...PET şunları içerebilir Net şeker ağırlığı 100gr Olası kullanım alanları: yoğurt, yoğurt makinesi, kekler, krema, beze, makaron, karamel, marshmallow, buz küpleri, su dondurmaları, şekerlemeler ve lolipoplar, krep, waffle, granita, kokteyller, bardak kaplama.... Bileşim: rafine edilmemiş Fransız pancar şekeri, doğal böğürtlen aroması, doğal mor renklendirici (E120) Yumurta, süt, hardal, yer fıstığı, yumuşakça ve kabuklu deniz ürünleri, balık, susam ve soya tohumları gibi maddelerin izleri bulunabilir. Referans:SUCRE0031A...
Fransa, Montfort Sur Meu
...Bretanya, her zaman krepleriyle ünlü olmuştur ve biz de otantik Bretanya buğday krepimizi sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu krepler, sokakta paket almak veya restoranda tatlı olarak tüketmek için mükemmel bir seçimdir! Çikolata sosu, dondurma topu, alevlendirilmiş... Dilediğiniz gibi doldurun! Bretanya'da, çok yüksek kalite standartlarına (HACCP standartlarından daha yüksek) göre üretilen kreplerimizin soğuk zincirini depolarınıza kadar koruyarak, en iyi kalitede ve optimal gıda güvenliği koşullarında sunulmasını sağlıyoruz. Tüm bunlar güvenilir bir izlenebilirlik süreci ile birlikte. ref:P14102...
Fransa, Ploërmel Cedex
Cocotine : Eureden Grubu'nun taze ve dondurulmuş yumurta ürünleri markası. Güçlü yanımız ve farkımız: kooperatif. Fransa'da üretilen yumurtalardan oluşan 200'den fazla referans. 230 yetiştiricimiz sayesinde, tarladan sofraya tam bir izlenebilirlik garantisi verebiliriz. Tüm ürün yelpazesinde bulunan, çıkarılabilir ve yeniden konumlandırılabilir bir etiket sayesinde basitleştirilmiş izlenebilir...
Fransa, Gennevilliers
...Hibiskus çiçeği, cilt, sindirim ve bağırsak hareketleri üzerinde derinlemesine etki eden birçok antioksidan özelliğe sahiptir. Karanfil derinlemesine detoks yaparken, tarçın bağışıklık sistemini güçlendirir. Tatlı veya tuzlu, bu jel tüm yemekleriniz için mükemmel bir eşlikçi haline gelir. Kahvaltıda veya tatlı olarak servis edildiğinde, krep, yoğurt ve diğer ekmeklerle harika bir uyum sağlar. Yemeklerinizde garnitür olarak kullanıldığında, kırmızı meyve tadı.
Fransa, Cadeilhan
... ve balıklarınızı glazelemek, peynirlerinizi, salatalarınızı eşlik etmek için mükemmel, ayrıca birçok tatlıda da lezzetli olacaktır: krep, kek, madeleine, zencefilli ekmek... Özellikle seçilmiş bu organik bal ile organik siyah sarımsağımızın birleşimi, damaklarınızı şaşırtacak ve memnun edecektir.
Fransa, Talant
...Kıtır ve gevrek dokunuşlar ekleyin, Fransız yapımı palmiye yağı içermeyen pırıltılı dantel krepimizle (Gavotte kırıntıları). Kıtır tatlı tabanları, tabak tatlıları, bisküvi ve dondurma hazırlamak için idealdir. Palmiye yağı, renklendirici ve koruyucu içermeyen pırıltılı dantel krep, buğday unu, şeker, tereyağı, ayçiçeği yağı, süt tozu ve arpa maltından oluşmaktadır. Bu dantel krep, kıtır tatlı...
Fransa, Copponex
... almayan bir yerde Tarif fikri Elmalı ve ballı krep Görünmez elmalı kek Yüksek Savoie'de yetiştirilen, sert ve çıtır bir yapıya sahip, oldukça tatlı bir elma. Sarı elbisesinin altında, pembe turuncu ile hafifçe renklendirilmiş, sert ve çıtır bir et gizli. Oldukça sulu olan bu meyve genellikle lezzetli bir şekilde tatlı ve aromalıdır. Biraz yeşil olan Pinkgold Leratess elması, hafif ekşi tadıyla ferahlatır. Bu çeşit, günün her saatinde atıştırmalık olarak tüketilebilir.
