• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • toz yağ

Sonuçlar

Toz yağ - Fransa

Fransa
  1. NEVER DY

    Fransa

    2017'den beri tarımsal gıda, kozmetik ve nutrasötikler sunuyoruz. Hammadde ve içeriklerimizin tedariğinde özellikle titiz davranarak, süreç boyunca (hasat, paketleme, ithalat, depolama, teslimat) tüm ürünlerimizin kalitesini ve izlenebilirliğini garanti ediyoruz. Uzmanlığımızı, karşılaştığınız zorlukların ve sektörünüzün Ar-Ge'sinin hizmetine sunuyoruz | Sistematik analiz | kaynak bulma ve ithalat | İthalat, paketleme, lojistik ve nakliye konularında güçlü deneyim ve kalite yaklaşımı. 25'ten fazla hammadde ve çeşitli içeriklerden oluşan geniş organik (ve geleneksel) ürün yelpazesi - Tozlar - Unlar - Tohumlar - Yapraklar - İnfüzyonlar - Yağlar - Bütün ürünler - Baklalar - Tegumentler - - ORGANİK VANİLYA Bölünmüş veya bölünmemiş | Gurme siyah | Gurme TK | Kırmızı ABD/AB | Bourbon - ORGANİK HAM KAKAO | Toz | Fasulye - ORGANİK PSYLLIUM | Tegümentler | Toz - ORGANİK MORINGA | Toz | Kurutulmuş yapraklar | tohumlar | Sıvı yağ. - ORGANİK ZENCEFİL | Toz.... ZERDEÇAL - KAPLAN - BAOBAB - EBEGÜMECİ - ARONIA - ARGOUSIER - KUŞ GÖZÜ BİBER - KIRMIZI BİBER - TARÇIN - KENEVİR - KARDAMON - KARİNÇ PAPAYA vb... Web sitemizde ürün kataloğumuzu bulabilirsiniz. FRANSA & AVRUPA'YA Teslimat. Tüm idari prosedürleri üstleniyoruz.

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Fransa

    Verified by europages badge

    1880 yılından bu yana Sethness Roquette şirketi, şekerleme üreticilerine ve tarımsal gıda endüstrisine yönelik olarak çeşitli şekiller halinde (sıvı, hamur, toz veya çıtır) üretilmiş karamel alanında uzmanlaşmıştır. Dünyaya dağılmış 4 üretim merkezi sayesinde, Sethness Roquette karamel üretiminde dünya lideri olduğunu kanıtlamıştır. RENKLENDİRİCİ KARAMELLER : Renklendirici karameller, tarımsal gıda endüstrisinde en yaygın olarak kullanılan renklendiricilerdir. Yüksek kaliteleri herkes tarafından kabul edilen renklendirici karameller, ürün renginin standart olmasını sağlamak amacıyla çeşitli türden uygulamalarda çok çeşitli çözümler sunmaktadır. BURNT SUGARS: Yanık şekerler sıvı veya toz halde olsun, karamelize edilmiş şeker olup gıda maddelerine tat ve/veya renk vermesi amacıyla kullanılmaktadır. AROMATİK KARAMELLER : Aromatik karameller, gıda maddesi olarak kullanılan şekerin kontrollü sıcaklıklarda işlenmesiyle elde edilir. Sıvı veya katı halde olsun, sonuçta elde edilmek istenen tada göre az veya çok karamel tadı vermesi için kullanılmaktadır. Pişirilme derecelerine bağlı olarak bal tadında, geleneksel tat olarak veya keskin yanık tadında ürünler elde edilmektedir. ÖZEL KARAMELLER: Özel karameller, sütlü karamelden, tuzlu tereyağlı karamellere, veganlar için karamellerden, düşük şekerli karamellere kadar çeşitli gruplara ayrılmaktadır Bu karameller hamur ve çıtır halinde olsun, her ürünün kendine has bir tadı da birlikte sunmaktadır. Çeşitli katkı maddelerinin kullanılması da mümkündür (bal, süt, krema, çikolata, tereyağı, bitkisel yağlar…).