Fransa, Carquefou
...Tam bir kavrulmuş çeşitleri: geleneksel olarak tütsülenmiş, Orloff, orman tarzı, keçi peyniri & konfit domates, üç peynir, erik-aprikot, tartiflette, Ve ayrıca marine edilmiş etler: Meksika kaburgaları, Provençal vb.
Fransa, Saint Cannat
...Şaraplar daha sonra birkaç ay boyunca ayrı ayrı tanklarda olgunlaştırılır ve şişelemeden önce ince bir ahşap dokunuşu eklenir. Tadım Koyu mor yansımaları olan bir renge sahip. Nane, kırmızı meyveler, olgun biber, tütsülenmiş ve hafif kavrulmuş notalara sahip bir Cabernet Sauvignon. Etli, iştah açıcı, iyi yapılandırılmış, bol meyveli bir ağız yapısı. Bu şarap, kırmızı etler ve pizzalarla mükemmel bir uyum sağlar. Bu şarap, ideal olarak 14°C ile 16°C arasında servis edilmelidir.
Fransa, Rungis
...Rungis'te tütsülenmiş pişirilmiş Halal tavuk toptancısı ve HALAL tavuk tedarikçisi. İletişim 01 41 73 09 92...
Fransa, Paris
... kazanır. Şarap ustamız Hervé Damoiseau, bu ince ve gurme karışımın organoleptik özelliklerini sürekli olarak yeniden üretmek için titiz bir şekilde çalışmaktadır. TADIM NOTLARI Renk: amber Burun: BBQ, vanilya, tarçın ve portakal reçeli notaları Doku: kuru Ağız: kuru ve odunsu, baharat ve tütsülenmiş notalar Final: narenciye, tütsülenmiş ve acı portakal üzerine.
Fransa, Lyon
...Kuzu mantarı ile yapılan geyik terinimiz, değerli ve prestijli bir bahar mantarı, size fındık ve tütsülenmiş et notalarıyla ince ve rafine bir tat deneyimi sunacaktır.
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
... uygun olan bu jambon dilimleyici, size çeşitli kesim boyutları sunacaktır. Kayış sistemi ve bileme taşı ile bu jambon dilimleyici, işinizi kolaylaştıracak ve zaman kazandıracaktır. 195 mm çapındaki bu profesyonel jambon dilimleyici ile çiğ jambon, beyaz jambon, tütsülenmiş domuz yağı, sosis, chorizo kesebilirsiniz, ancak peynir kesemezsiniz. Bıçak: ø195 mm Kesim uzunluğu: 190 mm Kesim yüksekliği: 130 mm Kesim kalınlığı: 0,2 - 12 mm Güç: 150 W / 230 V Boyutlar: U425 x D370 x Y340 mm Ağırlık: 11,10 kg...
Fransa, La Roche-Des-Arnauds
...Floraison Sauvage, benzersiz biralar üreten bağımsız bir keşif mikro bira fabrikasıdır. Üç serisi vardır: standart seri, imza seri ve vox populi. ------ Standart Seri: - "Ma Copine" %5.1 Alkol: zencefilli ve pirinç floku ile yapılan kızıl bira. Harika! Çok ince dokunuşlar var, bira içmeyenleri bira içenlere dönüştüren bir bira. - "Brut Smoke IPA" %4.1 Alkol: beyaz, acı ve aynı zamanda tütsülenmiş...
Fransa, Wissous
...Fransa'nın Île-de-France bölgesinde bulunan dönüşüm laboratuvarımız, deniz ürünlerinin hazırlanması ve işlenmesi konusunda uzmanlaşmıştır. Fileto işleminden porsiyonlamaya kadar, özel olarak hazırlanmış ürünler, örneğin tütsülenmiş somonlar ve diğer özel ürünler gibi bir dizi hizmet sunuyoruz. Modern tesislerimiz ve hijyen standartlarına uygunluğumuz, sürecin her aşamasında optimal kaliteyi...
Fransa, Plailly
... bir güvenilirlik seviyesinden faydalanmaktadır. Dünyada 8.000'den fazla LUTETIA sistemi, donma çözme, tuzlama, faz birleştirme, ısıl işlem, kurutma ve tütsüleme, soğutma ve kriyojenik işlemler gerçekleştirmek için kurulmuştur. LUTETIA, tüm üretimleriniz için teknolojik süreçler geliştirmektedir: Domuz şarküteri ürünleri (pişirilmiş jambon, pastırma, pate), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), turşu ürünleri, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar).
