İspanya, Dicastillo, Navarra
..."Elma sirkesi" sosu, elma sirkesi ve trüf gibi bitkilerden elde edilen malzemelerle, fiziksel süreçler aracılığıyla üretilmektedir. Bu, son derece aromatik ve siyah trüfün eşsiz tadıyla mükemmel ve büyüleyici bir ürün olup, en seçici damaklar için bile idealdir. Mükemmel bir dokuya ve son derece hoş bir siyah trüf aroması ve tadına sahip olan bu sos, her türlü yemeği, özellikle salataları, çiğ ve pişirilmiş sebzeleri, yumurtaları, marine edilmiş etleri, hafif av etlerini, carpaccioyu, etleri, spagettiyi, pâté'leri, peynirleri ve tatlıları baharatlandırmak için son derece keyiflidir.
...av etleri tavşan, keklik, sülün, ağaçkakan, ördek, tavşan...
İspanya, Reus ( Tarragona )
...Bajo Aragón bölgesinin siyah zeytinlerinden yapılan, büyük lezzeti ve yoğun aromasıyla çok beğenilen muhteşem Olivada veya zeytin sosu. Olivada Olivera d’Atenea, tost ve kanepelerde sürmek için ideal, yumuşak ve nazik bir zeytin ezmesidir; ayrıca şaşırtıcı soslar hazırlamak için de kullanılabilir, örneğin vinaigrette, carpaccio veya salatalar için. Pişirildiğinde, Olivada, av etleri için yoğun aromasını katan bir yemek bazası olarak kullanılır. VEGAN · GLUTENSİZ · ZEYTİNYAĞI İLE...
İspanya, Granada
... eşleşmeler: Yüksek yoğunluklu etler: kırmızı etler, av etleri, Segureño kuzu. İberik şarküteri ürünleri, pâté ve güçlü tatlı olgun peynirlerle eşleşir. Koruma Altındaki Menşei Belgesi Kalite Şarabı Granada. Anchurón, İspanya'nın Granada ilinde yer almaktadır. Bağlar, Sierra Nevada'nın eteklerinde, Huétor Dağları Doğa Parkı ve Baza Dağları Doğa Parkı'nda, deniz seviyesinden ortalama 1.000 metre yükseklikte uzanmaktadır: Yüksek Endülüs. Granada Tarım Gıda Sektörü Mükemmeliyet Merkezi'ne entegre bir şarap mahzeni.
İspanya, La Seca-Valladolid
...Parlak kiraz rengi, yoğun olgun kırmızı meyve ve çok zarif ahşap aromaları. Ağızda güçlü, lezzetli, geniş ve kalıcı bir etki bırakıyor. Tüketimi 14º ile 16º santigrat arasında önerilmektedir; sucuklar, haşlanmış etler, av etleri, olgun peynirler ve pate ile eşleştirmek için uygundur. Menşei: IGP Castilla ve León Ülkesi Şarapları Çeşit: Crianza Yıl: 2016 Crianza: Tempranillo çeşidi üzümlerle yapılmış, Fransız meşe fıçılarda (-allier-) olgunlaştırılmıştır.
İspanya, Valencia
...25000 porsiyona kadar popüler yemekler hazırlıyoruz. Paella, fideua, bütün hayvanların kızartması (kuzu, sığır, domuz); omletler, boğa güreşi yemeği, sığır güveci, dev sandviçler, sardalya... vb. Yerel yemekler: marmitako, empedrao, fabada, kızarmış morina, espardenya, manchego gazpacho, migas, av yemekleri, genç sığır etleri, gachas... vb. Uluslararası yemekler: hadj pirinç, Alman ızgaraları...
... - Yağda Konserve Domuz Eti, Sucuk ve Av Etleri - El Yapımı Peynirler - Çikolata ve Meyve Reçelleri - Saf Bal - Arı Poleni - Ekolojik Bitkiler ve Baharatlar El yapımı ürünlerimizin en iyi tadını çıkarın ve cildinize iyi gelecek kozmetiklerle kendinizi şımartın.
İspanya, Tomelloso
... katmanla iyi kaplanmış ve kestane rengi bir kenar ile. Taze aromalar hissedebiliyoruz, bunlar bazı anason veya balsamik tatları hatırlatıyor, iyi olgunlaşmış kırmızı ve siyah meyveler arka planda. İçtiğimizde, taze bir giriş ve hafif bir keskinlik hissediyoruz, bu da tanik bir tada ve sıcak bir sona dönüşüyor. Özellikle her türlü et, av etleri ve olgun peynirlerle önerilir. KUPAJ: Yıl: 2004...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play