Slovakya, Dolný Ohaj
...Glukoz-fruktoz şurubu F9 KOD:D00902 Koruyucu kap:640 l Mauser kap:1000 l Incoterms:FCA, DAP...
...{"INGREDİYENTLER":"İçindekiler: karbonatlı su, şeker, asidik madde: sitrik asit, taurin %0,40, asidite düzenleyici: sodyum sitrat, glukuronolakton, aroma, glukoz-fruktoz şurubu, kafein %0,02, boyalar: E150c ve riboflavin, inositol, tatlandırıcı: steviol glikozitleri, niasin, pantotenik asit, B6 vitamini, B12 vitamini. Pastörize edilmiştir. Çeşitli ve dengeli bir diyet ile sağlıklı bir yaşam tarzı...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Mısır tohumundan, amilolitik fermente maddelerin kullanımıyla nişasta hidrolizi süreci altında üretilmiş, ardından hidrolizatın filtrasyonu, demineralizasyon ve belirli bir kuru madde ağırlık oranına kadar kaynatılması ile elde edilmiştir. 100g'daki Kuru Maddeler, en az: 77,6 g/g Karbonhidratlar, %, en az: 100 Yağlar, %: 0 Proteinler, %: 0 Enerji değeri, kcal/100 g: 310,4 Bileşim: Patoka %100 / Şurup %100 Kuru maddeler, %, min: 78,0 pH: 3,5 – 5,0 SO2, ppm, max: 10 mg/kg Toplam Kül, % max: 0,40 Fruktoz %: 9,0 - 12,0 Maltodekstrin %: 18,0 - 35,0 Glukoz, %: 36,0 - 42,0...
Polonya, Brzozów
... kaynaklanmaktadır; çünkü 250'den fazla farklı bileşen burada tanımlanmıştır. Basit şekerler (fruktoz, glukoz), yağ asitleri, 30'dan fazla amino asit (polendeki içeriği %12'ye kadar ulaşabilir) ve potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum, sodyum, demir ve çinko gibi mineraller içerir. Çiçek poleni ayrıca birçok vitaminin kaynağıdır. Bunlar arasında en önemlileri: a, b1, b2, b3, e, c, pp ve d'dir. &nbsp; <strong> bileşim: </strong> çiçek poleni &nbsp; <strong> 100g'daki besin değeri </strong> Val...
İspanya, Tarragona
... tadını çıkarın. Öneri: Pipeti oda sıcaklığındaki (yaklaşık 200 ml) bir süt bardağına koyun ve tatların tadını çıkarın. Uyarılar: 3 yaş altındaki çocuklar yalnızca ebeveyn gözetiminde kullanabilir! Pipeti kesmeyin. İçindekiler: Şeker, Fruktoz, Yağsız kakao tozu, Glukoz şurubu, Vitaminler ve Mineraller [çinko glukonatı, B6 vitamini (piridoksin hidroklorür), D vitamini (kolekalsiferol)]. Doğal aromalar, Boya [Karotenoidler (β-karoten)]. Saklama: Nem ve ışıktan uzak tutun!
Avusturya, Wien
...Çeşitli glikoz-fruktoz şurupları...
Ukrayna, Pervomaysky
...Yulaf, spelt, mısır gibi değişken oranlarda karışım (55.2%), glukoz-fruktoz şurubu (13.8%), değişken oranlarda pomelo, kavun, ananas, portakal parçaları içeren şekerlenmiş meyve karışımı (16.2%), hindistancevizi rendesi (5.5%), kuru incir parçaları (3.5%), şeker (2.8%), rafine deodorize edilmiş ayçiçek yağı, Himalaya tuzu, E vitamini.
