Fransa, Brue Auriac
...Ardından, baharatlı ve pembe biber notalarına evriliyor. Ağızda, yuvarlak ve dolgun bir başlangıç, baharatlı notalarla başlıyor ve ardından siyah meyvelerin tatlı notaları ve güzel, uzun bir bitişi destekleyen odunsu notalara dönüşüyor. YEMEK-ŞARAP UYUMU: Kırmızı etler, soslu etler, mantarlar, peynirler SERVİS: 18-20°C SAKLAMA: Şimdi içilebilir veya 5 yıl içinde daha da güzelleşecektir.
Fransa, Les Riceys
...ÜZÜM ÇEŞİTLERİ: %100 PINOT NOIR ŞARAP YAPIMI: Kısmi malolaktik fermantasyon. 5 yıl mahzende olgunlaşma. KARMA: Sürekli solera sisteminden %15 rezerv şarap. DOZAJ: 10 g/l TADIM: Bu saf Pinot Noir şarabı, beyaz çiçekler ve narenciye aromalarını bir araya getiriyor. Ağızda yuvarlak ve yumuşak bir başlangıç, komposto meyve ve vanilya notalarıyla destekleniyor ve sonlarda odunsu izler beliriyor. Bu Şampanya, aperatif olarak ve yemek boyunca keyifle tüketilir.
Fransa, Soussans
...Güzel bir yakut elbise, parlak şarap, oldukça derin bir ton, renge olgunluk katan safran yansımaları. Açık, yuvarlak ve hoş bir burun, biraz zencefilli ekmek ve kayısı notalarıyla. İpeksi bir saldırı, ince, zarif bir gövde ve güzel bir güç. Belirgin tanenler olgunlaşmış ve finale belirli bir yumuşaklık katıyor. Güzel bir ifade ile zarif bir şarap, kökenini vurguluyor.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play