Fransa, Condé-Sur-Marne
...Hediye fikriniz mi tükendi? Bu Paris'teki üç anıtı içeren hediye kutusu, birine mutluluk vermenin orijinal bir yoludur. Yumuşak buğday ve sert buğdaydan yapılan bu sıradışı makarnalarla damak tadınızı şaşırtın. Net ağırlık: 450g...
Fransa, Saint Maur Des Fossés
... ve E Vitamini içermektedir. Maske, yüksek yağ asidi ve E vitamini içeriği ile tanınan argan yağı ve saçları besleyip nemlendiren faydalı yağ asitleri ile ünlü shea yağı gibi bitkisel yağlar ve yağlarla zenginleştirilmiştir. Soya, pirinç proteinleri ve erilit içeren aktif bileşenlerin kombinasyonu, saçların pul tabakalarına nüfuz eden derin bir nemlendirme sağlar, böylece saçları daha esnek, daha dayanıklı ve daha yumuşak hale getirir.
Fransa, Aix En Provence
... maddeler: soya lesitini, buğday lifi kalınlaştırıcı: guar unu, un işleme ajanı: askorbik asit. Üretim, susam, yumurta ve süt ürünleri kullanan bir atölyede yapılmaktadır. Ambalaj: yaklaşık 18 adet paket başına Net Ağırlık: 300g Besin Değerleri: 100g için ortalama besin değeri Enerji değeri: 301 Kcal yani 1198 KJ Yağ: 6.1 g Doymuş yağ asitleri: 2.9 g Karbonhidrat: 50.9 g Şeker: 5 g Lif: 4.
Fransa, Torcy Le Petit
... tahıllarına ait özel ürün yelpazemiz, fırıncılık profesyonelleri için gerçek bir farklılaşma aracı oluşturmaktadır. Geleneksel tarifte herhangi bir değişiklik yapmadan, hamurun yoğrulmasının sonunda doğrudan hamura eklenerek karakterli ürünler yaratılmaktadır. Mayanın yoğunluğu: Dengeli Filizlenmiş tohumların ağızdaki dokusu: Yumuşak, Dişle patlayan Ekmek için sağlanan tatlar: Buğday, çavdar...
Fransa, Mougins
Fransa, Saint Ignat
...Fonksiyonel unlar buğday bazlı Fonksiyonel un serileri, benzersiz ve yenilikçi bir süreçten elde edilmektedir: patentli Farigel® hidrotermal işleme yöntemi. 30 yılı aşkın bir süredir, Limagrain Ingredients, ekmek yapımı, pastacılık, atıştırmalıklar, yemek ürünleri ve beslenme gibi çok çeşitli uygulamalar için fonksiyonel unlar geliştirmektedir. Tam buğday unları Tam buğday unları, tam tahılın...
Fransa, Essey-Les-Nancy
...Yumuşak dokulu ve yoğun baharat tadına sahip zencefilli ekmek. İçindekiler: BUĞDAY unu *, BAL, tam yumurta (serbest gezen), tereyağı, esmer şeker *, SÜT *, zencefilli ekmek baharatları (tarçın, anason, zencefil, kakule, kişniş, karanfil, yıldız anason). * Organik tarım ürünleri Portiyon yaklaşık 140 gr. Kuru, sıcaklık ve ışıktan korunaklı bir yerde saklayın. 100 g için ortalama besin değerleri: 1421 KJ / 463,7 Kcal, yağ: 25,4 g, doymuş yağ asitleri: 15,7 g, karbonhidrat: 52,6 g, şeker: 27,4 g, protein: 5,6 g, tuz: 0,7 g 150:g...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play