... bataklıklarında el ile toplanmaktadır. Armagnac: Fransa'nın Güney-Batı bölgesine ait bu ünlü içki, odunsu bir nota ve olağanüstü bir aromatik derinlik katmaktadır. Kavrulmuş Çam Fıstıkları: Özenle seçilmiş ve kavrulmuş bu çam fıstıkları, çıtır bir dokunuş ve ince bir fındık aroması ekler. Kullanımlar: Sel Gascon, yemeklerinizi zarif ve lezzetli bir şekilde süslemek için idealdir: Etler: Bir ızgara biftek, bir ördek göğsü veya kuzu pirzolası üzerine serpiştirerek tatları artırın. Referans:SELGASCON...
Fransa, Saint-Etienne
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... aşağıdaki hazırlık önerilerini takip edin: Aromalarından tam anlamıyla faydalanmak için, 2 yemek kaşığı zeytinyağında 1 dolu çay kaşığı biyolojik fesleğeni bekletin. Tüketmeden önce 15 dakika bekleyin. Yumuşak ve baharatlı tadıyla, bu biyolojik fesleğeni tüm sebzelerle, özellikle domateslerle, ama aynı zamanda etler ve balıklarla da birleştirebilirsiniz. Ayrıca tuzlu dondurmalarda (örneğin, keçi peyniri/fesleğen) veya meyve salatalarında da kullanılabilir. AB Etiketi - Ecocert Metal kutu. Net ağırlık 6gr. Bu ürünün sadece yedeğini de sipariş edebilirsiniz,...
Fransa, Pleucadeuc
... kolaylaştırılmıştır • Farklı boyutlarda güzel işaretlerin korunması (sebzeler, etler) • Renk ve dokuların kontrolü ve tutarlılığı AMBALAJ • 10 kg'lık kartonlar • 10 ila 15 kg'lık torbalar KORUMA • -18°C'de 12 ila 24 ay.
Fransa, Olivet
...Referans 3317960007527 Ahşap, ferah, baharatlı ve hoş aromatik bir parfüm. Siyah biber taneleri yeşilken toplanır, ardından birkaç gün fermantasyona tabi tutulur ve güneşte kurutulur; bu süreçte büzüşür ve kararmaya başlar. Biber, geleneksel olarak tuzlu tüm yiyeceklerin tadını artırır. Et suyu baharatlamak için tercihen bütün taneler kullanılması önerilir. Biberin aromasını kaybetmemesi ve hazırlığa acılık katmaması için, pişirme işleminin sonunda eklenmesi daha iyidir. Kullanım önerileri: soslar, etler, yumurtalar, iç harçlar, börekler, sebzeler...
Fransa, Guérande
...Portakalın ekşi ve ferahlatıcı tadını ve Marais'in Tuz Çiçeği'nin tuzlu inceliğini keşfedin. Beyaz etler ve çikolata bazlı tatlılar için mükemmel bir lezzet artırıcıdır. Yazın ortasında toplanan Tuz Çiçeği, rüzgar ve güneşin buluşmasından doğmuştur. Doğudan gelen rüzgarla, karanfillerin yüzeyi ince bir parıltılı kristal tabakasıyla kaplanır. El ile toplanan bu kristaller, eşsiz bir incelikte menekşe ve gül kokularına sahip bir tuz çiçeği oluşturur. Portakalın tadıyla birleştiğinde, beyaz etler veya tatlılarınız için yaz lezzeti katacaktır. SKU:FS0150...
Fransa, Perpignan Cedex
...Uzak diyarlardan geldiği bilinen bu ağaç, Batı Asya kökenli olup, günümüzde özellikle Hindistan, Tayland, Malezya ve 1828'den beri, Hint işçilerinin göçüyle birlikte, Réunion Adası ve Mauritius'ta bulunmaktadır. Bu ağaç 4 ile 10 metre arasında boylanabilir ve küçük beyaz çiçekleri çevresine hoş bir koku yayar. Kari, tuzlu yemeklerde aromalarının zenginliğini en iyi şekilde ifade eder: Etler...
... işbirliği. Aşağıdaki ürün yelpazelerini pazarlıyoruz: tuzlu/tatlı market ürünleri, içecekler, alkol, gurme ürünler, taze/dondurulmuş/şarküteri ürünleri, meyve ve sebzeler, tütsülenmiş etler ve kümes hayvanları, balıklar, etler ve sosisler, kanlar, tuzlama ürünleri ve daha fazlası. Müşterilerimiz ticaret, restoran, büyük perakende, sanayi ve toptancılardan profesyonellerdir. Wissous, Essonne'da bulunan ekibimiz, sorularınızı yanıtlamak ve ürünlerimiz hakkında size danışmanlık yapmak için buradadır.
Fransa, Saint-André-Le-Puy
... olgunlaşma sürecine saygı göstererek yavaşça kurutulmaktadır. 9 aydan fazla olgunlaştırılan jambonlar, tüm inceliklerini ortaya koymaktadır. SUCUKLAR Sucuğumuzu yapmak için en iyi parçaları seçmeye özen gösteriyoruz. Auvergne veya Rhône-Alpes kökenli domuzların omuz, göğüs veya jambonundan elde edilen etler, ustaca bir karışıma girmektedir. Böylece her bir tarifimize yumuşaklık ve aromatik güç karakterleri kazandırıyoruz. Doğal bağırsaklara doldurma işlemi elle gerçekleştirilmektedir.
Fransa, Saint-Martin-De-Seignanx
... - Mutfak bazları: ön pişirilmiş pirinç, et suyu ve sos bazları - Etler ve tuzlu ürünler için baharatlar - Balık aromaları - Baharatlar, doğal otlar, dehidre sebzeler, marine ürünleri - Atıştırmalıklar için aromalar, - Mutfak bazları, baharatlar, marineler, dehidre sebzeler ve otelcilik ile restoranlar için teknik mutfak ürünleri.
Fransa, Castets
... maddesi, koruyucu, renklendirici veya tat artırıcı içermez. Taze ürünlerimizi alıyor ve mümkün olduğunca kısa tedarik zincirlerini destekliyoruz; yerel üreticilerden iyi sebzeler (domates, yeşil fasulye, beyaz fasulye, bezelye...), iyi etler (domuz, ördek...) ve Saint Jean de Luz veya Adour balık pazarından mükemmel balıklar (kalamar, beyaz ton balığı, lamba balığı...) seçiyoruz. Tüm konservelerimiz, 600 m2'lik CEE ve HACCP standartlarına uygun atölyemizde, üç aşçımız tarafından hazırlanmakta ve pişirilmektedir.
Fransa, Lacaune
1956 yılında kurulan OBERTI şirketi, şarküteri ve salam ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. 60 yıllık deneyime sahip olan OBERTI, ustalık, eski tarifler ve modern ekipmanları bir araya getirir. Şarküteri ve salam üretiminde kullanılan etler, kaliteli yerel etlerdir. Şirket, sosis, coppa, bacon, tuzlu ve kurutulmuş jambon gibi ürünler üretmekte ve sunmaktadır.
Fransa, Paris
VIF yazılımı, gıda sektöründeki tüm alanlara hitap etmektedir: fırıncılık-şekerleme, süt ürünleri, hazır yemekler, deniz ürünleri, şarküteri, tuzlu etler, kümes hayvanları, meyve ve sebzeler, ticaret, et işleme.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play