Fransa, Landeleau
...{"côté sucré":"Tatlı tarafı:\n\nYumuşak krepler, ev yapımı kreplere benzer. Bu ürünler sade olarak tüketilebilir veya harika tatlılar için bir temel oluşturabilir.\n\nTavada pişirilip çikolata, reçel veya başka bir malzeme ile doldurulduğunda, seçtiğiniz bir likörle alevlendirilerek mükemmel bir tatlı haline gelir.\n\ncôté salé: \n\nTavada yarım tuzlu tereyağı ile pişirildiğinde, kara buğday...
Fransa, Vernosc-Les-Annonay
... yelpazesini özel olarak geliştirmiştir. Kullanım önerileri Hazır kullanım için %100 doğal, aroma, koruyucu ve renklendirici içermez Kolay kullanım ve hassas dozaj için özel ambalaj Ürün ve zaman tasarrufu sağlayan dozaj kapağı Açıldıktan sonra uzun süreli saklama Tüm lezzetleri koruyan bir poşet sayesinde kestanenin gerçek tadı Kestane kreması, sos ve dolgu olarak, krep, waffle, sorbe, beyaz peynir gibi yiyeceklerle birlikte kullanılabilir...
Fransa, Pleucadeuc
...• Tuzlu ve tatlı soslar, garnitürler, yağlar ve sıvı baharatlar • Pompalı ürünler • İşaretli veya işaretsiz UYGULAMALAR • Et, deniz ürünleri, sebzeler, makarna ile birlikte • Hazır yemekler • Krep, omlet, pane ürünleri için dolgu... • Sebzeler, deniz ürünleri için kaplama AMBALAJ • 25 g'dan 1 kg'a kadar poşetler (düz poşet veya doypack) • 5 kg veya 10 kg'lık torbalar • 1 tonluk konteynerler SAKLAMA • Taze poşetler ve kapsüller: 0 ile +4°C arasında 21 ile 180 gün • Dondurulmuş poşetler ve kapsüller: -18°C'de 12 ile 18 ay • Taze konteynerler: tariflere göre son tüketim tarihi...
Fransa, Champier
... Kahvaltı için mükemmel olup, yoğurtlarınız, beyaz peynir, ekmek dilimleri, krakerler, krep, waffle gibi yiyeceklerle harika bir uyum sağlar... Ayrıca tuzlu tarafında, tostlar, quiche, terinler, foie gras veya somon ile de mükemmel bir şekilde eşleşir... Ağırlık: 900 g...
Fransa, Ham
...Organik üzüm jeli, 160g'lık bir kavanozda sunulan lezzetli bir üründür. Organik tarımımızdan elde edilen üzüm suyuyla özenle hazırlanmış bu jel, yumuşak bir doku ve üzümün lezzetli meyvemsi notalarını çağrıştıran doğal olarak tatlı bir tat sunar. Ekmek, krep veya brioche üzerine sürmek için ideal olan bu üzüm jeli, aynı zamanda pastacılıkta da kullanılabilir; keklerinize ve tartlarınıza meyvemsi...
Fransa, Besancon
...MUTFAKTA: Zerdeçal genellikle doğu mutfağındaki tuzlu yemeklerde kullanılır. Ancak tatlı hazırlıklara da eklenebilir. Bazıları, çay infüzyonlarına lezzet katmak için birkaç tutam zerdeçal ekler. Ayrıca, krep yaparken zerdeçal ile renklendirme yapılabilir. FAYDALARI Doğal bir anti-inflamatuar olan zerdeçal, eklemlerin korunmasına yardımcı olur, sindirim konforunu artırır, karaciğer sağlığını korur ve yağların depolanmasını kolaylaştırır. Ayrıca, oksidatif strese karşı mücadele eden antioksidan özelliklere sahiptir.
Fransa, Seignosse
... olmadan nazik bir şekilde yönetilmektedir ve akçaağaçlar, uyumlu ve dengeli bir orman için diğer ağaç türleriyle bir arada yaşamaktadır; organik sertifikalıdır. Organik akçaağaç şurubu, Mart ortası ve Nisan sonlarında üretilmektedir. Vifranc Farm'ın yüksek kalite standartları, akçaağaç ormanını işleme ve akçaağaç şurubu üretme konusundaki özellikle titiz yöntemlerle bu olağanüstü şurup içinde yansımaktadır. Krep ve Fransız tostu ile, yoğurt veya lor peyniri ile, her türlü meyve veya tatlı-ekşi tariflerle iyi gider. Bio-Monde, 30 yıldır La Ferme Vifranc'ın tarihi ortağıdır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler