Fransa, Levallois Perret
...Koyu ve sert, güneşte kurutulmuş bu karanfil çiçeği tomurcuğu, keskin ve sıcak bir lezzete sahip bir baharattır. Mutfakta Karanfil Kullanımları: Karanfil, jambon, portakal veya soğanı lezzetlendirmek için kullanılır. Ancak birçok hazırlığı tatlandırmak için de idealdir. Şarküteri ürünleriniz, peynirler, sebzeler ve hamur işlerinde mükemmel bir baharattır. Tarçın veya muskat ile çok iyi bir...
Fransa, Landeleau
... galetleri gerçek bir lezzet sunar. Jambon, peynir, yumurta ile doldurularak tam bir galette tadılabilir ve daha gurme olanlar için pırasa fondüsü, sebzeli Saint Jacques ile de zenginleştirilebilir...\n\nSarımsak ve otlu peynir ile jambon veya somon ile sarılıp soğutulduktan sonra küçük dilimler halinde kesildiğinde, aperatiflerinizi tamamlayacaktır.\n\nTava çapına (yaklaşık 27 cm) göre tasarlanmıştır.\n\nPaket içinde, oksijen emici ile koruyucu atmosfer altında tutulur: bu, galettenin doğal oksidasyonunu geciktirir, paket kapalı kaldığında."}...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...malzemeler : - %97 Organik Eski Beyaz Şarap Sirkesi* - %3 Doğal Aroma - * Organik Tarım Üzümlerinden Elde Edilmiştir - Meşe fıçılarda hazırlanmıştır - Pastörize edilmemiştir Kullanım önerileri : Cevizli, rokforlu endivye salatası veya mâche salatası ile. Bu sirke, noel salatalarınızı endivye, jambon, emmental ve taze ceviz içi ile zenginleştirecektir. Bu ürün alerjen içermez, koruyucu yoktur. Bu ürün ayrıca 3-5-10 litrelik cubitlerde, 220 litrelik fıçılarda ve talep üzerine 1000 litrelik konteynerlerde de mevcuttur. Ayrıca 25 cl olarak da bulunmaktadır.
Fransa, Saint-Brice-En-Cogles
...) Jambon 4D (kemiksiz ve derisiz) Jambon 3D (kemiksiz ve derisiz) Domuz omuzu 4D (kemiksiz ve derisiz) Domuz omuzu 3D (kemiksiz ve derisiz) Pastırma (kemiksiz) Pastırma (kemiksiz ve derisiz) Domuz kesimi 80/20 Domuz şank (kemiksiz) Domuz şank kemikli Domuz kaburgaları Domuz kaburgaları etli...
Fransa, Solesmes, Pays De La Loire, France
...1990'dan beri, FREMONT AFFUTAGE, Fransa genelinde gıda sektörüne yönelik bıçak ve kesme aletlerinin keskinleştirilmesi ve üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Bizim işimiz: gıda sektörü için keskinleştirici. Su altında bıçak ve kesme aletlerinin keskinleştirilmesi. Kesici bıçakların durumu kontrolü, dengeleme ve keskinleştirme. Kıymalık et kesimi, jambon diski, dairesel bıçaklar, ızgaralar ve...
Fransa, CASTELNAUDARY Cedex
...Languedoc ve Cathar Ülkesi'nin kalbinde, Aude'deki Castelnaudary'de, SODICAS CONSERVERIE, Audary markası altında, sizin için Güney-Batı'nın geleneksel mutfağının en iyilerini hazırlıyor. Cassoulet, konfitler, hazır yemekler, pastalar, jambon parçaları, foie gras, hepsi iyi yaşam ve iyi yemenin çağrıştırdığı ürünler. Yerel ürünlerimiz ve geleneksel tariflerimiz, tüketiciler tarafından giderek daha fazla tercih edilmektedir.
Fransa, Perpignan
...Tedarik ettiğimiz mağazaların şarküteri reyonlarında en çok satan ürünler olan ürünlerimiz, İspanya'nın Katalonya bölgesindeki Garrotxa vadisinde üretilen Katalan spesiyaliteleridir. Aromalı veya doğal fuetler, aromalı veya doğal sosisler, tatlı veya acı chorizo, jambon parçaları, 1/4, 1/2 veya kemiksiz tam serrano, geniş bir vakumlu dilimleme yelpazesi, tuzlu göğüs, lomo vb... Ürün yelpazemiz, bölgemize tatile gelen binlerce turisti 10 yıldır şımartmaktadır.
Fransa, Port Brillet
... 9001 ve ISO 13485 sertifikasına sahiptir. Ortopedi kullanımına yönelik tıbbi trikolar, cerrahi setlerde kullanılan trikolar ve cerrahi maskelerin yapımında kullanılan elastik iplikler sunmaktayız. Gıda sektöründe, trikolarımız gıda standartlarına uygun olarak sertifikalandırılmıştır ve et karkaslarının ambalajında veya salamların pişirme süreçlerinde (jambon kılıfı) kullanılmaktadır. Aradığınız triko henüz mevcut olmayabilir, ancak biz onu sizin için yaratabiliriz!
