...Yarı kurutulmuş elma, müşteri tercihlerine göre nem içeriği ve diğer özellikler ayarlanarak özel endüstriyel fırınlarda kurutulabilir. Hasat sırasında, taze elmalar yıkanır, dilimlenir, fırınlarda kurutulur ve ardından dondurulur. Herhangi bir katkı maddesi veya koruyucu eklenmeden. Dondurulmuş Yarı kurutulmuş elmalar soğuk depolama tesislerinde saklanır ve dondurulmuş olarak sevk edilebilir...
... tercihtir. Burunda, yeşil notalarla birlikte olgun meyve aromaları, elma ve muz notaları sunar. Damakta, bu olgun notalar kuru meyve ve yeşil muz, taze saman ve badem gibi bitkisel notalarla tamamlanır. Bu yağ, düşük bir acılık ve hafif bir yakıcılığa sahiptir, bu da ona yeterince baharatlı bir tat katmaktadır.
Fransa, Allenjoie
...Latince Adı: MORCHELLA CONİCA Dehidre edilmiş morillerimiz, tüm lezzetlerini korumak için doğal olarak kurutulmuştur. Orijinal paketinde kuru bir yerde 1 yıla kadar saklayabilirsiniz. Rehidrate edildiğinde, hacimleri 2 veya 3 katına, ağırlıkları ise yaklaşık 10 katına çıkar. Net Ağırlık: 100gr, 1kg taze morille eşdeğerdir. Ambalaj: poşet içinde Menşei Mantarlar Türkiye'de elle toplanmaktadır...
Avusturya, Gerasdorf
...Ritonka Sütlü Çikolata - Frenk Üzümü, Erik, Tarçın Ürün Numarası: 9120050870536 € 4,90 Fiyat KDV dahil | Artı kargo Ritonka Sütlü Çikolata - Siyah Frenk Üzümü, Erik, Tarçın %33,6 kakao oranı ile. Renk ve kakao çekirdekleri, süt ve karamelin dengeli tadı ile benzersiz olan, sulu siyah frenk üzümü, elma ve tarçın ile dolu sütlü çikolatanın cennetsel kombinasyonu. Besin değerleri, hammadde ve üretim kaynaklı dalgalanmalara tabidir. Süt ve kuruyemiş izleri içerebilir. Kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde, tercihen 12-20 °C sıcaklıkta saklayın. 95g: Çikolata Tableti...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Provence bademleri, bitter ve sütlü çikolataya bulanmış, şekerlenmiş ve doğal olarak renklendirilmiştir. 16 ile 20°C arasında kuru bir yerde saklayınız. İçindekiler: Provence bademleri, %62 bitter çikolata, %33 sütlü çikolata, %32 beyaz çikolata, kaplama ajanları: arabik zamk, lak zamk, doğal renklendiriciler: spirulina, malt arpa, limon, safran, turp, frenk üzümü, elma.
İspanya, Canet De Mar
... malzemenin özel özelliklerini koruyan ve benzersiz bir kaliteye sahip yumuşak ve süngerimsi bir hamur elde edilir. Nola Krema Tatları: Fıstık - Bitter çikolata, portakal & zencefil - kakao ve fındık Panettone Tatları: Çikolata & armut - Beyaz çikolata & limon - Fıstık - Elma, zencefil & tarçın - Kuru üzüm & portakal - Tiramisu - Ananas, hindistancevizi & Mango...
Birleşik Krallık, Oakham
... İçecekler İçecekler, alkolsüz Hayvan çiftliği yemleri Balık, deniz ürünleri ve salyangoz, konservelenmiş Un ve irmik Gıda ve içecek katkı maddeleri Gıdalar, önceden pişirilmiş ve gurme Donmuş ve derin dondurulmuş gıdalar Meyve reçelleri ve marmelatlar Kuru meyveler Dondurma ve sorbeler İthalat-ihracat - gıda ve tarım Meyve ve sebze suları Alkol ve içkiler Et Konserve et Etler Pişirilmiş ve...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play