Fransa, Malataverne
...Fransa'da Üretilmiştir İçindekiler: karaciğer, domuz boğazı, yağ ve derisi, yumurta, soğan, Armagnac (yüzde 2), tuz, dekstroz, karabiber, sarımsak, biber, asidite düzenleyici sodyum asetat, antioksidan sodyum askorbat. kaplama: sığır jelatini, dekstroz, tuz, kıvam artırıcılar E407, E415, tat artırıcılar E621, asidik maddeler E330, aromalar (süt)...
Fransa, Castelnaudary
...Fransız mercimekleri, ördek konfit, Fransa menşeli but, Fransa menşeli domuz sosisi, Fransa menşeli domuz konfit, domuz derisi, pişirilmiş et suyu, sarımsak, domates, tuz, karabiber, baharatlar. ŞEFİN TAVSİYESİ: Mercimekleri bir Cassoulet gibi pişirmeye karar verdim. Onları bir toprak kapta, fırında ½ bardak su ekleyerek ısıtıyorum. Onları hafif sarımsaklı yeşil salata ve bir Minervois ile birlikte tadıyorum. Efsaneye göre, 1 Ocak'ta yenilen mercimekler, bize yıl boyunca para getirir. Her ayın başında yenildiğinde, bize demir kazandırır.
Fransa, Saint-Brice-En-Cogles
...kalite ve gıda güvenliğine sürekli bir odaklanmayı garanti eder. EEC, Çin, İsviçre, Rusya, Güney Afrika, Japonya, Kore, Hong Kong, Tayvan, Vietnam, Singapur ve dünya genelinde birçok diğer ülke. SUNDUĞUMUZ (AŞAĞIDA BELİRTİLEN DONMUŞ DOMUZ ETİ): Domuz filetosu Domuz ayakları Domuz karnı Domuz bağırsakları Domuz omuzu Domuz yaka Domuz karkası Domuz kulağı Domuz sırtı (kemiksiz) Domuz boynu (kemiksiz...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play