İtalya, Trepuzzi
... 24 saatlik infüzyon, her bir botanik bileşenin, aralarındaki ardıç meyveleri, kişniş, portakal kabuğu ve Clitoria Ternatea çiçeği ile birlikte geleneksel damıtma alambiklerinde üç kez damıtılmasına yol açar. Tüm şişeleme süreci el ile yapılmaktadır.
Fransa, Ducy-Sainte-Marguerite
...Le 44, geleneksel bir Norman tarifidir. La Flaguerie 44, kahve çekirdekleri, portakal ve karanfilin elma brendisi içinde en az 44 gün bekletilmesiyle elde edilir. Brüt ağırlık: 1450g / 3,2lb 6'lı kutu ağırlığı: 9kg / 19,8lb...
Bulgaristan, Otets Paisievo
... kısmı, antik Yunanlılar ve Romalılar tarafından limon kabuğunu andıran hoş ve ferahlatıcı kokusu için kullanılmıştır. Bulgaristan'da geleneksel olarak çay hazırlamak için kullanılır ve ayrıca - mantar ve likör hazırlamak için ayrı olarak kullanılır. Sinir yatıştırıcı, ağrı kesici, spazm giderici, hipotansif, iştah artırıcı, sindirim fonksiyonunu iyileştirici etkisi vardır. Sinir kökenli hastalıklarda (hızlı kalp atışı, kalp nevrozu, nevrastenia, sinir kökenli kusma, migren, cinsel uyarılma, göğüs kuruluğu) kullanılmaktadır.
Ukrayna, Chornomorsk
...Fransa'da, turşu yapılmış olgunlaşmamış alıç meyveleri zeytin yerine kullanılır. Ürünlerimizin kurutulmasını, maksimum faydalı maddeleri korumak için tüm gereksinimlere uygun olarak sağlıyoruz. Menşei ülke - Ukrayna Tür: Geleneksel Bitki kısmı: Meyve (meyveler) Miktar: Yılda 30 tona kadar Paketleme: Gereksinimlere göre...
Belçika, Liège
...GECE ORYANT LİKÖR PİSANG 70 CL ALKOLSÜZ Egzotik alkolsüz lezzet Gece Orient Pisang alkolsüz, geleneksel Pisang Ambon'a egzotik bir alternatif sunuyor. Olgun muz, bu klasik tarifi yenilikçi bir yorumla yeniden yorumlayarak nazik bir tatlılık katıyor. Tropiklerdeki lezzet uyumunu tatmak için mükemmel bir seçenek.
İtalya, MILANO
...la Dilmoor, alkollü içecekler ve şuruplar sektöründe lider bir İtalyan şirketidir. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Özel bir tarifle elde edilen, hoş bir lezzete sahip likör Geleneksel limon likörü KULLANIM TAVSİYELERİ Soğuk servis edin. Servisten önce çalkalayın. Dondurmayın. ALKOL BİLGİLERİ Likör Hacimce alkol: 25 Tüketim önerileri: Soğuk servis edin. Servisten önce çalkalayın. Dondurmayın. PAKETLEME 6'LI 1 ADET = EURO 4,20 1 PALLET 76 ADET 6'LI PAKET MINIMUM SİPARİŞ 10 PALLET...
Fransa, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...La Manzana Egiazki, yeşil elmalardan damıtma yoluyla elde edilen ünlü İspanyol Bask likörünün geleneksel tarifinden ilham alıyor. Kesinlikle daha önce karşılaşmışsınızdır; aynı zamanda manazanita veya manzana verde olarak da adlandırılır. 2000'li yıllarda oldukça popüler olan bu likör, zamanla göz ardı edilmeye başlandı. Egiazki evi, bu klasik eseri yeniden yorumlayarak ona eski ihtişamını...
Bulgaristan, Sofia
... nektar kaynağıdır ve geleneksel olarak bahar ve yenilenmenin sembolüdür. İnekotu çiçekleri, hoş kokulu bir çay yapmak veya tatlı bir şarap (İnekotu şarabı) veya likör içine infüze etmek için kullanılabilir.
