Fransa, Rueil-Malmaison
...Bu yıkama aşaması, gıda ürünlerinin işlenmesiyle ilgili kalite ve sağlık açısından son derece önemlidir. Taş ayıklama ve yıkama, ürünleri içindeki yabancı maddelerden ayırmak ve temizlemek için su kullanır. Taş ayıklama, yıkamadan önce yapılır ve hidrolik süreç nedeniyle, yıkamanın performansını artırmak amacıyla yıkamadan farklı bir su devresi ile ön yıkama gerçekleştirir. FEMIA, taş ayıklama ve...
Fransa, Roubia
... Aperatif olarak, Saint-Jacques carpaccio, Deniz ürünleri, Kabuklu deniz ürünleri, Domuz pirzolası, Dana bonfile Servis sıcaklığı: 13° - 17° Renk: Kırmızı Üzüm çeşidi: Carignan, Cinsault, Grenache Alkol: %12,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play