoz şurubu, stabilizatör toz sorbitol, kayısı, kiraz, incir, çilek, su, çilek, kiraz, incir, kayısı, jelatör pektin, kaplama maddesi arabik zamk, sitrik asit, soya lesitini...
Fransa, Rouvres Les Vignes
... etkileyecektir. Ayrıca, hafif kehribar rengini hayranlıkla izleyebilirsiniz. Güçlü burun, kuru meyve, narenciye, kuru kayısı ve ayva notalarıyla doludur. Claude PERRARD Brut Tradition Şampanyası, peynirli gougères ile aperitif olarak idealdir. Ayrıca, jambonlu börek ile başlangıç olarak da servis edilebilir. Tavuk veya soslu biftek ile başarılı bir şekilde eşlik edecektir.
Fransa, Lardier Valença
...8, 16, 24, 32 veya 40 adet soğuk preslenmiş organik bitkisel sabun seti. Lavanta hidrolatı ve çiçekleri, kuru ve hassas ciltler için en büyük mutluluğu sağlamak amacıyla kayısı çekirdeği yağı ile birleşiyor. Herbiolys laboratuvarı, aşağıdakilere taahhüt eder: Hayvan yağları veya endüstriyel sabunlar asla kullanmamak. Sadece organik bitkisel yağlar ve yağlar, organik esansiyel yağlar ve organik...
Fransa, Laure-Minervois
...Kuru beyaz şarap, kayısı meyve notaları ve toplam tortularda olgunlaşmanın sağladığı zenginlikle.
Fransa, Aix En Provence
...Özellikler Statik yük dağıtıcı, izole ayakkabı giyen çalışanlar için özel olarak tasarlanmıştır. Kuru bir ortamda kullanılır. Velcro kayışı sayesinde ayarlanabilir tek boyut.
Fransa, Troyes
... eğitimler: Masaj ve bakım tekniklerini öğrenmenizi sağlamak için düzenli olarak eğitimler sunuyoruz. Müşterilerinize Tameem Paris yağları ile benzersiz bir deneyim sunun. Ürün yelpazemizi keşfetmek ve özel tekliflerimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçin. Anahtar kelimeler: çemen yağı, zencefil yağı, yılan yağı, habachia çörek otu yağı, hindistan cevizi yağı, amla yağı, jujube yağı, kayısı yağı, bitkisel yağlar, sertifikalı organik, argan, jojoba, tatlı badem, çörek otu, hindistan cevizi, yüz bakımları, masajlar, saçlar, doğal güzellik, refah, güzellik profesyonelleri.
Fransa, Montayral
ROUCADIL şirketi, kuru erik, çikolata şekerlemeleri, armagnac ile, kuru erik kreması, yumuşak meyveler, kuru kayısı ve Périgord cevizinin korunması ve dağıtımı alanında uzmanlaşmış ve tanınmış bir şirkettir. Roucadil evi, Agent kuru erik bölgesinin kalbinde üretici ve işleyici olarak faaliyet göstermektedir. Kuru erik bölgesinin tam merkezinde yer alan Maison Roucadil, 120 yılı aşkın bir süredir nesilden nesile aktarılan bir ustalığı sürdürmektedir.
Fransa, Vannes
ARMOR FRUITS, müşterilerimizin tam memnuniyetini sağlamak için çaba göstermektedir. Her zaman taze, sağlıklı ve kaliteli meyve ve sebzeler sunmaya çalışıyoruz. Sürekli olarak kendimizi geliştirme amacıyla, Le Saint ağı tarafından oluşturulan çeşitli kalite süreçlerine uymayı seçtik. Kayısı. Ananas. Avokado. Muz. Kiraz. Limon. Klementin. Çilek. Kırmızı Meyve. Baharat ve Kuru Meyve. Kivi. Kavun. Nektarin. Şeftali • Portakal • Greyfurt. Elma. Armut. Egzotik Meyve. Erik. Üzüm ...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
MENET KURU ERİK, çekirdekli, çekirdeksiz, dolgulu, çikolatalı, şaraplı, şuruplu, kremalı, eklenmiş şeker içermeyen püre şeklinde kuru erik uzmanıdır. Bize MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR adresinden e-posta ile ulaşabilirsiniz. Kuru kayısı, ananas, incir, çilek, mango sunuyoruz. Bu meyveler, mağazanızda dikkat çeken ve müşterilerinizin iştahını kabartan bir renk yelpazesi oluşturmak için kızılcık (veya...
Fransa, Bias
...LOU PRUNEL, "PRUNEAUX D'AGEN" üretimi ve pazarlaması konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. LOU PRUNEL'in kuru erikleri, "Coğrafi İşaret" ve "Sertifikalı Kalite Kriterleri" belgesine sahiptir. Şirket, organik kuru erik, çekirdekleri çıkarılmış kuru erik, doldurulmuş kuru erik ve organik kuru meyveler sunmaktadır; bunlar arasında kurutulmuş elma dilimleri, kayısı, incir ve sultani üzüm bulunmaktadır.
Fransa, Marseille
...Sun Fruits Secs, Fransa'da kuru meyve sektöründe liderdir. Hem lezzet düşkünleri hem de sağlıklı beslenmek isteyenler için Sun, lezzetli kuru meyveler üretmektedir: badem, ceviz, yaban mersini, hurma, kayısı, çeşitli tohumlar vb. Marka, mutfak yardımları, aperatifler ve atıştırmalıklar alanında birçok ürün yelpazesine sahiptir. Sun, Marsilya kökenleriyle gurur duymakta ve önceliği müşterilerini...
Fransa, Marseille
Mondial Fruits Secs, kuru meyve ithalatı, kuru meyve ambalajlama ve kuru meyve, kurutulmuş meyve, yumuşak meyve ve kabuklu meyve dağıtımı konusunda uzmanlaşmıştır. Meyvelerimiz esasen şu ülkelerden gelmektedir: Türkiye (incir, kayısı, üzüm, fındık), ABD (badem, antep fıstığı, ceviz, yaban mersini), Tayland (kurutulmuş meyveler: ananas, papaya, zencefil...), İran (üzüm, antep fıstığı), Çin (çam...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play