... sıcaklık kontrollü paslanmaz çelik tanklarda fermente edilmiştir. Meyvenin tazeliğini korumak için tanklarda olgunlaştırılmıştır. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ %53 Cabernet Sauvignon %37 Merlot %10 Cabernet Franc TADIM NOTLARI Güzel bir mor elbise ile süslenmiş olan Château Talusson, çiçeksi bir burun ve taze kırmızı meyve notları sunar. Damakta yumuşak, nazik bir meyvemsi tat ile hemen erişilebilir bir yapıdadır. YEMEK EŞLEŞMELERİ Château Talusson, ızgara etler, soslu yemekler veya meyve bazlı tatlılarla mükemmel bir şekilde eşleşir. 16°C ile 18°C (60°F ile 64°F) arasında servis edin.
Fransa, Villeneuve Sur Lot
...Kıyma steakler, organik tarımdan elde edilen, %100 kasap sertifikalı sığır etinden yapılmaktadır. Etin yapısını mümkün olduğunca koruyan kaba kıyım. Ağırlık: 10x4x100g...
Fransa, Saint-Etienne
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Meyve yoğunluğu ile karakterize edilir; dominant tatları arasında meyve, muz, elma, kivi ve yeşil domates yer alır. Ayrıca, enginar ve taze kesilmiş otlar gibi bitkisel aromaları da vardır. Balıklar, etler (özellikle av etleri), carpaccio ve taze sebzelerle birlikte kullanımı önerilir. Kişisel olarak, sarımsak ve domatesle ovulmuş kızarmış ekmek üzerine bir miktar zeytinyağı eklemeyi veya taze keçi peynirinin üzerine, taze çekilmiş karabiber ile birlikte eklemeyi öneririm. Son 2 yılda 52 kez ödüllendirilen değirmen 2016 Yılında Olgun Meyve Kategorisinde İspanya'nın En İyi Zeytinyağı En İyi...
Fransa, Olivet
...Referans 9990000010028 Pasta ve tatlılar (küçük hamur işleri, tuvaletler, kekler, dondurmalar) için mükemmel veya tuzlu yemeklerde: balık, et, sebzeler, salatalar... Mükemmel bir zayıflama fındığı olan badem, tadı için sevildiği kadar faydaları için de tüketilmektedir. Tekli doymamış yağlar, antioksidanlar, lifler ve proteinler açısından mükemmel bir kaynak olan badem, uzun süreli bir tokluk hissi verir. Tüketim Tavsiyeleri Hazırlıklarınıza (müsli, tatlılar, etler, salatalar...) ekleyin. Serin ve kuru bir yerde, ışıkta korunarak saklayın. İçindekiler Organik Tarım Sertifikalı Badem...
Fransa, Ham
...Pul biber, taze tadı ve büyüleyici aromasıyla tercih edilen bir baharattır. Ocimum basilicum L. türünden elde edilen bu organik ve Ecocert sertifikalı ürün, tariflerinize karakteristik bir lezzet katar. Çok yönlü olan bu baharat, domatesler, patlıcanlar, mantarlar, balıklar, beyaz etler ve hatta çilekler ve limonlarla mükemmel bir uyum sağlar. Özellikle ünlü pesto sosunda kullanılan Florixir®...
Fransa, Saint Christol De Rodières
...%1 Organik Tarım Sertifikalı Bal Aroması -- %99 Elma Sirkesi - Pastörize Edilmemiş, Koruyucu ve Alerjen İçermez Armut, badem ve antep fıstığı ile bal sirkeli karamel soslu bir tavada kullanılabilir. Bu sirke, beyaz etler, salatalar, deniz ürünleri ve foie gras için uygundur. Bu ürün 25 cl olarak mevcuttur.
Fransa, Rillieux La Pape
... 3 anahtar nokta: - El yapımı tarifler Orijinal tarifleri bulmak için özen gösterdik ve onlara hayat vermek ve devam ettirmek için kararlıyız. - Özellikle yerel etler Tüm organik sertifikalı etlerimiz Auvergne-Rhône-Alpes bölgesinden veya komşu illerden gelmektedir. - Doğal malzemeler Tüm ürünlerimiz organik sertifikalıdır ve nitrit, koruyucu veya renklendirici kullanılmadan, doğal domuz veya sığır bağırsaklarına doldurularak üretilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play