Fransa, Plailly
... bir güvenilirlik seviyesinden faydalanmaktadır. Dünyada 8.000'den fazla LUTETIA sistemi, donma çözme, tuzlama, faz birleştirme, ısıl işlem, kurutma ve tütsüleme, soğutma ve kriyojenik işlemler gerçekleştirmek için kurulmuştur. LUTETIA, tüm üretimleriniz için teknolojik süreçler geliştirmektedir: Domuz şarküteri ürünleri (pişirilmiş jambon, pastırma, pate), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), turşu ürünleri, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar).
Fransa, Bersaillin
... makineleri, Kasaplar ve şarküteriler için karıştırıcılar, Kol gücü ile yoğurma makineleri, Karıştırıcı yoğurma makineleri, Pistonlar, Kasaplar ve şarküteriler için kemik testereleri, Peynir dilimleyiciler, Jambon dilimleyiciler, Et ve pirzola dilimleyiciler.
Serrano A.O.C jambonları üreticisiyiz (Teruel - Calamocha) ve İberik Bellota jambonları üreticisiyiz (Cordoba - Los Pédroches). Fransa, Belçika, İsviçre ve Korsika'ya dağıtım yapıyoruz, teslimat 87520 Veyrac'taki Bodéga deposundan yapılmaktadır!!!! Kemikli ve kemiksiz vakumlu Serrano jambonunu bulabilirsiniz. İberik lomo, sucuk, chorizo ve Mallorca'dan sobrasada.
Fransa, Villefranche De Rouergue
...1962 yılında kurulan SACOR şirketi, Fransa'nın Güney-Batı bölgesinde kuru et ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. SACOR, geleneksel ve yerel tariflere dayanan gıda ürünleri sunmaktadır. Şirket, kuru sosis, kuru salam, şarküteri tabakları, chorizo, kuru jambon, coppa, pancetta, salam, tütsülenmiş göğüs gibi ürünler sunmaktadır. Şirket, şeffaflık ve lezzet mükemmeliyeti konusunda kararlıdır.
Fransa, Villeneuve Tolosane
... çorap, jambon için alüminyum folyo, gıda ipliği, pamuk ve polyester tüp ağ, elastik ağ (pamuk veya polyester), bahçe için elastik ağ, tüp üzerindeki elastik ağ, ekstrüde plastik tüp ağ, örme polietilen tüp ağ, kabukların pişirilmesi için ağ, çam ağaçlarının ambalajı için örme ağ, gıda ağları, palet filmi, gıda streç filmi ve sarıcı, paletleme filmi, jambon için kılıf ve jambon çorapları, çam ağaçları ve bitkiler için oluk, örtüler, vb.
Fransa, Nogent Sur Oise
... France chorizomuz, eşsiz bir tarifle baharatlarla birleştirilmiş domuz eti bazlı bir spesiyalite olup, chorizomuzun ününü oluşturmaktadır. Ürünlerimiz: Jambon kuru sosis, Chorizo boyun, Chorizo çubukları, Chorizo PP D32 çubuk, Dilimlenmiş chorizo, Chorizo küpleri, Chorizo kırıntıları, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Dilimlenmiş chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55...
Fransa, Cesson-Sévigné Cedex
...Fleury Michon, Bel, Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques vb. Gerçekleştirilen projeler: Kesimhaneler, karides paketleme atölyeleri, mini Baby Bel paketleme, yumurta dökümhaneleri, peynir fabrikaları, un değirmenleri, depolar, lojistik platformlar, süt depolama transstokajcıları, gıda katkı maddeleri montaj birimleri, zeytin paketleme fabrikaları, pişirilmiş jambon üretim tesisleri, çocuk ürünleri, surimi, kış bahçesi üretimi, Corn Flakes depolama, dondurulmuş pane balık üretimi, karışık salata üretimi vb.
Fransa, Lacaune
1956 yılında kurulan OBERTI şirketi, şarküteri ve salam ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. 60 yıllık deneyime sahip olan OBERTI, ustalık, eski tarifler ve modern ekipmanları bir araya getirir. Şarküteri ve salam üretiminde kullanılan etler, kaliteli yerel etlerdir. Şirket, sosis, coppa, bacon, tuzlu ve kurutulmuş jambon gibi ürünler üretmekte ve sunmaktadır.
Fransa, Arnouville Les Gonesse
...LUTETIA, tüm üretimlerinize uygun teknolojik süreçler geliştirir ve uygular: domuz şarküteri ürünleri (haşlanmış jambon, pastırma, pate ve diğerleri), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), marine ürünler, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar ve diğerleri).
