Almanya, Bonn
... 14. Eğlenceli Bilgiler - Washington portakalı, piyasada bulunan ilk çekirdeksiz portakal çeşididir. - Tipik göbek şekli, ana portakalın içinde bulunan küçük bir ikinci meyveden kaynaklanır. - Bugün yetiştirilen tüm Navel portakalları, Brezilya'daki tek bir ağaçtan türetilmiştir. 15. Bilgi Notları Portakal ağaçları 50 yıla kadar yaşayabilir ve son derece verimli olabilir. "Portakal" kelimesi...
Fransa, Caromb
...Üzümler: Grenache %95, Carignan %5 Bağların yaşı: 15 yıl Toprak: Kil- kireçli Hasat: Makine ile Tadım: • Renk: Çok açık pembe • İlk burun: Yoğun, narenciye (greyfurt) ve çiçeksi • İkinci burun: Şaraplık şeftali • Ağızda: Ferah, zarif, yuvarlak • İyi bir kalıcılık Yemek/şarap eşleşmesi: • Güney mutfağına ait yemekler • Salata, Izgara Saklama: 2 yıl Şarap yapımı: Doğrudan presleme. Aromaların korunması için şıralar hızlıca soğutulur. Soğukta doğal tortulama. 16°C'de tankta şarap yapımı, ferahlık ve optimum akış için. Şişeleme öncesi ince tortular üzerinde olgunlaştırma.
İtalya, Conegliano
... aperitifler sırasında, tuzlu focaccia ve bisküvilerle eşleştirilerek, hem de sebze bazlı ilk yemekler veya ızgara balık ya da fırınlanmış beyaz et ile ikinci yemekler olarak servis edilebilir.","Colour":"Renk: Saman sarısı, hafif yeşilimsi yansımalarla"}...
...Üzüm Cinsi: %100 Barbera. Şarap Yapımı: Geleneksel fermentasyon ile yaklaşık 18 gün süreyle bekletme. Olgunlaşma: Fransız meşe fıçısında 18 ay. Renk: Derin yakut kırmızısı, narin granat tonlarına doğru. Aroma: Şık ve karmaşık, tatlı baharatlar arka planında olgun meyve notaları. Tat: Dolu, zengin ve ipeksi bir yapıya sahip, uzun ve kalıcı bir bitiş. Alkol Oranı: ±%14 Gastronomik Eşleşme: Özellikle kırmızı et bazlı, çok lezzetli ilk ve ikinci yemekler için uygundur. Yaklaşık 18°C sıcaklıkta servis edin.
İtalya, Bergamo
Piatto Apposta, sağlıklı ve dengeli yemekler ve hazır tabaklar üretiyor; bu, sağlıklı kalmak veya beslenme yoluyla kendini iyileştirmek isteyen herkesin beslenme tarzına uygun. Piatto Apposta, düşük sodyum ve eklenmiş yağ içeren geniş bir çeşitlilikte birinci, ikinci, garnitür ve tek tabak yemekler sunuyor. Ürünlerimiz organik ve yüksek kalitede olup, seçilmiş malzemelerle hazırlanmıştır. Daha...
...Karbonhidrat, Laktoz ve Sodyum içeriği düşük olduğu için kemik ve diş hastalıklarını, damar hastalıklarını ve özellikle kolon kanseri gibi kanser hastalıklarını önler. • Süt Alerjisi Olanlar: Birçok alerjisi olan çocuk ve yetişkin, sütümüzü içtiklerinde hiçbir olumsuz tepki göstermemektedir. • Dondurmacılar, pastaneler ve restoranlar, et ve balık için özel dondurmalar, hamur işleri, birinci ve ikinci yemekler hazırlamak için kullanmaktadır. • Kafe, %100 Doğal ve İtalyan ilk ve tek Bufalo Cappuccino'yu hazırlamak için kullanmaktadır.
İtalya, Mariano Comense
La Piemontese Restoranı, müşterilerine yalnızca CO AL VI konsorsiyonu tarafından sertifikalandırılmış en iyi Piyemonte etlerini sunmaktadır ve etler uzun bir olgunlaşma sürecinin ardından servis edilmektedir. Yenilikçi bir mutfak öneriyoruz; ilk ve ikinci yemekler, her zaman maksimum tazeliği sağlamak için anında hazırlanan özgün kombinasyonlarla karakterizedir. Etlerimiz (fileto, roastbeef...
Pizza - Antipasti - İlk Yemekler - İkinci Yemekler ve Tatlılar - Evde Teslimat...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play