Fransa, Condom
...Geleneksel gazkon portakallı kokteylin temelidir: acı portakal ve portakal kabuğu ile doğal infüzyon, Armagnac. Bir brut pétillant ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca hamur işlerine de lezzet katacaktır. AĞIRLIK: 1.3 kg ŞİŞE: 70cl Şişe SKU: 030...
Fransa, Boissy Saint Leger
...1960 yılından beri Val de Marne'ın ustalıkla çikolata üreten ustası. Üç nesildir, Janin ailesi geleneksel yöntemlerle çikolata üretmektedir. Île-de-France'ın en son el yapımı çikolata dükkanlarından biri. Çikolatalar, en iyi kakao çekirdeklerinden elde edilmekte ve geçmişin geleneğine saygı göstererek büyük bir özenle hazırlanmakta. Chocolats Janin, 94 numaralı bölgede, Stéphane Janin'ın çikolata...
İsviçre, Neuhausen Am Rheinfall
... Kullanım: Shotlar ve likörler: 2cl boyutu, geleneksel shotlar ve küçük likör porsiyonları için mükemmeldir, böylece tadı ve deneyimi tam olarak yaşayabilirsiniz. Bakım Talimatları: Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Fransa, Mazion
... şekilde üretilmiştir. ALCOOL : %12 Vol DOSAGE : Tip, kuru PACKAGING : 750 ml şişe NOTES : Parlak, güneş dolu bir şarap, yeşil yansımalarla. Ağızda hafif limon tadı. MATCH FOOD AND WINE : Başlangıçlar, balıklar, deniz ürünleri ile çok iyi uyum sağlar ve bir likör ile aperitif olarak tüketilebilir. 7 ile 10 °C arasında tüketilmesi önerilir.
...İncir Likörü Geleneksel bir tarifle elde edilen en kaliteli likör, kırmızı, beyaz ve sarı incir kullanarak; çoğunlukla Etna'nın yamaçlarından gelmektedir. 50cl Vol.25%...
Slovenya, Ljubljana
... kırmızı şarap olduğu doğrudur. Brda'da en eski Pinot Noir bağlarına sahip olduğumuzu gururla söyleyebiliriz. Şarap, hafif saydam bir yakut rengi ve tuğla tonlarıyla karakterizedir. Olgun kirazların veya hatta likör içindeki kirazların aromalarında belirgin varyasyonlar vardır; bunlar hafif bir portakal kabuğu notasına dönüşür. Tadı da tanınabilir olgun meyve, özellikle kirazdır. Son olarak hafif bir nane tadı. Hafif, olgun tanenlerin algılanabilirliği. Son derece dengeli ve hoş bir şekilde yumuşak, dolgun bir gövdeye sahip ve uzun bir bitişle, hoş bir kiraz cevizi tadı ile.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... anımsatan ince bir dokunuş katmaktadır. Sonuç olarak, geleneksel bir Amaretto'dan iki kat daha az şekerli ve harika bir aromaya sahip bir likör ortaya çıkmaktadır. Buz üzerinde veya kokteyllerde (Amaretto Sour, Amaretto Coffee veya Godfather gibi) tüketmek için bir lezzet! La maison : Adriatico, büyük İtalyan markalarıyla kendi sahalarında rekabet etmek için gelen Fransız girişimci Jean-Robert Bellanger'ın başarılı bir girişimidir. 40 yaşında, alkollü içkilere yönelmeye karar vermiş ve markayı Eylül 2019'da kurmuştur. Type: Amaretto Contenance: 70cl Degré alcoolique: 28%...
Kıbrıs, Nicosia
... geleneksel teknolojilere kıyasla daha az yatırım gerektirir. Makine, PET su şişeleri, bidonlar, likör mini şişeleri, geniş ağızlı kavanozlar, büyük variller ve basınçlı kaplar kalıplayabilir. Saplar, şişe ile tek parça olarak entegre edilebilir.