Fransa, Nonancourt
Kaliteli bir hizmet sunma ve alışverişlerinizi evde alma konforunu sağlama konusunda hassas olan Divine Kon7ept, Afrika pazarınızı yapmanıza ve siparişinizi evinize veya size uygun bir adrese teslim almanıza olanak tanıyan yeni bir konsept geliştirmiştir. Sebzelerden çeşitli mısır unlarına, attiékéye, dondurulmuş balıklara: kaptan, tilapia, uskumru ve baharatlı tütsülenmiş tavuklara kadar her şey. Ayrıca, size tropikal meyve suları ve infüzyon olarak tüketilebilecek bitkiler sunuyoruz.
Fransa, Vendin Le Vieil
...tütsülenmiş uskumru, rollmops ve bazı sürülebilir ürünlerimiz, bazıları için neredeyse bir on yıldır "Altın Lezzet" etiketine sahiptir. Günümüzde, yaklaşık 60 nitelikli kişiden oluşan ekibimizle birlikte 3.000 metrekarelik bir üretim alanında, son teknoloji gıda sanayi standartlarına uygun ve gıda güvenliği kurallarına riayet ederek yılda 3.000 tonun üzerinde bitmiş ürün işlemekteyiz. Ayrıca, çeşitli kuruluşlar tarafından sertifikalandırılmış durumdayız. Bunlar arasında, bir denetim referansı olan IFS bulunmaktadır.
Fransa, Hagetmau
...LE GRENIER DES GASTRONOMES, ördek eti üretimi ve pazarlaması konusunda uzmanlaşmış bir Landaise şirketidir. Modern üretim tesisi, Avrupa onayına ve Güneybatı'nın foie gras ördeği sertifikasına sahiptir. Bu nedenle, LE GRENIER DES GASTRONOMES, çiğ ördek foie gras, ördek magreti, kurutulmuş ve tütsülenmiş magret, ördek konfit, ördek yağlı parçaları, yarı pişmiş ördek foie gras ve konserve foie gras üretmektedir. LE GRENIER DES GASTRONOMES, size yüksek kaliteli ürünler sunma taahhüdünde bulunmaktadır.
Fransa, Saint-Berthevin
...FCV, Fransız tavuk ürünleri ihracatı konusunda uzmanlaşmış bir gıda ticareti şirketidir. Mayenne'deki Laval şehrinin yakınında, Fransa'nın batısında yer almaktayız. Şu anda on beş kadar ülkeye ihracat yapmaktayız. Kendi tescilli markamız: "Marquis de France". Dondurulmuş / taze / helal / tütsülenmiş ürünler sunuyoruz: - Tavuk - Tavuk parçaları - Dişi tavuk - Horoz - İşlenmiş tavuk ürünleri...
Fransa, Boulogne Sur Mer
... aldığımız firmalar aracılığıyla kontrol ediyoruz. Öncelikle müşterilerimizin ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde, en iyi yanıtı verebileceğimizi biliyoruz; böylece müşteri deneyimini en üst düzeye çıkarıyor ve ticari ilişkilerimizi sürdürülebilir kılıyoruz. Coğrafi konumumuz, her müşteriye benzersiz fırsatlar sunarak, tütsülenmiş balık, dondurulmuş balık ve işlenmiş ürünler gibi geniş bir ürün...
...FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES şirketi, 1992 yılında kurulmuştur ve Doğu Avrupa'dan gıda ürünleri üretmekte ve ithal etmektedir. Kimyasal bileşen içermeyen geleneksel şarküteri ürünleri ve yufka (kore-yufka) yapımında uzmanlaşmış durumdayız. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES ayrıca Balkan ülkelerinden gelen her türlü gıda ürününü ithal etmekte ve dağıtmaktadır: Minas kahvesi, ajvar, lutenica, turşu lahana, közlenmiş biber, Vegeta, Argeta… Tavuk salamı, sığır sosisleri, tütsülenmiş domuz filetosu, tütsülenmiş sığır eti, çorbalar, peynirler, beyaz peynir, çeşitli bisküviler…...
