İtalya, Conegliano
... aperitifler sırasında, tuzlu focaccia ve bisküvilerle eşleştirilerek, hem de sebze bazlı ilk yemekler veya ızgara balık ya da fırınlanmış beyaz et ile ikinci yemekler olarak servis edilebilir.","Colour":"Renk: Saman sarısı, hafif yeşilimsi yansımalarla"}...
...Üzüm Cinsi: %100 Barbera. Şarap Yapımı: Geleneksel fermentasyon ile yaklaşık 18 gün süreyle bekletme. Olgunlaşma: Fransız meşe fıçısında 18 ay. Renk: Derin yakut kırmızısı, narin granat tonlarına doğru. Aroma: Şık ve karmaşık, tatlı baharatlar arka planında olgun meyve notaları. Tat: Dolu, zengin ve ipeksi bir yapıya sahip, uzun ve kalıcı bir bitiş. Alkol Oranı: ±%14 Gastronomik Eşleşme: Özellikle kırmızı et bazlı, çok lezzetli ilk ve ikinci yemekler için uygundur. Yaklaşık 18°C sıcaklıkta servis edin.
İtalya, Brusaporto
1970'ten beri el yapımı makarna. Davena Makarna, birinci sınıf taze malzemelerle doldurulmuş taze makarna üretmektedir; geleneksel yöntemlere saygı göstererek ve modern üretim süreçleriyle. Davena Makarna, güvenilir bir ortak arayanlar için ideal bir seçimdir; titiz bir hizmet sunabilen ve çeşitli, karmaşık ihtiyaçlara yanıt verebilen bir tedarikçi. Davena Makarna, en büyük İtalyan ve uluslarara...
İtalya, Orsogna
...Restoran, pizzacılar, catering için ürün. Özellikler: İnce dilimlenmiş Siyah Trüf (Aestivum), zeytinyağı ve bir tutam tuz ile korunmuştur. Tavsiye edilen doz: Kişi başına 10/15 gr. Faydalı öneriler: Kullanıma hazır ürün. Tüketim: İlk yemekler için sos (tagliatelle, tortellini, tortelloni, krep, pirinç, doldurulmuş makarnalar vb.), tuzlu iç harçlar, et ve balık carpaccio, omlet ve fritata, sos...
İtalya, Maruggio
... reçeli, tamarind, balsamik notalar Tat: Dolu ve yuvarlak, uzun aromatik Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Et suyu ile ilk yemekler, av etleri, kızarmış kırmızı etler, olgun peynirler, mantarlar.
...Karbonhidrat, Laktoz ve Sodyum içeriği düşük olduğu için kemik ve diş hastalıklarını, damar hastalıklarını ve özellikle kolon kanseri gibi kanser hastalıklarını önler. • Süt Alerjisi Olanlar: Birçok alerjisi olan çocuk ve yetişkin, sütümüzü içtiklerinde hiçbir olumsuz tepki göstermemektedir. • Dondurmacılar, pastaneler ve restoranlar, et ve balık için özel dondurmalar, hamur işleri, birinci ve ikinci yemekler hazırlamak için kullanmaktadır. • Kafe, %100 Doğal ve İtalyan ilk ve tek Bufalo Cappuccino'yu hazırlamak için kullanmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play