Fransa, Paris
...Champagne Bölgesi'nde üretilen bu Nadir, Çekici ve Olağanüstü Likör, Foléré bitkisi (diğer adıyla BISSAP) bazında, dünya çapında benzersiz bir fermantasyon tekniği ile güçlendirilmiş pinot meunier ve foléré karışımı ile öne çıkmaktadır. Bu geleneksel teknik, Kamerun'dan gelen özgün bir yöntemle yapılmakta ve Fransa'nın Champagne Bölgesi'nde, şampanya cam silüetlerinde zarif bir şekilde...
Fransa, Nuits-Saint-Georges
...Bourgogne Franche-Comté'de Nuits Saint-Georges'ta bulunan Chanussot & Fils SARL, şarap, likör ve içki için ahşap kutu üretiminde uzmanlaşmıştır. Şarap için ahşap kutularımız, kişiselleştirme için geleneksel metal matris veya tipografik kompozisyon ile işaretlenmiş olarak teslim edilmektedir. Tüm kutularımızı, kutuları, kutuları ve sergileme alanlarını, gereksinimlerinize göre işaretli veya...
İspanya, Alcoy
... yeniliklerin bir araya getirildiği geniş bir macerasyon ve damıtma içecekleri çeşitliliğinden oluşmaktadır. Destilerias Sinc, yarım yüzyıldan fazla bir süredir yaptığımız işe aşkla bağlıyız. Premium içkilerimiz: GIN EVER - LONDON DRY GIN RON BAORUCO 21 YIL VODKA ECELANDIC PREMIUM BRANDY PRESTIGIO BRANDY MAXIMILIANO ABSENTA SERPIS %65 ABSENTA DRY %55 KAHVE LİKÖR CEROL GOURMET KAHVE LİKÖR SANCHO KAHVE LİKÖR SOU İSKOÇ VİSKİ NORTH GLENS LİKÖR BİRİ BİRİ LİKÖR ÇİLEK KREMASI QUE CHIDO TEQUILA QUETZAL KAHVE LİKÖR İRİSH CREAM KERAN'S GIN NED BARRELS ORUJO DE HIERBAS LA CAVA...
... Oelde'ye taşındı. Ancak içki üretimi Rheda'da kalmaya devam etti. Gelenek ve süreklilik Geleceğe yönelik fikirlerle 2004 yılında yeni bir genç nesil geleneksel izleri takip etmeye başladı. Annette ve Dirk Hartwig o zamandan beri Rheda'daki lezzetli damıtımın üretimini sağlıyor. Agra mühendisi ve damıtım ustası olan Dirk Hartwig, geleneksel zanaatını iyi biliyor.
Çek Cumhuriyeti, Úsobrno
...Úsobrno'da bulunan Hisse Senedi Şirketi Cam Fabrikaları Moravia, geleneksel bir ambalaj camı üreticisi ve satıcısıdır: likör ve şarap şişeleri, gıda ürünleri için şişeler, laboratuvar camı, kozmetik şişeleri.
İtalya, Trento
...1973 yılında Trento'da kurulan Flavor Chimica, gıda aromaları ve geleneksel sıvı likörler üretmeye başlamıştır. Bu ürünler, İtalyan ve uluslararası pazarda köklü bir geçmişe sahip olup, İtalyan lezzet geleneğine dayanmaktadır. Flavor Chimica, en iyi hammaddeleri seçerek ve ayırt edici İtalyan tadını garanti ederek, benzersiz ve taklit edilemez aromalar üretmektedir. Geleneksel likörler arasında...
Fransa, Le Bignon Mirabeau
...Fransa'da daha önce deneyimlenmemiştir ve UMEYOSHI'yi özel bir likör haline getirir; bir yolculuk ve paylaşım çağrısıdır. YOSHI DISTRIBUTION SAS, UMEYOSHI tarifini, umé ürünleri konusunda uzmanlaşmış ve elliden fazla yıl önce kurulmuş Wakayama'daki Plumone Co. Ltd. distileryası ile işbirliği içinde geliştirmiştir. UMEYOSHI, Japon kültürüne tutkulu tüketiciler ve Japon restoranlarına aşina...