İtalya, MILANO
...Develey domates ketçabı, klasik tam ve hafif tadıyla et yemekleri, hamburger, patates kızartması ve sosisli sandviçlerle mükemmel bir uyum sağlar. En aromatik sos, güneşte olgunlaşmaya bırakılan birinci sınıf domateslerden yapılmıştır. Geri kalan? Tarif gizli. İçindekiler: Domates püresi (69%), Glukoz-fruktoz şurubu, Alkol sirkesi, Modifiye mısır nişastası, Tuz, Baharatlar (kereviz ile...
Fransa, Paray Vieille Poste
...99% doğal kaynaklı içerikler 71% organik içerikler İÇERİKLER: Aloe Barbadensis yaprağı suyu*, Su (aqua), Koko-glukozid, kaprilil/kaprilglukozid, Selüloz goması, parfüm (franşans), benzik alkol, sitrik asit, inulin, ksantan goması, potasyum sorbat, fruktoz, benzoik Asit, Selüloz, Glukoz, Geraniol, Sodyum Benzoat, Limonen, Sitranelol, Sorbat Asidi, Punica Granatum meyve ekstresi*.
Fransa, Saint Martin Belle Roche
...300g ve 60g'lık Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel tüpleri. İçinde ne var? Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel (glukoz-fruktoz şurubu, şeker, tatlandırılmış süt tozu, krema, tatlı tereyağı, Guérande deniz tuzu ile tereyağı, Guérande tuzu, su), stabilizatör: pektin. Alerjenler dikkatle incelendi Süt. İyi saklamak zor değil Régilait Tuzlu Tereyağı Karamel, açılmadan önce 15 ay ve açıldıktan sonra 1 ay, oda sıcaklığında saklanabilir. Plastik tüp, kapak: evsel atıklarla birlikte atılmalıdır.
Fransa, Paris
...Mango, doğal karbonhidratlar açısından zengindir, özellikle fruktoz ve glukoz gibi doğal şekerler açısından. Enerji seviyelerini yenilemek için ideal, hızlı ve doğal bir enerji kaynağı sağlar.
Eşleşen ürünler
Mango
Mango
Diğer Ürünler
Kahve
Kahve
...Ortaklarımızla birlikte gıda, kozmetik, ilaç ve yem sanayileri için katkı maddeleri sağlıyoruz. Dekstroz, fondan, fruktoz, glukoz şurubu, draje şekeri, invert şeker şurubu, maltodekstrin, pudra şekeri, ince rafine şeker, kuru glukoz, ince beyaz şeker, şeker / glukoz karışımları...
...Fruktoz Sweet 77/30, arıların bahar ve yaz beslenmesi için ideal glukoz fruktoz şurubudur. Basit şekerlerin bir karışımından oluşarak, hasat yokluğunda iyi bir beslenme ve uyarım sağlar. Mısırdan elde edilen glukoz/fruktoz ve invert şeker bazlı tam arı yemidir, vitaminler, provitaminler ve amino asitler içerir. KULLANIM: Bahar aylarında ve kovanlarda %20'ye kadar seyreltilmesi mümkündür (sadece...
Estonya, Tallinn
... glikozitleri (Rosavin, rosarin, Rosin) ve Salidrosid'dir. Bitkinin bileşimi ayrıca fenoller (tirozol), organik asitler (sukinik, sitrik, oksalik, malik), karbonhidratlar (fruktoz, glukoz, sakkaroz), terpenoidler (rosidol, rosiridin vb.), flavonoidler (rhodiolin, rhodionin vb.), uçucu yağlar (sitrial, feniletil alkol, géraniol, sinnamik aldehit), tanen maddeleri, steroidler ve faydalı besin maddelerini içermektedir.
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: glukoz-fruktoz şurubu, çikolata %25 (şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, bitkisel yağ (palmiye), süt yağı, emülgatörler: lesitin (soya) ve E 476; aroma), şeker, su, bitkisel yağ (palmiye yağı, kısmen sertleştirilmiş palmiye yağı, emülgatör: E471), yağsız süt tozu, jelatin maddesi: agar, yüksek köpük albümin (yumurta beyazı, stabilizatör: E 1505), koruyucu: potasyum sorbat, asidite düzenleyici: sitrik asit, aroma: etil vanilin, tuz, boyar madde: karotenler. Susam içerebilir. Kakao yağına ek olarak, çikolata bitkisel yağlar içerir. Çikolatadaki kakao katıları: %40.5. Set: Folklor...