Fransa, La Courneuve
Biz, %100 Afrikalı gıda ürünlerinin toptan satışında uzmanız. Ürün yelpazemiz şunları içermektedir: Egzotik meyve ve sebzeler, dondurulmuş balıklar (her boyda barrakuda, Senegal kaptanı, kalkan balığı dilimleri, tilapia, kırmızı levrek, chinchard, uskumru, karangue, ombrine kaptanı, garba ton balığı, kandratikie kaptanı ve daha fazlası), tütsülenmiş etler ve balıklar, attiéké, Afrika baharatları...
Fransa, Paris
...Ürünlerimizi Avrupa'nın her yerine, minimum 500 Kg siparişle gönderiyoruz. PAGRE ROUGET, SOLE, MÉROU, CREVETTE, SAINT-PIERRE, CALAMAR, RASCASSE, VIVANNEAU, CAPITAINE vb... IGLOO TECHNOLOGIE, %100 Fransız bir şirkettir ve Senegal'de "IGLOO FISH" (Onay N° 003/01/C) aracılığıyla deniz ürünleri ihracatı alanında faaliyet göstermektedir; bu, taze, dondurulmuş, tütsülenmiş veya kurutulmuş ürünler için...
...LE COMPTOIR ALLEMAND, Fransa'daki en büyük Alman ürünleri platformudur ve birçok premium Alman markasını temsil etmektedir. Zencefilli ekmek, tütsülenmiş speck veya Alman viskisi... 10000'den fazla ürünle dolu bir katalog ve Paris'in kuzeyinde bir lojistik merkezi ile her şeyi sunuyoruz. Ekibimiz, Fransa'da bulamayacağınız benzersiz ürünleri size sunmak için sürekli tetikte. Misyonumuz, size Fransa'da bir parça Almanya getirmektir. Doğrudan çevrimiçi satış platformumuzda ürünlerimizin bir seçkisini keşfedin: www.lecomptoirallemand.com.
Fransa, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA, bütün veya işlenmiş, dondurulmuş deniz ürünleri sunmaktadır; bunlar arasında balıklar, kabuklular, yumuşakçalar, midyeler, tütsülenmiş balıklar, kafadanbacaklılar, kurbağalar ve küp şeklinde pişirilmiş balıklar bulunmaktadır.
Fransa, Villefranche De Rouergue
...1962 yılında kurulan SACOR şirketi, Fransa'nın Güney-Batı bölgesinde kuru et ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. SACOR, geleneksel ve yerel tariflere dayanan gıda ürünleri sunmaktadır. Şirket, kuru sosis, kuru salam, şarküteri tabakları, chorizo, kuru jambon, coppa, pancetta, salam, tütsülenmiş göğüs gibi ürünler sunmaktadır. Şirket, şeffaflık ve lezzet mükemmeliyeti konusunda kararlıdır.
Fransa, Rungis Cedex
...İnce deniz ürünleri, kabuklu deniz hayvanları, istiridyeler, kabuklular, fileto, tütsülenmiş balık uzmanı. Deniz ve tatlı su ürünlerinde genel uzmanlık. İşlenmiş ürünler, catering ürünleri, şarküteri. "Demarne" ürünleri: marka: La barre. Rungis'teki hizmetler: Sevkiyat, Fransa'ya teslimatlar, Paris bölgesine teslimatlar, telefonla sipariş alma, ürünlerin izlenebilirliği, sipariş hazırlama, ambalajlama, bileşimler, kredi kartı.
Fransa, Rungis cedex
Çeşitli gıda uzmanı, Tropikal meyve ve sebzeler, Tütsülenmiş balıklar; Meyve, Sebze genel uzmanı; Baharatlar, çeşniler, mutfak yardımları, Organik ürünler. Ürünler: Muz, Organik Muz, Plantain Muz, Yams, Manyok, Zencefil, Yeşil limon, Mango, Dasheen, Tatlı patates, Biber, Ananas. Hizmetler: Telefonla sipariş alma, İnternet üzerinden satış, Olgunlaştırma, olgunlaştırma, Ürün izlenebilirliği...