Portekiz, Vila Real
... etmeyi hedefleyen bir pazara yöneliktir. Çeşitli likör ve likörlü içecek serileri arasında, Transmontana bölgesinin geleneksel likörleri olan badem likörü, kiraz likörü, incir likörü vb. sunulmaktadır; avokado çekirdeği likörü, feijoa likörü veya mangostin likörü gibi egzotik ve tropikal likörler; hindistancevizi ve zencefil likörü, ot likörü ve ünlü kahve likörü, kakao likörü, bal likörü, mazagran...
Aile şirketimiz, geleneksel el işçiliği ile bira, şarap ve likör için ahşap fıçılar ve çeşitli boyut ve şekillerde ahşap bira kupaları üretmektedir. Bu ürünler, isteğinize göre kişisel yazılar (isim, bira fabrikası logosu) ile de süslenmektedir. Ayrıca, marangoz atölyemizde meşe ağacından sağlam oturma grupları ve fıçı masaları üretmekteyiz. Şirketimizde yalnızca yerli ağaçlar işlenmektedir...
...Teknolojinin geleneksel uygulamaları, likör işleme konusunda uzmanlaşmış olan LiquirGAM'ın ana özelliğidir. Güney İtalya'nın bölgelerinde doğal olarak yetişen bu bitki, Calabria'da kesinlikle Sibari ovası bölgesinde en iyi ifadesini bulur ve gastronomiden eczacılığa kadar birçok kullanım alanına sahiptir. Aslında, likör kökleri binlerce yıldır yumuşatıcı, sindirime yardımcı ve sakinleştirici...
İtalya, Montenero Di Bisaccia
Belmonte Likörleri Aile işletmesi olan bir firma, hala küçük bir zanaat atölyesinin ustalığını ve bağlılığını koruyor. Belmonte likör fabrikası, en geleneksel şekilde ustaca işlenmiş yüksek kaliteli likörler üretmektedir. Bu, seçilen malzemelerin kombinasyonundaki tat ve zarafeti vurgulamayı amaçlayan tariflere göre, eşsiz, zengin ve uyumlu aromalara sahip ürünler ortaya çıkarmaktadır...
İspanya, La Roda
... Tortaları, Gazpacho Tortaları, El Yapımı Tortalar, Mançego Gazpacho için Tortalar, Gazpacho Manchego'nun Ana Malzemeleri. Albacete dağlarından en iyi Kurutulmuş, Haşlanmış ve Taze Şarküteri Ürünleri. Karabiberli Sucuk, La Mancha Sosis, Cehennem Sosisleri, Soğanlı Kan, Beyaz Butifarra, Chistorra, Kurutulmuş Sosis. Son olarak, El Yapımı Bira, Ev Yapımı Bira, Çift Fermentasyonlu Bira, Filtrelenmemiş Bira, Ekstra Gazsız Bira, İspanyol El Yapımı Biraları. Ya da bir Orujo veya Ev Yapımı Rom, örneğin Orujo Kreması, Bitkisel Orujo, Bitkisel Likör, Bal ile Orujo, Bal ile Likör, Bal Rom.
İtalya, Chatillon
... alınır. Klasik "Arkadaşlara Özel" ürününün yanında, ürün yelpazesini "Bal ile Genepy" tamamlamaktadır. Valle d’Aosta'da Vertosan markası, detoks etkileri ile bilinen enginar infüzyonundan elde edilen acı likör "Ciardon" ile de ünlüdür. Ayrıca, çok aromatik bir tada sahip olan "Mugo Çam Likörü" de oldukça çekicidir; soğuk kış akşamlarında sıcak olarak da harika bir seçenektir. Vertosan'ın alp gini Vergin, çam meyveleri, genepì çiçekleri ve diğer alp bitkileri ile birlikte eşsiz bir koku ve tat sunan bir üründür.
İtalya, Fuscaldo
... çıkanlar şunlardır: Keskin ve kalıcı tadıyla birlikte el işçiliği ile hayat bulan, türünün tek örneği olan kremalı ve lezzetli bir ürün olan Meyan Kökü, gerçek bir zevk iksiri. Yüzyıllara dayanan bir kültüre kök salmış olan limon, güçlü geleneklere sahip iki halkı, Araplar ve Calabrians'ı birleştirir. Bu harika meyveden, hafif ve narenciye tadında mükemmel bir likör doğar, harika bir sindirim...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play