Almanya, Berlin
...Soğutucu reyonundaki klasik. Hafif ve taze lor peyniri, yoğun süt tadında. Sabahları ve yolda tatlı sevenler için ideal. İçindekiler: %85 Yemeklik lor peyniri karışımı (%79,3 Yemeklik lor peyniri üç çeyrek yağlı (süt, süt asidi bakterisi kültürü), şeker, yoğun süt katkısı %5,2 (glukoz ve fruktoz şurubu, şeker, su, şekerli yoğun süt %10, bitkisel yağ (palmiye ve shea çekirdeği yağı), aromalar...
...Invertşeker şurubu İstenilen her konsantrasyonda ve invertasyonda Glukoz şurubu Farklı viskoziteler, karbonhidrat bileşimleri ve tatlılık gücü Karışımlar Miktozlar (şeker ve diğer şeker türleri), çiçek balı, aromalar Açık & Koyu Şurup Mutfak şurubu, fruktoz şurubu, ekmek pumpernickel şurubu, şeker pancarı şurubu, koyu kek şurubu, malt şurubu, kamış şekeri melası Invertşeker kreması Açık...
Eşleşen ürünler
Şurup
Şurup
Diğer Ürünler
Şeker
Şeker
Fransa, Rungis
...Meyva, kuru meyvelerin referansıdır. Biraz aç mısınız? Küçük bir istek - Malzemeler Kuru üzüm golden choice %17,00, Muz cipsi %12,00, Ananas küpü %18,00, Papaya küpü %18,00, Kuru üzüm Chili Jumbo Dark Flame %13,00, Hindistan cevizi dilimi %4,00, Kuru üzüm Sultanas %13,00, Hindistan cevizi küpleri soft 812 (hindistan cevizi, glukoz ve fruktoz şurubu, dekstroz, buğday nişastası, sığır jelatini, tuz, şeker) %6,00, Bitkisel yağ, Koruyucu (E220)...
...Sıvı Şeker: Meyve Şeker Şurubu %70 Glukoz-Fruktoz Şurubu Glukoz Şurubu çeşitli ayarlarda İnvert Şeker Şurubu %72,7 Şeker Pancarı Şurubu Şeker: Toz Şeker Ham Şeker Kamışı Beyaz Şeker, ekstra ince Beyaz Şeker, ince...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Zengin proteinler, sağlıklı karbonhidratlar ve diyet lifleri - kahvaltı veya atıştırmalık için idealdir. Sakaroz, glukoz, fruktoz veya diğer eklenmiş şekerler yoktur. Bir cupcake pişirmek için büyük bir fincan, çatal, mikrodalga, yumurta, kefir veya yoğurt ve Mugcake tozu gereklidir. Pişirme talimatları: büyük bir fincanda bir yumurtayı çatal ile çırpın, 60-80 g kefir veya yoğurt ekleyin. Karıştırın...
...Mısır ve buğdaydan glikoz ve glikoz-fruktoz şurupları - çeşitli DE değerleri ve viskozite - ayrıca glikoz-fruktoz şurubu - varil ürünleri, IBC veya tank kamyonunda dökme - sertifikalı ürünler, Helal ve Koşer, GDO'suz...
Fransa, Objat
...Malzemeler: Badem, şekerlenmiş kavun (Fransa menşeli) (kavun, fruktoz glukoz şurubu, asidite düzenleyici: sitrik asit), şeker, pudra şekeri, lavanta balı, invert şeker şurubu, glukoz şurubu, azami ekmek (patates nişastası, su, ayçiçek yağı), doğal portakal çiçeği özü, şekerlenmiş portakal kabukları (portakal kabukları, fruktoz glukoz şurubu, şeker, koruyucu: E 202, asidite düzenleyici: sitrik asit). Yumurta akları.
