...AGRANA, ilaç endüstrisi için bir dizi ürün sunmaktadır:
- Tıbbi lateks ürünleri için toz
- Tabletler, haplar ve şeker kaplı tabletler için eksipiyanlar ve taşıyıcı maddeler
(yerli nişastalar)
- Maltodekstrin, (kurutulmuş) glikozşurupları ve dekstroz...
Slovškrob, küresel gıda emtia ticaretinde lider bir oyuncudur ve 24 yıla yakın deneyimini kullanarak yüksek kaliteli, sertifikalı ürünleri rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır. Şirket, geleneksel yöntemleri ve ticaret yazılımı "Rootie" aracılığıyla güçlü bir çevrimiçi varlığı birleştiren hibrit bir modelle faaliyet göstermektedir. Bu gelişmiş platform, alıcılar ve tedarikçiler arasında verimli bir bağ...
... alternatif bir tatlandırıcıdır. Ayrıca, gastronomi alanında da agave koyu şurubu, örneğin kokteyller için sıkça kullanılmaktadır.
Meksika'da farklı agave türlerinden üretilen hammadde, esasen fruktozdan (yaklaşık %80) oluşmakta olup, glikoz da içermektedir ve bu nedenle çok düşük bir glisemik indekse sahiptir. Agave koyu şurubu genellikle şekerin yerine kullanılmakta olup, özellikle veganlar tarafından balın yerine de sıkça tüketilmektedir. Bal ürününden biraz daha tatlıdır.
BİO Agave Şurubu hızlı bir şekilde çözünür ve farklı renk tonları ve farklı...
... gerekir. Genellikle %40–50 maltoz içerir, ancak bazıları %70'e kadar çıkabilir.
β-amilaz veya fungal α-amilaz kullanarak, %50'den fazla maltoz veya hatta %70'ten fazla maltoz içeren glikozşurupları (ekstra yüksek maltoslu şurup) üretilebilir. Bu, bu enzimlerin nişasta molekülünün ucundan bir maltoz molekülü, yani iki glikoz birimini bir seferde çıkarması sayesinde mümkündür.
...Mısır ve buğdaydan glikoz ve glikoz-fruktoz şurupları
- çeşitli DE değerleri ve viskozite
- ayrıca glikoz-fruktoz şurubu
- varil ürünleri, IBC veya tank kamyonunda dökme
- sertifikalı ürünler, Helal ve Koşer, GDO'suz...
Meurens Natural, tahıllar ve kurutulmuş meyvelerin bileşenlerine dönüşümünde doğal süreçlere odaklanmıştır. Bitkisel içecekler ve tatlılar için konsantreler, tahıl ve kurutulmuş meyve özleri, organik bileşenler ve tahıl şurupları, meyve konsantreleri, glikozşurupları gibi özel bileşenler de dahil olmak üzere geniş bir doğal bileşen yelpazesi sunmaktadır.
...
TEREOS ayrıca mısır, buğday, patates ve maniok işleyerek yüksek katma değerli geniş bir ürün yelpazesi (doğal ve modifiye nişastalar, glikozşurupları, dekstroz, maltodekstrinler, polialkol ve alkoller) üretmektedir. Bu ürünler gıda, ilaç, bitkisel kimya, hayvan yemi, kağıt ve karton endüstrileri için kullanılmaktadır.
TEREOS ayrıca, tarımsal hammaddelerden (pancar, tahıllar) fermente, damıtma ve arıtma yoluyla elde edilen geleneksel alkoller üretmektedir. Bu nötr alkoller, belirgin bir özellik taşımamakta, berrak ve kokusuzdur ve içki, parfüm ve eczacılık sektörlerine yöneliktir.
COPAM, nişasta ürünleri üretir ve ticaretini yapar. Hammadde mısırdır. Üretilen ana ürünler: mısır nişastası, glikozşurupları, glikoz-fruktoz şurupları ve dekstroz. Elde edilen yan ürünler: mısır gluten yemi, mısır gluten unu ve mısır özü. Tüm üretim diğer sanayilere satılmaktadır: gazlı içecekler, antibiyotikler, biralar, kağıt, şekerleme, oluklu karton, yağlar, hayvan yemleri.
Sıvı şekerler ve glikozşurupları üretiyoruz. Ürünlerimiz esasen konserve, içki ve genel olarak gıda endüstrilerine yöneliktir. Ayrıca, büyük ölçekli katı şekerler de ticaretini yapıyoruz.