İtalya, Venezia
...Taze karakter ve hoş bir şerbetçi otu tadı. Birra San Marco Pils, hafif gövdeye sahip ve temiz, ferahlatıcı bir lezzete sahip bir biradır. Görünümü, mayaların varlığı nedeniyle doğal olarak bulanıktır ve köpüğü ince ve yapışkandır. Maltın hafif tatlılığı, taze çiçeksi ve baharatlı notalar veren soylu şerbetçi otlarının kuru acılığı ile mükemmel bir denge oluşturur. Kıvrak ve sarıcı bir bitiş, bu birayı balık kızartması, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünleri, av etleri ve yumuşak otlu peynirler için ideal bir eşleşme haline getirir.
İtalya, Nave
...Aroma Zarif vişne aromaları, hoş aromatik otların tonlarıyla zenginleştirilmiştir. Tat Ağızda yuvarlak, hoş bir yapı sunar ve dengeli, rafine tanninlere sahiptir. Önerilen eşleşmeler Kırmızı etler ve av etleri ile mükemmel bir uyum sağlar, olgun peynirlerle eşleştirmek için idealdir. Notlar Toscana Rosso Aliotto, Tenute Lunelli'nin Podernovo Malikanesi'nde, Terricciola belediyesinde yer alan...
... şarap, fondü, av etleri ve bazı olgun peynirler gibi aristokratik yemeklere eşlik eder. Servis Sıcaklığı: Yaklaşık 18°C'de servis edilmelidir. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast İthalatçı Bağlantısı 2018 puanı 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG Uluslararası Şarap Ödülleri İspanya 2017 gümüş madalya...
İtalya, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Coğrafi İşaret Üretim Bölgesi: Emilia Üzüm Çeşidi: Lambrusco Alkol Oranı: %8 vol. Renk kırmızı yakut Aroma Şarap gibi ve meyvemsi Tat tatlı, hoş ve keyifli bir uyum içinde Eşleşmeler kırmızı et, av etleri Servis Sıcaklığı 18°-20° C.
İtalya, Dorgali
... çakmaktaşı, grafit ve küçük siyah meyve notalarıyla görkemli bir şekilde açılır. Damakta sıcaklığını sergileyen bu şarap, yumuşak ve sarıcı tanen dokusuyla birlikte siyah kakao notalarını ortaya çıkarır. Filtre edilmemiş bir şarap olup, olası tortular kaliteyi etkilemez; aksine, tipikliği artırır ve şarap yapım süreçlerimizin bütünlüğünü ve doğallığını kanıtlar. Av etleri, kırmızı etler ve olgun peynirler gibi zengin ve yapısal yemeklerle mükemmel bir uyum sağlar.
İtalya, Trento
...Salsa Bruna'nın çok yönlülüğü tamdır: kızartmalar, haşlamalar ve av etleri, kırmızı ve beyaz etler, tagliatelle, sebzeler, pürelere gibi diğer yemeklerle servis edilebilir. Pişirme aşamasında eklenirse, güveç ve sulu etleri lezzetlendirmek için de mükemmeldir. 35 g ürünü ½ litre soğuk suya karıştırarak eritin ve sürekli karıştırarak orta ateşte kaynamaya getirin, istenilen kıvama ulaşana kadar 5 dakika veya daha fazla pişirin. Dilimlenmiş etler veya diğer yemeklerle eşleştirin. Güveç veya sulu et yapmak için Salsa Bruna Bauer'ı olduğu gibi veya suyla seyreltip ekleyerek kullanın.
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
İtalya, Maruggio
... reçeli, tamarind, balsamik notalar Tat: Dolu ve yuvarlak, uzun aromatik Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Et suyu ile ilk yemekler, av etleri, kızarmış kırmızı etler, olgun peynirler, mantarlar.
İtalya, Palo Del Colle
Sığır, domuz, koyun ve at etlerinin kesimi, parçalanması, işlenmesi ve paketlenmesi Sığır, domuz, koyun etleri ve sığır ile domuz etine dayalı ürünlerin geliştirilmesi ve üretimi Tavuk eti ve av etlerinin ticareti...
Et, sucuk, av etleri ve yumurta toptan ve perakende satışı...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play