Fransa, Ramillies
Tavuk baharatları, Meksika baharatları, merguez baharatları, renklendirici ile veya renklendiricisiz sosis kıyması baharatları, barbekü sosis baharatları, pastırma baharatları, kuru sosis baharatları, sarımsaklı sosis baharatları, jambon katkı maddeleri tedarikçileri. Alüminyum catering ambalaj kapları, plastik kaplar, çatal bıçak takımları, gıda temizleyicileri tedarikçileri. Gıda bakterisitleri.
Fransa, Le Rouget
...Cantal'daki Rouget'te bulunan MAS şirketi, Merkez Massif'in geleneksel şarküteri, tuzlama ve konserveleri konusunda uzmanlaşmıştır. Şirket, basit ve otantik tariflere sahip ürünler sunmaktadır. Örneğin, Rouget'teki kurutma odalarında 24 aya kadar olgunlaştırılmış kuru jambon ve el yapımı saf domuz eti pâté'si sunmaktadır. Maison MAS, ürünlerinin kalitesi ve otantikliğ ile tanınmaktadır.
Fransa, MAURON
...ISO 9001-2000 belgesi. Pişirilmiş jambon için pişirme/soğutma hatlarının pazar lideri. Armor Inox, dünya genelinde 100'den fazla Thermix sistemi sunmaktadır. Sürekli olarak yeni endüstriyel trendleri belirliyor, yenilik ve otomasyon ile hızlı bir şekilde yanıt veriyor ve dünya genelindeki pazarların evrimine uyum sağlıyoruz.
Fransa, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Rungis merkezli bir et ticaret şirketi, domuz etinin ithalat/ihracatında uzmanlaşmıştır. Size her türlü kesimi satın alabilir veya sunabiliriz: karkas, omuz, sırt, bel, göğüs, jambon, parçalar, yağ, iç organlar. Domuz etindeki aynı hizmet kalitesiyle, ayrıca sığır, kuzu ve tavuk da işlemekteyiz.
Fransa, Les Aldudes
...PIERRE OTEIZA şirketi yerel gıda ürünleri üretmektedir. Jambon, ventrek, magret, sosis, chorizo, garbura, kremalı çorbalar, foie gras, rilletler, pâté, konserve et, cassoulet, peynir ve şarap sunuyoruz. Ürünlerimizi Fransa'da ve yurtdışında dağıtıyoruz.
Fransa, Foix
...Doğal ve otantik bir ortamda, ROUCH ailesi 1870'ten beri gerçek yerel ürünler, rustik ve lezzet dolu olanları üretmeye devam etmektedir. Ariège bölgesine özgü jambon, kuru karaciğer sosis, kül içinde pişirilmiş sosis, foie gras, ördek konfitleri, yaban domuzu ve geyik pastaları vb... ROUCH şarküteri, ürünlerini Avrupa standartlarına uygun olarak onaylı laboratuvarında, Ariège'deki Ferrières'de üretmektedir.
Fransa, Lacaune
... ediyor. Geçmişin güzel tadı korunurken, modern bir dokunuş da ekleniyor. Lacaune'daki uzun aile geleneğinden miras alınan ustalıklar Lacaune, Haut Languedoc doğal bölgesinin kalbinde yer alan bir kaplıca köyüdür. 800 metre yükseklikte bulunan bu yerin saf ve taze iklimi, kaliteli şarküteri ve tuzlama ürünlerinin, kuru jambon, kuru sosis ve kuru sucuk gibi, üretilmesi ve olgunlaşması için belirleyicidir. İşte burada, deniz ve dağ rüzgarlarının etkisiyle ürünlerimizin olgunlaşması yavaşça gerçekleşir.
Fransa, Servas
...tedarikçilerimizin ve hammaddelerimizin titiz seçimi, ürünlerin izlenebilirliği ve endüstriyel ustalığımız. Ürünlerimiz, Bresse'nin yerel tariflerinden ilham almakta ve özenle seçilmiş malzemelerle üretilmektedir. Jambon, siyah ve beyaz kan sosisi ve baş peynirleri, Bressan civierleri, Lyon usulü pişirilmiş sosisler ve andouillettes gibi birçok şarküteri ürünü üretiyoruz.
Fransa, Vibraye
FASSIER şarküteri, en iyi şarküteri geleneğine uygun olarak üretilen ürünler sunmaktadır. Öne çıkan ürünler: Jasnières şarabında pişirilmiş üst sınıf jambon, kayın ağacında tütsülenmiş sarımsaklı sosis, elle şekillendirilmiş pişirilmiş üst sınıf jambon, kızarmış soğanlı kara sosis.
Fransa, Murat
Fransa, Arzacq Arraziguet
Fransa, Marmagne
Fransa, Nuits Saint-Georges

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play