... geniş bir yelpazede yemek hazırlıkları için ideal kılar. Bu unun en önemli avantajlarından biri, doğal olarak glütensiz olmasıdır; bu da onu çölyak hastalığı olan kişiler veya diyetlerinde glüten istemeyenler için mükemmel bir seçenek haline getirir. Menşei: Ukrayna. Ambalaj: 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg kraft kağıt torba. Paletleme: 750-950kg.
Fransa, Liverdun
Bloch, iki yüzyıllık aile şirketi, Grand-Est bölgesinde bulunmaktadır ve 1811 yılında kurulmuştur. İlk olarak Strasbourg yakınlarındaki Alsace'da yer alıyordu. 1870 yılında şirket, potajlar ve kısa kaynatmalar ürettiği Nancy banliyösüne, Lorraine'e taşındı. Şirket, 2000'li yıllarda HIGY tarafından satın alındıktan sonra, faaliyetini mutfak yardımlarına odakladı. Yeni adı altında Auguste BLOCH, ...
Fransa, Fleury Les Aubrais
...): Tam tahılı içerir, lif açısından zengindir. Yarım tam un (T110): Lif açısından biraz daha az, ama yine de besleyicidir. Beyaz un (T45 veya T55): Daha hafif olup, hamur işleri, beyaz ekmek ve birçok yemek hazırlığı için kullanılır. Buğday unu, yemek tarifleri ve hamur işleri için çok yönlüdür. Karbonhidrat, protein ve bazen lif sağlar.
... mükemmel bir seçimdir ve böylece eşsiz ve lezzetli bir yemek deneyimi sunar. Avrupa'nın sıkı standartlarına uygun olarak üretilen bu "feuilles de brick"ler, GDO'suz, iyonize edilmemiş ve hidrojenlenmemiştir, bu da sağlıklı ve güvenli bir tüketim sağlar. Ayrıca vejetaryen ve koçer diyetlerine de uygundur, bu da onları geniş bir tüketici yelpazesine erişilebilir kılar. Pratik ambalajları ve uzun raf...
Fransa, Paris
...Paraguay'da maniok unu üretiyoruz ve bunu Fransa ve Avrupa'ya ihraç ediyoruz. Sürdürülebilir bir gelişim sürecine dahiliz ve bu nedenle, müşterilerimize ürünümüzün kalitesini ve tazeliğini sağlamak için sipariş üzerine ekim yapıyoruz. Aylık 25 ton üretim kapasitemiz var. Lütfen istediğiniz miktarı ve şirketinizin iletişim bilgilerini belirterek bir teklif almak için bizimle iletişime geçin, teşekkür ederiz!
...Yeşil muz unu, olgunlaşmamış muzların kurutulup ardından öğütülmesiyle elde edilir. Doğal olarak glütensizdir, çok yönlüdür ve yemek pişirme, fırıncılık ve hatta ekmek yapımında kullanılabilir.
Fransa, Les Eyzies De Tayac
...Bu büyük taneli, açık renkli havyar, olağanüstü bir incelik ve ağızda uzun bir tat bırakma özelliğine sahiptir. 1 ila 4 ay arasında olgunlaştırılır ve en uygun tüketim zamanını atölye şefimiz belirler. Yağlı ve sert, deniz tadında ama aşırıya kaçmadan, damaklarınızı şımartacaktır. Son derece titiz bir seçim sürecinin ürünü olan bu nadir kalitedeki havyar, üretimimizin yalnızca %5 ila %10'unu...
Fransa, Ostwald
...Besleyici, organik ve el yapımı! Gemilli şeklindeki makarnalarımıza bayılacaksınız! Ve yumuşak çıtırlık için al dente pişirme seçeneğini tercih edin. Kullanım önerileri: Su kaynatın, besin kalitesini koruyarak hızlı pişirme 3/4 dakika, soğuk veya sıcak servis edin. Saklama: Kapalı bir kapta, kuru ve ışıkta koruyarak saklayın. İçindekiler: eski buğday unu, keten tohumu unu, su Miktar 250g'dan 2,5kg'a...
Fransa, Saint Ignat
...Fonksiyonel unlar buğday bazlı Fonksiyonel un serileri, benzersiz ve yenilikçi bir süreçten elde edilmektedir: patentli Farigel® hidrotermal işleme yöntemi. 30 yılı aşkın bir süredir, Limagrain Ingredients, ekmek yapımı, pastacılık, atıştırmalıklar, yemek ürünleri ve beslenme gibi çok çeşitli uygulamalar için fonksiyonel unlar geliştirmektedir. Tam buğday unları Tam buğday unları, tam tahılın...
Fransa, Cuchery
... üretim süreçlerinden geçmiştir. Uzun, ince ve parlak tanelere sahip olan bu pirinç, yüksek oranda tam tahıl pirinci içerir ve hoş bir aroma yayar. Pişirildiğinde, sonuç güzel bir pirinç olup, lezzetli bir tat ve gerçek yasemin pirincinin eşsiz tadını sunar. Kalite kontrolüne olan bağlılığımız, yıl boyunca her zaman lezzetli bir yemek deneyimi garanti eder. Gerçek yasemin pirincinin lezzetli özünü takdir edenler için ideal olan ürünümüz, hem lezzeti hem de kalitesini ön plana çıkarır.
Fransa, Paris
...doktor Bircher'in yüzyılın başında yüksek dağlarda, yaşına rağmen oldukça zinde bir çobanla karşılaştıktan sonra, onunla yemek paylaştıktan sonra tarifini oluşturduğunu anlatıyor. Yemek, süt içinde ezilmiş buğday, birkaç fındık ve bir elma ile birlikte, bal ile tatlandırılmıştı. Başlangıçta özellikle "sağlık" çevrelerinde ve dağcılar arasında bilinen muesli, artık birçok çeşidiyle birlikte beslenmemizde önemli bir yer edinmiştir. Ean13:3770010599579 Referans: MuesliNatureBioFrance1...
Fransa, Landeleau
... sayesinde, formuna ve/veya sağlığına dikkat eden kişiler için mükemmel bir seçenektir. Bu krep, korunma amacıyla iyi pişirilmiştir. Soğuk olarak sandviç şeklinde, ya da kahvaltıda ve atıştırmalık olarak (tereyağlı veya çikolata, reçel ile…) tüketilebilir, öğle ve akşam yemeklerinde ise çeşitli malzemelerle doldurulabilir. Yemek fikri: Öğün için, hayal edilebilecek her şeyle doldurabilirsiniz: - tereyağı, gruyere peyniri, jambon, yumurta, - tereyağı, füme somon, limon suyu - peynir, salata - sosis - füme domuz pastırması - küçük sebzelerle...
Fransa, Bernin
...Kalys Productions, Avrupa'da tanınmış bir konjac unu ve fonksiyonel bileşenler tedarikçisidir. Geniş ürün yelpazemiz, sanayicilerin, zanaatkarların, gastronomi profesyonellerinin, sağlık, toplu yemek hizmetleri ve amatör şeflerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere çeşitli konjac unları, doğal tekstürleştiriciler ve besin bileşenleri içermektedir. Konjac unları ve konjac gomları, lifler...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play