Almanya, Wörrstadt
... koruyucu maddeler içermiyor ve özellikle nazik bir şekilde üretiliyor. İçindekiler: Portakal kabukları*, Glukoz-fruktoz şurubu*, Limon suyu* *=kontrollü ekolojik üretimden Alerjenler: yok Vejetaryen: Evet Vegan: Evet...
Fransa, Furiani
...Malzemeler sütlü çikolata %36 (kakao yağı, tam süt, şeker, emülgatör soya lesitini, doğal vanilya aroması), marshmallow (glukoz şurubu, fruktoz, şeker, su, dekstroz, domuz jelatini, doğal vanilya aroması, renklendirici, karmin asidi). Referans:GUIMAUVESACHET...
Çek Cumhuriyeti, Zvoleneves
Özel yapım tatlandırıcı çözümleri sunuyoruz, ayrıca sıvı ve invert şeker, glukoz ve fruktoz şurupları ile karışımlar, sıvı fruktoz, kamış şekeri, hayvan yemi şurupları, özel fırın şurupları, Altın Şurup, Melas, fondanlar ve Stevia ile Neotame içeren karışımlar dahil olmak üzere geniş bir standart tatlandırıcı ürün yelpazesi sunuyoruz. Sıvı tatlandırıcı ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçin, kaliteyi artırmak, maliyetleri düşürmek veya ek bir kalite sertifikalı tedarikçi sağlamak için alternatif ürün önerileri geliştirebiliriz.
Belçika, Beernem
...Belgosuc, hem toptan hem konteyner hem de küçük ambalajlarda satılan, doğal olarak seçilmiş şekerler temelinde yarı mamul ürünler üretmektedir. Kendi ürün yelpazesi ve özel ürünleri ile Belgosuc, Avrupa genelinde zanaat ve endüstriyel gıda sektörüne hitap etmektedir: fondan, sıvı şekerler, invert şekerler, şekerleme, renkli karamel, hommel ve arı besinleri, karameller, fruktoz, glukoz şurupları, polialkoller / gliserin, praline, kuru özel ürünler, biyolojik şuruplar ve şekerler ile karışım şurupları.
Bulgaristan, Santanski
...TOPTAN BAL ŞURUBU %18 GLUKOZ FRUKTOZ BAL 1.400 KG VE 6,5 KG PAKETLEME FİYATI 2,60 EURO KG'DAN BAŞLIYOR .... ÇİÇEK BAL %100 900 GR. 3,20 ŞEKERLEME OTELLER DÜKKANLAR İÇİN. TİCARET YAPANLAR VE BİREYLER İÇİN ..... ...
Vogelbusch Biocommodities, biyoproses tesisleri için küresel bir teknoloji ve hizmet sağlayıcısıdır. Biyoteknolojik süreçlerin endüstriyel uygulanmasına odaklanan Vogelbusch, şeker, nişasta ve gıda sanayisi için tesisler planlamaktadır. Vogelbusch, alkol, bioetanol, maya, sirke, glukoz, dekstroz, fruktoz şurubu (HFS) ve sitrik asit için kendi teknolojisini sunmaktadır. Mühendislik ve sistem...
Birleşik Krallık, Chesterfield
...Konjac Tozu, Kolay Çırpma (Ücretsiz Tarif Kitabı ile birlikte gelir), Moleküler Toplama Kaşığı, Kalıplar, Nitröz Oksit Krema Şarjları, Doğal CO2 Şarjları, Hickory Sıvı Duman, Aroma Yağları, Aroma Damlaları, Fruktoz, Gellan Zamkı F, Gellan Zamkı LT100, Guar Zamkı, Pektin, Ultratex.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play