Fransa ve Avrupa genelinde, Réunion mutfağından gelen dondurulmuş ürünler yelpazesini üretiyor ve dağıtıyoruz. Bu ürünler arasında- bouchonlar, nemler, samoussalar, samoussa hamurları, morina köfteleri, bonbonpimentler, kreol sosisleri ve tütsülenmiş sosisler, sarcive, yağsız tütsülenmiş domuz eti ve tütsülenmiş tavuk bulunmaktadır. Teslimatlar, kaliteli bir hizmet sağlamak için pazarında lider...
Fransa, Arnouville Les Gonesse
...LUTETIA, tüm üretimlerinize uygun teknolojik süreçler geliştirir ve uygular: domuz şarküteri ürünleri (haşlanmış jambon, pastırma, pate ve diğerleri), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), marine ürünler, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar ve diğerleri).
Fransa, Carentan
...William & James Şirketi, Normandiya'nın Carentan şehrinde bulunmaktadır. Yüksek kaliteli somon ve alabalık tütsüleme konusunda uzmanlaşmıştır. Bütün balıktan tütsülenmiş somonun ambalajlanmasına kadar geçen süreçte, titiz bir seçim yapılmakta ve ardından kuru tuzlama, düşük sıcaklıkta tütsüleme ve nihayetinde ince dilimlerin bıçakla kesilmesi aşamaları gelmektedir. Bu farklı aşamalar, William & James ürünlerinin kalitesini garanti eder; bu kalite, zanaatkar bir ustalık (Usta Zanaatkar Etiketi), tazelik ve ham maddelerin kalitesi üzerine kuruludur.
Fransa, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin, Haute-Savoie'de Amancy'de 30 yılı aşkın süredir Savoie bölgesine ait ürünler üretmekte ve dağıtmaktadır. Çevrimiçi satışta: - Geleneksel yöntemlerle tütsülenmiş el yapımı şarküteri ürünleri - Kuru sosisler - Sosisler - Diotlar - Kuru jambonlar - Üst kalite domuz eti Maison Alpin'de, bir lokmada gerçek Savoie ruhunun tadını çıkarmanızı istiyoruz...
... ürünleri yelpazesi oluşturmuştur. MASSE evi, öncelikle iyi ürünlere olan bu tutku ile tanınır; tütsülenmiş somon, havyar, et (domuz yavrusu, kemiksiz domuz yavrusu sırtı, kemiksiz domuz yavrusu butu, kemikli domuz yavrusu omzu, kemikli domuz yavrusu arka bacak, ayrıca böbrek ve kalp patatesi ile dana böbreği ve dana işkembesi, sığır / kuzu ve daha ayrıntılı bölgesel et çeşitleri, kümes hayvanları ve av hayvanları, salamura ürünler, mantarlar ve ravioli, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünleri ve salyangozlar, yağlar ve sirke ile gurme gıda ürünleri.
Fransa, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, 2 nesildir aile şirketi. Boya, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen, tütsülenmiş balık üreticisiyiz. Taze ve tütsülenmiş balıklardan oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. (ton, somon, kılıç balığı, alabalık, bottarga, morina, karides, istiridye, midye, siyah yer balığı, pisi balığı, ahtapot, Akdeniz levreği, Akdeniz çipurası, deniz levreği ve daha fazlası...)...
Fransa, Epernon
SEALED AIR, 40 yılı aşkın süredir koruyucu ambalajların önde gelen üreticilerinden biridir. Ürünlerimiz taze et, tavuk, balık ve deniz ürünleri, şarküteri, tuzlama ve tütsülenmiş ürünler, peynir ve süt ürünleri, meyve ve sebzeler, fırıncılık, pizza, makarna, hazır yemekler, restoran, sıvılar ve akışkanlar pazarlarına yöneliktir. Ambalaj çözümlerimiz çeşitlidir: vakumlu çekme torbası ambalajı...
Fransa, Saint-Malo
... tereyağı sevenler için, istedikleri nem oranı ve tuz ile üretim yapmaktadır. Kullanılan süt, Rennes ile Güney Manche arasında bulunan çiftliklerden gelmektedir. Her yıl 240 ton tereyağı üretmektedir. Jean-Yves Bordier, tereyağını 17 farklı ülkeye ihraç etmekte ve dünya çapında bir üne kavuşmuştur. Ürün ve hizmet yelpazesi: Tuzsuz tereyağı, yarı tuzlu tereyağı, tuzlu tereyağı, tütsülenmiş tuzlu...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play