Fransa, Val De Cognac
...Bu içki serisi, Usta-Zanaatkarın yeni oyun alanı olacak ve bir veya daha fazla baharatın birleşimi ile yaratılacak!.. İlk parfüm için, doğrudan şişelere konulan iki adet premium bourbon vanilya baklasının bir yıllık bekletilmesi, organik ve adil ticaret şekeri ile zenginleştirilmiş, canlı ve yuvarlak bir tat deneyimi sunuyor.
... mayalanma Tanklarda malolaktik fermantasyon Fransız meşe fıçılarda 12 ay olgunlaştırma ÜZÜM ÇEŞİTLERİ %50 Cabernet Sauvignon %50 Merlot AÇIKLAMA Güzel bir garnet yansımalı berrak bir renge sahip olan Château Lalande kırmızı şarap, burunda lezzetli bir kırmızı meyve ve kakao buketi sunarken, hafif kavrulmuş odunsu notalarla zenginleşiyor. İlk tadım yumuşak ve yuvarlak bir şekilde başlıyor, meyvemsi notalar ve nazikçe erimiş tanenlerle gelişiyor. Büyük bir Saint-Julien şarabı.
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Geleneksel Beaujolais Yöntemi: Yarı Karbonik Makarasyon. Şarap, Beaujolais'in tipik meyve tazeliğini korumak için paslanmaz çelik tanklarda dinlenir. TADIM NOTLARI Yoğun ve derin bir yakut rengi, parlak yansımalarla. Açık, burun baharatlı, kavrulmuş ve vanilyalı aromalar sunarken, böğürtlen ve vişne notaları da barındırıyor. Ağızda, uyum dolu, yuvarlak ve iştah açıcı bir başlangıç var. Damak...
Fransa, Bordeaux
... teknisyenlerinin tüm uzmanlığından faydalanmaktadır. Hasat elle, kasalarda yapılmakta, şarap yapımı büyük şarap kadar yoğun değildir ve geleneksel olarak tanklarda ve %25 yeni fıçıda olgunlaştırılması, onu hemen tadım için yuvarlak ve çekici bir şarap haline getirmektedir. Üzümler: Cabernet Franc, Merlot Üretici: Famille Gautreau, Saint-Seurin-de-Cadourne (33180) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2014...
Fransa, Saint Emilion
... 2019 2015 : GUIDE HACHETTE 2018 : « Merlot ve iki Cabernet, bu iştah açıcı karışımda rollerini paylaştı; bu karışımın üçte ikisi on sekiz ay boyunca meşe ile temas halinde olgunlaştırıldı. Sonuç: İlk başta mütevazı bir burun, havalandıkça siyah meyveler ve baharatlarla açılan; geniş, yumuşak, yuvarlak bir ağız ile desteklenen güzel bir koku atmosferi ve ince bir mineral dokusu ile vurgulanan bir şarap. » Sahibi: Jean Pierre Rivière Alan: 3,5 Ha Toprak: kumlu-kil...
...Şişeleme Şubat 2023. Diam 3 damgalı mantar. Tadım: canlı kırmızı rengi mavi yansımalar ve parlaklık sunuyor. Burunda, gerçekten Balagne'nin kalbine taşıyan, komposto siyah meyveler, baharatlar ve maki özleri ile oluşan bir aroma üçlüsü var. Yuvarlak ve canlı bir ağız, ipeksi taninler ile aromatik hisleri destekliyor. Le Rouge Fraticello, Korsika'nın tipik üzüm aromalarına sahip, karakterli, yumuşak ve meyvemsi bir şarap. Figatellu ve domuz eti güveci gibi Korsika mutfağının spesiyaliteleri ile doğal bir uyum içinde.
...2022 yılı Alba Octavia şarap karışımından elde edilen bu şarap, 10 ay boyunca fıçıda olgunlaştırılmıştır. Filtrasyonsuz, yapıştırmasız ve çok hafif bir sülfitleme ile, daha yuvarlak bir şarap olup, kalıntı şekerleri sayesinde daha karmaşık aromalara sahiptir. Serbest bir şarap, tadım öncesinde iyi havalandırılmalıdır. 1,5l – %14 (taşıma ücreti: 2 şişe bedeli)...
Fransa, Paris
...Bu çok yönlü üzüm çeşidi, vanilya ve hafifçe kavrulmuş tonlarla dolu, yuvarlak, karmaşık ve zarif şaraplar sunar. Ayrıca beyaz meyve ve narenciye notaları da geliştirir. Bourgogne'da, bu üzüm çeşidinin en asil ifadelerinden birini ortaya koyar ve bu da bize bu amber ortam parfümünü ilham etmiştir. Sarıcı ve kremsi olan bu parfüm, arkasında sıcak, yumuşak ve duyusal bir iz bırakır. Olfaktör...
