Fransa, Sète
...Golfo Nuevo Deniz Ürünleri kokteylini çözün, tüm malzemeleri 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile sarımsak ve maydanoz ile soteleyin. Bu arada taze spagettiyi pişirin. Pişen karışıma 20 cl sıvı krema ekleyin, ardından parmesan serpin, tuz ve karabiber ekleyin. Makarna süzün ve sosla karıştırın. Sıcak servis yapın.
Fransa, Aix En Provence
...FENOUIL VULGAIRE - Feoniculum vulgare Tıbbi faydalarının yanı sıra, yabani rezene mutfakta taze ve tatlı bir lezzet sunarak yemeklerinizi aromalandırır. Anise benzer bir tat. Bitki Rezene - Feoniculum vulgare. Mutfak Demleme, kaynatma, toz, tentür, şurup, şekerleme, şarap, makarna, pirinç, wok, tajin, sebzeler. Şekil / Miktar Tam organik kuru tohum / 40g - 300g. Menşei Fransa - %100 organik tohumlar. Faydaları Antispazmodik, sindirim, iştah açıcı, gaz giderici, idrar söktürücü. Diğer kurutulmuş ot referanslarını görmek için çevrimiçi bitkisel ürünler bölümünü ziyaret edin.
Fransa, Pleucadeuc
...• Tuzlu ve tatlı soslar, garnitürler, yağlar ve sıvı baharatlar • Pompalı ürünler • İşaretli veya işaretsiz UYGULAMALAR • Et, deniz ürünleri, sebzeler, makarna ile birlikte • Hazır yemekler • Krep, omlet, pane ürünleri için dolgu... • Sebzeler, deniz ürünleri için kaplama AMBALAJ • 25 g'dan 1 kg'a kadar poşetler (düz poşet veya doypack) • 5 kg veya 10 kg'lık torbalar • 1 tonluk konteynerler SAKLAMA • Taze poşetler ve kapsüller: 0 ile +4°C arasında 21 ile 180 gün • Dondurulmuş poşetler ve kapsüller: -18°C'de 12 ile 18 ay • Taze konteynerler: tariflere göre son tüketim tarihi...
Fransa, Perpignan Cedex
...balıklar, yumurtalar, çorbalar veya sebze sote, gratinler, kekler… Kuzu, tavuk, balık kari… bu tipik karışım ile hazırlayabileceğiniz birçok lezzetli yemek var. Kari ayrıca taze krema ile, balık veya midye çorbasında, balık ve kabuklu deniz ürünleri, beyaz etler, patates, pirinç, makarna, omlet, mayonez, yumurta kasesi ile de aromalarının zenginliğini çok iyi ifade eder. Ayrıca sebzeler veya meyvelerle de mükemmel bir şekilde uyum sağlar.
Fransa, Liergues
...1997 yılında kurulan Cinque Terre Concetti, İtalyan restoranları için ekipman, tam düzenleme, eğitim ve danışmanlık alanında uzmanlaşmıştır. Şirketimiz, taze makarna makineleri (makine, ravioli makineleri, gnocchi makineleri ve kombineler) dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca makarna pişirme, pizza yapımı ve İtalya'da üretilen kaliteli gıda ürünleri (makarna sosları, risotto vb.) için gerekli tüm ekipmanları sağlamaktadır. Cinque Terre Concetti ayrıca onaylı bir İtalyan mutfağı eğitim merkezi de bulundurmaktadır.
Fransa, Saint-Priest
...Distram: Taze veya dondurulmuş gıda ürünleri dağıtımcısı ve tedarikçisi. Lyon, Bordeaux ve Montpellier'de bulunan bir gıda toptancısı. Ambalaj tedarikçisi, restoranlar için CHR tedarikçisi, toplu yemek hizmetleri, catering. Pizzacı, restoran, atıştırmalık hızlı yemek için ambalaj ve malzeme satışı. Helal gıda malzemeleri, hamburger, tavuk, pizza, sandviç malzemeleri, fırıncılık ve pastacılık ürünleri tedarik eden bir dağıtıcı, Barilla makarna dağıtımcısı, Haagen Dazs dondurma dağıtımcısı.
Fransa, Epernon
SEALED AIR, 40 yılı aşkın süredir koruyucu ambalajların önde gelen üreticilerinden biridir. Ürünlerimiz taze et, tavuk, balık ve deniz ürünleri, şarküteri, tuzlama ve tütsülenmiş ürünler, peynir ve süt ürünleri, meyve ve sebzeler, fırıncılık, pizza, makarna, hazır yemekler, restoran, sıvılar ve akışkanlar pazarlarına yöneliktir. Ambalaj çözümlerimiz çeşitlidir: vakumlu çekme torbası ambalajı...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play