Fransa, Caromb
...Üzümler: Grenache %95, Carignan %5 Bağların yaşı: 15 yıl Toprak: Kil- kireçli Hasat: Makine ile Tadım: • Renk: Çok açık pembe • İlk burun: Yoğun, narenciye (greyfurt) ve çiçeksi • İkinci burun: Şaraplık şeftali • Ağızda: Ferah, zarif, yuvarlak • İyi bir kalıcılık Yemek/şarap eşleşmesi: • Güney mutfağına ait yemekler • Salata, Izgara Saklama: 2 yıl Şarap yapımı: Doğrudan presleme. Aromaların korunması için şıralar hızlıca soğutulur. Soğukta doğal tortulama. 16°C'de tankta şarap yapımı, ferahlık ve optimum akış için. Şişeleme öncesi ince tortular üzerinde olgunlaştırma.
Fransa, Auxerre
...Gilles Copéret şarapları, iki tutkulu ve hedonist olan Annie ve Gilles Copéret tarafından yönetilmektedir. Beaujolais'in kalbinde, Régnié-Durette'de bulunan bu iki şarap aşığı, size 8 farklı şarap sunmaktadır. Şaraplar, terroir ve geleneklere en büyük saygıyla üretilmekte ve sevgiyle yapılmaktadır. En iyi şarabı elde etmek için bağların bakımı ve kalitesi son derece önemlidir, ancak ailevi bağlar...
Fransa, Condom
... evrim geçiriyor ve bu da birçok lezzetli sürpriz sunuyor. Ağız: İnanılmaz derecede yuvarlak ve cömert, çok tereyağlı ve hafiflik ile tatlılık hissi veriyor. Eşleşmeler: Tüm nüanslarını hissetmek için 30 dakika boyunca tadılması gereken Armagnac. Kırmızı etler ve baharatlı yemeklerle birlikte servis edilir. Şefler tarafından mutfakta kullanılır. AĞIRLIK: 1.4 kg ŞİŞE: 150cl Şişe, 70cl Şişe SKU: GHAGE...
Fransa, Le Puy Ste Reparade
...Burun, tatlı baharat notalarıyla birlikte sulu kırmızı ve siyah meyveleri öneriyor. Yuvarlak ve narin, ağız iyi dengelenmiş, güzel pürüzsüz taninler ve canlandırıcı bir final ile. Özetle, aynı anda güçlü, nazik ve sulu.
Fransa, Soing-En-Sologne
...Kırmızı, morumsu, berrak, Kırmızı meyve, frenk üzümü, arı balmumu burun Damağında yuvarlak, dengeli, meyve üzerinde, tanenli bir bitiş Şarap Bağları: MAS DE BAGNOLS Appellation: IGP COTEAUX DE L'ARDÈCHE Bölge: RHONE VADİSİ Renk: Kırmızı Üzümler: %100 Chatus Yetiştirme Yöntemi: Akıllı Tarım Karakter: güçlü Hacim: 75cl Yıl: 2019 Ağırlık: 1 kg Kükürt Miktarı: çok az veya kükürtsüz...
Fransa, Cénac
...Elle ile yapılan hasat, fermantasyon geleneksel yöntemlerle sıcaklık kontrolü altında gerçekleşir, fermantasyon süresince sabah ve akşam pigeage yapılır. Daha sonra, bu şarap 12 ay boyunca Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırılır. Koku: siyah meyveler, özellikle siyah kiraz ve tatlı baharatlar Ağız: Yuvarlak bir başlangıç, güzel bir tatlılık ile, tanenler ipeksi ve final meyvemsi ve iştah...
Fransa, Saint Cannat
... karışımları belirlemek amacıyla kapsamlı bir 10 yıllık tüketici araştırması gerçekleştirdi. Bu araştırmanın bir sonucu olarak ve bağın yönetimi ile şarap yapımındaki ustalığı sayesinde, tanınmış şarap eleştirmenleri mülkünün üretimini sürekli olarak çok yüksek puanlarla değerlendirmektedir. Bu "La Côte Rousse" cuveesi, buzul çağlarına tarihlenen rissian teraslarında (kumlar, çakıllar ve silisli yuvarlak taşlar) dikilmiş eski Syrah bağlarından üretilmektedir ve çok düşük bir verim (25 hl/ha) sağlamaktadır, bu da son derece yoğun şaraplar elde edilmesine yol açmaktadır.
Fransa, Roubia
...zarif bir meyve ile desteklenen yuvarlak bir yapı ve aromatik yoğunluk. Doku yumuşak. Kadınsı bir Rhone şarabı.\n\nACCORDS METS-VINS\nKış yemekleri, marine edilmiş etler, BBQ Kaburga, av etleri. Güçlü kremalı peynirler.\nPrestijli bir şarap. İdeal olarak 17°C'de içilmelidir.\n\nContenance (L): 0,75\nBrüt Ağırlık (kg): 1,5\nAlkol Oranı (%): 14,5"}...
Fransa, La Cadière-D'azur
...Biyolojik kültür. Elle hasat, kasalarda. Tam sap ayırma, Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, doğrudan presleme. Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, geleneksel mantar tıpa. TADIM GÖZ: Yoğun turuncu renk. BURUN: Aromatik, uyumlu, narenciye aromaları, kırmızı meyve aromaları. AĞIZ: Uyumlu, yoğun, yağlı, narenciye notaları, kırmızı meyve notaları, greyfurt notaları, yuvarlak, yapılı gövde, yüksek yoğunluk, uzun kalıcılık. Üzümler: Grenache (yüzde 20) / Mourvèdre (yüzde 80) Alkol: yüzde 13 Hacim: 75 cl...
Fransa, Vigneux-Sur-Seine
...Veda monotoniliğe! Orijinal degrade tasarımıyla bu tişört, kendi başına havanızı ve şık bir giyim tarzına olan belirgin zevkinizi ortaya koyuyor. Ek parça ve yuvarlak yaka detayları, detaylara ve vintage görünüme aşık olanları memnun edecek. Her tişört benzersizdir.
Fransa, PARIS
...Açık altın tonunda, parlaklık net. Burun, bal, ayva ve meyve püresi aromalarıyla derin ve etkileyici. Üzüm ve çekirdekli meyve notaları da koku paletini tamamlıyor. Ağız, meyvemsi, çiçeksi, tatlı ve lezzetli bir dokudur. Final, yuvarlak bir şekilde canlanıyor. Kuzu veya sushi ya da kırmızı ton balığı ile yapılan bir yemek sırasında idealdir. %93 Pinot Noir ve %7 şampanya kırmızı şarabı. Gilbert ve Gaillard 2014 ve 2015 Altın Madalya.
Fransa, Les Églisottes-Et-Chalaures
...Bu şarap, Château Brande Bergère'nin imzasını temsil eder, terroirimizin ve bağlarda ve mahzenlerde yapılan işin bir yansımasıdır. Derin kırmızı renkte, iyi yapılandırılmış, yuvarlak ve çok şık. Sadece 75cl şişelerde şişelenir.
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Château Maucoil'un bağları, Rhône'un sol kıyısında, Châteauneuf-du-Pape appellasyonunun kuzeybatısında yer almaktadır ve appellasyonun üç ikonik terroirinde uzanmaktadır: yuvarlak taşlar, hurgon toprakları ve kumlar. '’Tradition’' şarabı, mülkün en genç bağlarından elde edilen Grenache noir, Syrah, Mourvèdre ve Cinsault karışımından oluşmaktadır. Bu şarap, olgun siyah meyve ve ince baharat...
Fransa, Banyuls Dels Aspres
...Üzüm Karışımı: Syrah - Grenache - Carignan Renk derin, Burun karmaşık ve yoğun, pişmiş meyve ve baharat notaları ile dolu. Ağızda, aynı karmaşıklık, yuvarlak tanenler, kadifemsi ve baharatlı bir bitiş. Gilbert ve Gaillard tarafından altın madalya ile ödüllendirildi. Üzüm Karışımı: Syrah - Grenache - Carignan...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... özgü karakterini ve yoğunluğunu ortaya koyuyor. Aroması, derin olgun siyah meyve notaları (frenk üzümü, böğürtlen, kiraz, erik) ile zengin baharatların (garrigue, karabiber, meyan kökü) birleşimiyle etkileyici bir doğrulukla evrim geçiriyor. 18 ay foudres'de olgunlaşma süreci, yuvarlak bir yapı kazandırarak ince odunsu, vanilyalı ve kavrulmuş notalar getiriyor. Uzun süre saklanmaya uygun...
Fransa, Lys Haut Layon
...Terroir: Şist üzerinde kil ve çakıl karışımı toprak Durum: Yüksek layon Şarap Yapımı Şarap yapımı, geleneksel yöntemle gerçekleştirilir. Şişede fermantasyon, üzümün doğal şekerleri ile yapılır. Tadım 6 ile 8°C arasında Göz: Soluk sarı Burun: Sarı meyveler Ağız: Olgun şeftali ve nektarin çağrıştıran ince ve karmaşık aromalar. Neredeyse sinirli bir başlangıç. Geniş ve yuvarlak bir ağız. Denge: Brut Saklama Potansiyeli: 3 yıl içinde tüketilmesi önerilir Yemek ve şarap eşleşmeleri: Aperatif olarak, kokteyllerle ve tatlılarla idealdir. Yaz keki: Badem, nektarin, kayısı ve frambuaz ile...
Fransa, Quimper
...IGP Mont Baudile 2022 (34 Hérault) bottle of 75cl 13%/vol Syrah, Grenache, Carignan - Tadım Notu : Renk, derin ve kadifemsi mor yansımalarla birlikte KIRMIZI renkte. "Keyifli bir şarap, yuvarlak, yumuşak ve meyvemsi" İlk burunda meyvemsi notalar, ardından ikinci aşamada baharatlı notalar ile ferahlatıcı. - Şarap Üreticisi : Doğaya ve insan emeğine saygı, cesur şarap üreticilerini etkisi altına alır. Sorumlu ve şeffaf davranışları, niyetlerinin garantisi olan etiketler ve sertifikalar aracılığıyla kendini gösterir.
Fransa, Cissac Medoc
...Cabernet Sauvignon ve Merlot karışımı arasında üzüm çeşitlerinde eşitlik. Hafif ahşap, küçük kırmızı ve siyah meyve aromaları. Yapılandırılmış ama yuvarlak, bu şarap uyumlu ve yumuşak, güzel bir bitişe sahip.
Fransa, Passa
...100% Carignan Bu Carignan şarabı, yüzyıllık bağlardan, optimum olgunlukta toplanmış, Albères ve Canigou zirvesinin eteklerinde bulunan kil ve kumlu topraklardan elde edilmiştir. Baharatlı aromalara sahip bir burun. Ağızda uzun, yuvarlak ve dengeli. Sıcak mezeler, kırmızı etler, soslu yemekler ve peynir tabakları ile tadını çıkarın. Sertifika: organik...
Fransa, Saint-Loubes
...Fruity ve yuvarlak bir Bordeaux beyazı, Sémillon, Sauvignon Blanc ve Sauvignon Gris'in bir karışımından elde edilmiştir. Limonlu-kil topraklarında doğan bu şarap, aroma buketini garanti etmek için tam olgunlukta toplanır. Paslanmaz çelik tanklarda vinifiye edilen bu şarap, ince tortular üzerinde iki aylık bir olgunlaşma süreci geçirerek esnekliğini ve yuvarlaklığını kazanır. Renk: Beyaz AOC: Bordeaux beyaz kuru Bağlar: Limonlu-kil toprakları Vinifikasyon: İnce tortular üzerinde 2 ay olgunlaşma Ödüller ve madalyalar: 91-89/100 Wine Enthusiast...
... Yetenekler Muscat Ottonel B, erken olgunlaşan, zayıf ve yatay bir büyüme şekline sahip bir üzüm çeşididir. Klorozdan çok az etkilenir ve kilolu-kireçli topraklara iyi uyum sağlar. Ancak, dökülmeye karşı hassastır. Tanım Unsurları Tanımlama için: - Yüksek yoğunlukta yatık tüyler bulunan genç dalın ucu, - Kırmızımsı genç yapraklar, - Uzun sarmalar ve kırmızı çizgili boğum aralıkları olan dal, - Üç veya beş loblu, az açık veya kapalı petiyoları olan, yuvarlak yetişkin yapraklar, dişler...
Fransa, Bordeaux
...Tarihçe: Château Billeron Bouquey, ünlü Saint Emilion şehrine dört kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Birkaç nesildir köklü bir aile mülkü olan bu yer, dünyada eşsiz bir terroir'in özünü yüceltmeye çalışmaktadır. Üzümler: %80 Merlot, %20 Cabernet Franc Şarap Yapımı: Manuel ve parsel bazında hasat Olgunlaştırma: Beton tank Tadım: Kırmızı (frenk üzümü, böğürtlen, vişne) çekici aromalara sahip şaraplar, hafif baharat notalarıyla desteklenmektedir. Damak, başlangıçta geniş ve yuvarlak bir yapı sergilerken, ardından uyumlu bir bütünlük ve meyve notalarıyla bir final sunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play